רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לינק של מאות תמונות רק של אספנות מסודר לפי ה-a-b http://www.eurasia85.be/test/nieuweversiefotoalbum/
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מרצדס 220SE 1963 ללא מנוע לחלקים בלבד................ המחיר 1000$ 026241211
הודעה אחרונה מאת דודו, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
שלום שאלתי היא,מדוע לא מבטחים את הרכבי אספנות המסחריים בביטוח אספנות ? אם כך ,מדוע רשמתי את רכבי כאספנות?בשביל הרושם בטח שלא. מדובר על טרנספורטר סגורה 73' אודה לכם על שיתוף הפעולה תודה
הודעה אחרונה מאת דודו, -
וויליס 1955
מאת דודו- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה וויליס טנדר מזגן הגה כח 054866732
הודעה אחרונה מאת דודו, -
שלום לכולם, יש לי שאלה בעיקר לבני הספל- יש לי הצעה לקנות אוסטין 10 שנת 1946 והיות וזהו פרוייקט השיפוץ הראשון שלי יש לי כמה שאלות: 1) מצבה של המכונית דיי טוב והיא לפני שיפוץ ויש למוכר 90 אחוז מהחלקים-למה מחירה כלכך נמוך?? 2) האם אני נכנס פה לבור בלי תחתית בכל הקשור למציאת חלקים?? תודה רועי
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, היום בדרכי הביתה כרגיל חלמתי כרגיל על המיני המשופצת לגמרי שתהיה לי (זה היה החלום שבו אני שואל בפורום איזה קרבורטורים להכניס, כי הגיע הזמן לשפר..). ואז עלתה למוחי מחשבה מפחידה - תארו את המצב הבא: קניתם גרוטאה שעל פניו נראית כמו ערימת מתכת חצי מחלידה. הוצאתם שנה וחצי מחייכם ואינספור מזומנים והבאתם ערימת מתכת למצב שלא היה מבייש העמדה במוזיאון. ואז מישהו נכנס ברקכב שלכם או מחליט לגנוב אותו. ולכם אין ביטוח מקיף, אז מה עושים!? השאלה מתייחסת בעיקר לאלה שסיימו עם תהליך השיפוץ של מכוניות שערכן הוא יחסית נמוך, אבל לאו דוקא. נגיד רן/ליאור/בני/TYPE34 מה היה קורה (חמסה חמסה מלח מים, במיוחד רן ) אם הייתם יורדים למטה לרכב ומגלים שהשכנה ברכה מקומה שלוש בדיוק…
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
מחפש רשיונות חוקיים ל BSA 500 סמ"ק משנות ה - 50. נא ליצור קשר עם שלום : 694677 - 052
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש כמה דברים שהייתי רוצה לקבל עליהם חוות דעת.... 1. כמה צריכה לעלות טריומף הרלד קבריולט 1969 במצב נסיעה עם מזגן (מצב טוב)? 2. מה דעתכם על הב.מ.וו 1802 קופה שנת 1973? גיר רגיל 3. מה דעתכם על ב.מ.וו 728 אוטומטית פול חשמלית 1979?
אנשים אתם לא רציניים! 1 2
מאת avi75-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רציתי לומר שהפורום הזה ממש לא רציני,אנשים פה לא מתייחסים למה שכותבים ברוב המקרים,אני די מאוכזב,הרי יש פורום כדי להעזר באנשים ,למכור רכבים,לקנות,ולא רק לדבר פקה פקה,כנראה אנשים פה אוהבים לטחון מים,וסתם הפורופ קיים ליופי. ממש על הפנים.
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו אמר לי שבת"א ברחוב סלמה. אולי יש לכם פרטים יותר מדויקים?
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 1 תגובות
- 955 צפיות
ליד שוק הפישפישים ביפו יש כמה בתי יציקה וממש בכסף קטן יוצקים לכם מפליז כל חלק שאתם רוצים. את החלק שיצקתם יש לעבד שכן הוא מחוספס . לאחר מכן לצבוע או לצפות בניקל. בכרום. בקיצור יצרתם חילופי זהה למקור בדרך כלל בעשירית המחיר.
הודעה אחרונה מאת T, -
מחפש רכב לפירוק
מאת דב- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות לפירוק אאודי מודל 77-78 בכל מצב .מחיר מצוין.ניתן להתקשר ל057753091 .
הודעה אחרונה מאת דב, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עדכון מספר שלוש. בתיאום עם מנהלי הפורום, מדי פעם אני ארשום כאן על רכבים מעניינים שפורסמו לאחרונה באתר הרכב הקלאסי העשויים לעניין את חברי מועדון החמש ואת חברי ה - CF. מקבץ מכוניות (סה"כ כיום כ-160 כלי-רכב קלאסיים/אספנות באתר) : מכוניות למכירה: - שברולט קמרו יד שניה - מיני קלאבמן סטיישן למכירה - סאאב 99, שנת 1970 - PORCHE 944 - מוסטאנג קבריולט 67 - BMW-732i 1980 - פונטיאק פיירבירד 1974 מנוע V8 - מרצדס 230.6, 1973 - סאאב 1972 אדומה - סטודבייקר לארק 64 - פיג'ו 304 קבריולט מודל 73 - סאודיביקר לארק 1962 - דודג דארט 65 8 צלינדרים 2 דלתות - פליימוט ברקודה 66 אופנועים למכירה: - BSA אוברהד 500 - Harley Davidson …
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
תוך כדי חיפוש חנייה בגרנד קניון בחיפה, נתקלתי במרצדס 230 שנת 67 למכירה יד ראשונה!!! עם טסט והכל הרכב במצב טוב ולאחר שיחה עם הבעלים הוסבר לי כי הכל אורגינלי ברכב הם מעוניינים למכור בכ- 50,000 ש"ח והסכימו שאני אפרסם את הטלפון שלהם בפורום במקרה ומישהו רציני ומעוניין 055-783217 אז בהצלחה לכל המעוניינים ד"א הרכב בצבע שחור ונראה שהוא עבר צבע לא מזמן גם הפנים במצב טוב פרט לריפודים שקצת מיושנים.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. האים יש אפשרות מבחינה טכנית להכניס מנוע של1989 Chevrolet Capriceלרכב 1968 Plymouth Satellite ומי יכול לבצע את זה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
לחובבי סאאב
מאת obarshad- 1 תגובות
- 917 צפיות
סאאב 99 שעומדת הרבה הרבה הרבה זמן..... אבל מתחת לסככה. אני משוכנע שבעל הרצון החזק יצליח לגאול אותה מיסוריה. למעונינים בה"פ
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב חברים אז אני שוב מחפש..... אני מחפש מיני לחלפים. כל מיני כל מצב אפילו בלי מנוע אבל מיני ידנית. אם אפשר מהמרכז.
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה BSA חד בוכנתי 500 סמ"ק שנת 47'. נמצא במצב כללי לא טוב, אבל לא מחריד ורקוב. יש חלודה וההגה איננו במקומו יש הגה של BMX... המחיר - 8000 שקל. לדעתי יש על מה להתמקח. TRIUMPH שנת 67' 350 סמ"ק בצבע צהוב במצב כלי יותר טוב מזה של הBSA ולפי המוכר גם במצב נסיעה. גם כאן מדובר בחד בוכנתי. הבחנתי שחסר פילטר אוויר אבל השאר נראה במצב טוב. המחיר - 7000 שקל, לדעתי יש על מה להתמקח. שניהם נמצאים במגרש של מכוניות משומשות ומכוניות לפירוק בפ"ת. פרטים נוספים אליי בה"פ. ראלימן
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
אוטו יפייפה
מאת slaider-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום doron204 ראיתי את תמונות הפג'ו 204 שלך ממש יפה ! שאלתי היא איפה או מי ביצע את עבודת הפחחות והצבע ,וכמה עולה ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.cardomain.com/id/03435653
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מת ליראות איזה אוטו היה לאבא שלי פעם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת A L F A, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה דעתכם
הודעה אחרונה מאת zguya, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש ליבא מנוע לפיאט 500 (499cc) או לבצע אוברול לקיים. האם מישהו התנסה בתהליך יבוא כזה? פרוצדורה? עלויות? טיפים? האם עדיף לשפץ? חלקים - היכן? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם אני רוצה לשנות את צבע הרכב מבז' ללבן פנינה האם אני צריך להודיע קודם במשרד הרישוי ורק אח"כ לצבוע או שניתן לשנות את הצבע ולאחר מכן לגשת למשרד הרישוי ולשנות ברשיון? והאם משרד הרישוי מערים קשיים לשינוי צבע הרכב? (מדובר ברכב אספנות כמובן) בתודה מראש לכל העונים יגאל
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, עדכנתי שוב את האתר שלי. הוא כולל עכשיו עמוד על ה-Type 34 בישראל, וגם תמונות מהאירוע של מועדון הקרמן גיאה של בריטניה, שבו נוכחתי לפני כחודשיים + עוד עדכונים פה ושם.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש את אהבת נעורי אלפא סוד
הודעה אחרונה מאת alfisto, -
אופל גי טי??
מאת bender- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לקבל כל חוות דעת על הרכב,הכל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
והשאלה שלי היא כמה כזה אוטו עולה פחות או יותר?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש מקום לתיקון ברקסים של רכב אספנות(מדובר בתיקון מקיף של כל המערכת כנראה) רצוי באזור ראשל"צ\מרכז תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bender, -
אופל מנטה 78
מאת הארי 007- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חונה בחניון של בנין ברחובות, לדעתי כבר מס שנים,
הודעה אחרונה מאת הארי 007,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 258 אורחים (הצג רשימה מלאה)