רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! ממחר אני מתחיל לעבור על מערכת חשמל(או חלק ממנה) בברנדה. הכל התחיל בתחילת השבוע - אורות הפסיקו לעבוד - גם גבוהים גם נמוכים... לכן אני נאלץ להפוך לחשמלאי. אין לי כל כך ניסיון בזה חוץ מטייפים שהתקנתי אבל הצלחתי להגיע למסקנה שזה לא הפיוזים כי בחיבור ישיר לפלוס אורות עובדים. SO כל טיפ כל דבר שבא לכם להגיד בנושא חשמל - תגידו, אני כבר אפיק לקחים. תודה! מקס.
הודעה אחרונה מאת max, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
וספה 150 מודל 1959 3 הילוכים , נדירה מאוד ! הכלי לפני שיפוץ , אבל במצב שישנם כל החלקים 997662-053
הודעה אחרונה מאת gshlomi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תהרגו אותי.. (בצחוק) - לא מצליח להתחבר למועדון פז'ו רציני ולהגיע לספק חלקים ולקטלוג עם רשימת מחירים. ניסיתי המון, ביניהם : http://peugeot.mainspot.net/main.shtml http://www.frenchrev.com/parts/index.html http://www.autolinkuk.co.uk/club-peugeot/ http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/7339/ http://www.peugeotparts.co.uk/ http://www.peugeot-avenue.com/ אז או שלא עונים, או שאין קטלוג, או שאין בכלל כתובת. אפילו מצאתי אחד אנטישמי שכתב שבגלל שאני מישראל הוא לא רוצה לענות. כתבתי לו בחזרה שאכן בגלל שאני מישראל אינני מעונין שחנטריש כמוהו יענה לי. אני חושב שהוא הבין. עכשיו לעניין - בעלי 504 / 404 / 304 / 204 - יש למישהו קשר טוב עם ספק חלקים? כז…
הודעה אחרונה מאת T, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר בוולו 76 עם טסט. נניח שמפקידים ניירות. ןב 1 ינואר 2006 מבקשים להפוך להפוך לאספנות ולהעלות לכביש. האם יהיה צורך באישור מכון התקנים??
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לפני שנתיים היתה בי-ם דודג' אריס 2 דלתות כסופה 82 שכמעט קניתי הרכב נעלם ולא יודע מי הבעלים בכל אופן אני מחפש אחת כזאת לקנייה אם מישהו יודע תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול ביקרתי בכפר אדומים (בדרך לים המלח) ושם ראיתי שתי אמריקאיות ישנות ומוזנחות אחת מהם נראית דגם ספורט דומה מאד לזו של ליאור ברוך והשניה גדולה יותר. וכמו כן ראיתי שתי וולוו ישנות מוזנחות גם הן. אשמח להסביר בדיוק כיצד להגיע והיכן חונות למי שיתעניין. יוני.
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
100 מטר דרומית למשטרת כ"ס.עשרות מטרים דרומית לאורט על אי תנועה וולו 121 אדום/חום שנת 60 אספנות למכירה להערכתי במצב נסיעה אם כי לטעמי המון שיפוץ בפנים ובחוץ 057614127 מעניין כמה הוא רוצה?
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש חלקי ניקל חיצוניים לוולוו 122s 2 דלתות, שנת 68
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
עדכון האתר שלי
מאת Type34- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
עדכנתי את האתר שלי עם התמונות הכי חדשות של האוטו שלי. הכתובת היא http://www.type34.info ואת התמונות תמצאו תחת "photos".
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל מי שזקוק לעזרה על כל רכב שיש לכם התעניינות באזור ירושלים,אני מוכן לסייע כמו כן אם אצטרך עזרה על רכבים באיזור אחר שלא בירושלים אשמח לקבל עזרה ממכם תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש בנרות לנצ'יה פריזמה סימבול/ בטה או כל דגם ספוטיבי אחר לשיפוץ מיחזור ואהבה (ויש הרבה..)
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל חברי החיפושיות - מה המסיבה שעשו לכם בברזיל בתור מושבע של מיני - אני דורש שיוויון - גם המיני ירדה מפס היצור - ולא עשו לה חגיגה ניצחון גם המיני היתה רכב להמונים - אז מספיק עם השימחה .
הודעה אחרונה מאת animal, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למסירה- חלקים שונים ל604, כולל 4 דלתות, מכסה תא מטען, בלוק מנוע סדוק (אבל עם הרבה פריטים תקינים עליו), חלקי מנוע שונים, ועוד כל מיני חלקים, הרבה חדשים. כל הקודם זוכה! אסף. 056.626759 (אל תשלחו ה"פ, אני לא מבקר כאן יותר מדי, וגם לא דוא"ל, כי אני לא בודק לעתים קרובות)
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ידיעה בלעדית !!!!! נצפתה אתמול אחה"צ ה דה שבו סהרה היחידה בארץ - בדרכה לגלות. !!! הסהרה של דב גרודמן, נצפתה בנמל חיפה, בדרכה לאוניה שתוביל אותה להולנד . להזכירכם - הסהרה הינה דה שבו בעלת 2 מנועים -בחרטום ובירכתיים -בעלת גיר שמסנכרן ביניהם . יודעי דבר אומרים כי סה"כ מוכרות בעולם לא יותר מ 30 מכוניות כאלו . האם תחזור? האם תימכר ? אני יכול רק להמר............ תמונות של הסהרה ניתן לראות באתר של מועדון הדה שבו הישראלי . יניב. ש.
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מכשיר לניתוק מצבר ברכב שעומד זמן ממושך מי יודע היכן ניתן להשיג מצורפת תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת אלקטרון, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש פורד מוסטנג בין השנים 67-70 כל הדגמים [email protected]
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים הודעה זו נועדה להציע לכם ארוע מוטורי מעניין . אני מתכוון ל-ROAD RALLY שפרטים עליו כבר פורסמו. מאד אשמח באם תהיה נציגות לחברי המועדון בארוע . צרו קשר דובי
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עד 5000 054627211
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מהם שעות המפגש בימי שישי ליד האוניברסיטה בת"א? האם יש מקום חניה לאלו שאינם חברי מועדון?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הבנתי שמקום המפגש בימי שישי שונה. אודה עבור הסבר מפורט כיצד להגיע מכיוון איילון.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה אופל רקורד שנת 70, מנוע 1700 לפני שיפוץ. ובנוסף וולבו 164, שנת 69 מנוע 3000 6 צלינדרים, זקוק לקוסמטיקה. לפרטים: אריה 067954424
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אז כך, קודם כל יש טנדר סוסיתא נטוש מאתמול באזור תעשיה בראשון לציון(באזור אלקטרה). אוטו שלם, אך מוזנח - לא נסע הרבה זמן. קיוויתי לחלקים אך כשפתחתי מכסה מנוע ראיתי מנוע שלא ראיתי לפני זה אף פעם. זה לא מנוע כמו בפורדים שלי(מה שראיתי בסוסיתאות אחרות) אלא מנוע שנראה גדול יותר, עם פילטר אויר שוכב וסייפת יניקה מעל סייפת פליטה. אם אפשר, חברים, ספרו לי להשכלה קצת על המנוע הזה - אהבתי את התכנון שלו. יש לציין שלא הורדתי כלום מהאוטו כי פשוט כלום לא מתאים! OK, ומי שצריך סוסיתא נטושה - אז היא שם ללא מספרים, אשמח לכוון כל מי שירצה. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי הייתי בבת ים לפני שבוע וראיתי איזה רכב אמריקאי למכירה ולא לקחתי את מספר הטלפון אני יודע את שם הרחוב,אז מי שיכול לעזור לי ללכת לשם ולהביא לי את המספר אודה לו יש שם גם פורד קפרי למי שמתעניין צרו קשר 054750367 אבי
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני צריך עזרה: 1.אני מחפש דלתות לאלפא גוליה. 2.מנוע 2 ליטר של אלפא.
הודעה אחרונה מאת BoazG, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מישהו אי-פעם ראה או שמע על רכב כזה בצבע צהוב ברחובות? שמעתי הרבה שמועות אבל לא יותר מזה.
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז אני שוקד כבר כמה ימים על מערכת הקירור של המנוע וכימעת כל יום אני מגלה חלק אחר רקוב שדורש החלפה ( למעשה החלפתי הכל). אבל עכשיו יש לי חלק שגם תוקע אותי מבחינת פירוק וגם מפחינת להשיג אותו. החלק הוא צינורית מתכת קטנה שמוברגת לראש המנוע מיתחת ומאחוריי בית הטרמוסטט היא מובילה מים ישירות ממשאבת המים חזרה למנוע. ( מולבשת עלייה צינורית גומי שמחברת אותה למשאיבה). הצינורית נישברה מרוב חלודה והתבריג השבור נישאר בראש מנוע אין לי גישה אליו. לפני שאני מזמין את החלק דרך האינטרנת וזה מקרקע לי את האוטו לפחות לשבועיים חשבתי לשאול כודם אם יש למשהו את זה בצורה יותר זמינה. אני יהיה אסיר תודה.
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
להורי בירושלים יש מקפיא במרתף. הסיפור בקיצור: הם היו בחו"ל, המקפיא שבק, ותכולתו המרקיבה טיפטפה אט אט החוצה. כשהם חזרו הבית כולו הריח כמו חתול מת..... אין ברירה - צריך לרוקן את המרתף , ואז מוצאים מציאות. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קראתי בתיאוריה שלרכב אספנות יש חוק מסוים: שיש שעות מסוימות שאפשר לסוע האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נניח שמכרתי למישהו בחו"ל רכב, (נניח דרך ebay או בדרך אחרת), ונניח שלרכב רשיונות מסודרים וטסט (בארץ), האם אני יכול פשוט לשלוח אותו לחו"ל ?! או שזו פרוצדורה מסובכת כמו ייבוא ? יש הבדל ביצוא אם זה רכב אספנות או לא? איפה אפשר למצוא תקנות רשמיות ליצוא רכב ? T
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חלקים לאופנוע bsa350 "תרנגול" .שנת יצור 1963.
הודעה אחרונה מאת אורן,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)