רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה חמש וחצי יושקו שתי מכוניות אלפא רומיאו משנות הששים.להלן המכתב של אירית ממועדון החמש: מנהג חדש וססגוני במועדון החמש החל מיום שישי הקרוב, 29/08/03, מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל יאמץ מנהג חדש וססגוני. מכוניות "חדשות", ששיקומם הסתיים באותו השבוע, יחנכו בקול תרועה רמה במסגרת המפגש השבועי. המפגש מתקיים בחניון "קופי טו גו" ליד אוניברסיטת תל אביב בימי שישי מ-17:00 עד- 19:30. באירועים הללו ייחשפו לראשונה לציבור חובבי הרכב מכוניות נדירות ומעניינות שלעיתים הושקע בשיקומם שנים של עבודת פרך דקדקנית. סיום מלאכת השיפוץ מהווה זמן מרגש במיוחד עבור אספן הרכב. הנהיגה הראשונה ברכב אשר כל חלקיו המקוריים עמו, לרבות פריטי…
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש חלון אמצעי (הקטן הזה) רק את הזכוכית למוסטנג מאך 1 שנת 70 מי שיש לו או יודע מאיפה אפשר להשיג...
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נראו ברחובות. מי שמעונין שיפנה אלי ויקבל מיקום מדויק
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש חלקים או רכב לפירוק מסוג אלפא רומאו אלפתא מהשנים 1982 וצפונה , הדגם בעל העיצוב החדש יותר. לא משנה נפח מנוע.
הודעה אחרונה מאת alfetta, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני צריך לישלוף את המנוע מהאוטו שלי אין לי אופצייה אחרת לישלוף את המנוע אני עובד תחת שמש אני צריך מנוף קטן שיהיה מסוגל לעבודה ואני לא רוצה לקנות אחד (מין הסתם יקר ומיותר).
הודעה אחרונה מאת animal, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
פיזו 404 וקורטינה 4 דלתות 73 לחלקים מי שמעונין שישאיר הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש ח"ח / רכב לפירוק מסוג vw variant . לאחרונה התחלתי לשפץ את הרכב שלי , ( הרכב עומד במחסן משנת 1994 והרישיון מופקד במשרד הרישוי ) .
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש כרמן גיאה אחת חבל על הזמן מתחת לשנת 70 בבאר שבע מהאחורי הרפדיה של אלפסי . מדובר ברכב שלפני 20 שנה עבר ריפוד וצבע ולבעל הרכב לא היה כסף לשלם בגלל שהתגרש מאשתו. אז עד היום הרכב נמצא שם בתוך מקום שמור וסגור הצבע חדש לא ייאמן צריך רק לפנות לאלפסי הרפד הוא ישמח להפטר ממנה רק שלי אין כסף אז מי שרוצה הרפדיה נמצאת ברחוב דרך חברון והוא בנאדם מאד נחמד שריפד לי את החיפושית
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני עוקב כבר כמה שנים אחרי כמות הענתיקות שאני רואה בכבישים (מעל 20 שנה על הכביש) ואלה ממצאיי לרכבים השורדים ביותר: 1. סובארו לאונה - יתרון לכמות מתקופת ארידור, כולן חלודות אבל עדיין נוסעות. 2. וולבו 144/244 - המלכה הבלתי מעורערת, המכוניות הכי ישנות בכמות הגדולה ביותר.. 3. אופל קדט ואסקונה. 4. פורד פיאסטה, אסקורט, קורטינה. 5. פולקסווגן חיפושית וטרנספורטר. 6. ג'יפ רנגלר. 7. פיג'ו 505 (בעיקר טנדר). 8. GMC ונדורה. 9. מרצדס S. 10. דודג' דארט/אספן/פליימוט וולרה. שימו לב איזו מכוניות כבר כמעט ולא רואים - פשוט לא החזיקו מעמד: סיטרואן ויזה, GS/GSA פיג'ו 104, 305. פולקסווגן פאסאט, דרבי, ג'טה, פולו. אוטוביאנקי A112. לנצ'יות - כולן החלידו למוות.…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 8 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
בבקשה תנו לי את הכל הפרטים שאתם יודעים על הרכב
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יגואר מודל 66 לא אספנות בלוחיות, ללא טסט לפי מקור ממשרד הרישוי משנת 78 עומדת למעלה מ15 שנה במערב ראשון בשכונת קריית ראשון במגרש חנייה גדול , זה שאף אחד לא יודע עליה זה בגלל שהיא כבר 15 שנה מכוסה טוב טוב ובדר"כ חונות לידה מכוניות . ביררתי עם מקור שלי שמכיר את בעל הרכב והוא אומר שהיא שייכת לנכה צה"ל הלום קרב ותמהוני ככה שזה יהיה קשה להגיע אליו וגם אם כן זה לבטח תהיה בעיה לדבר איתו על האוטו . התלבטתי עם לרשום אותה פה כי היא לא נטושה או משהו אבל זה בהחלט מרגיז לראות אותה ככה עומדת עד כדי כך שצריך שפכטל לגרד את הצמיגים שלה מהאספלט .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לסיבה שתפורט למי שיפנה בפרטי ומכיר או שהוא בעלים של מכונית כזו, דרושות מכוניות יפניות ישנות/קלאסיות במצב משופץ. ליאור
הודעה אחרונה מאת redroze, -
סוסיתא קוביה
מאת roi- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי סוסנתא קוביה. איך אני יכול להעריך מחיר של אחת כזו, ואיך אני יכול לדעת שהמוכר לא מגזים במחיר שהוא מבקש ? הרכב הוא מודל 64 עם חלונות ומנוע 1000 של פורד. השאלה השניה היא אם אפשר להתקין מזגן לרכב הזה (ושהוא יוכל גם לנסוע...). תודה .
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם המדהים במכונית זו הייתה שלהבדיל מרבות אחרות ממכוניות הבועה בזמנה שנראו כדגם מוקטן של מכוניות גדולות, ה-הילרס נראתה כמו דגם מוגדל של מכונית צעצוע לילדים. למעשה, כך גם החל הקונספט כשארנסט הילרס בנה מכונית לבנו בשנת 1965 ומכאן הדרך לייצור מכונית של ממש הייתה קצרה. כמות ההזמנות לרכב לא הצדיקו את ייצורו ההמוני. להילרס היה מנוע בנפח 191 סמ"ק בעל הספק מכובד של 10 כ"ס. ליאור.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני כמה חודשים הציע עמיתנו לפורום msigal להקים מועדון לבעלי מכוניות VW קרמן גיאה. לדעתי הגיע הזמן לפוך את החזון למציאות. לפני כחוזש נוכחתי במפגש של מועדון הקרמן גיאה של בריטניה, ואף זכיתי לנהוג כ-300 ק"מ באוטו משנת 1965. זאת היתה חוויה מדהימה ולדעתי מגיע לנו אירועים דומים גם בארץ. כמו-כן מועדון הוא מקור למידע טכני ועזרה בהשגת חלקים וכו'. ובכן, אם יש בעלי קרמן גיאה דגם 14 או דגם 34 שמעוניינים להקים מועדון, אנא צרו איתי קשר באי-מייל או בה"פ.
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני די הרבה זמן נכנסתי למשרד הרישוי וביקשתי תדפיס של כל הבעלים הקודמים של האוטו שלי. קיבלתי רשימה של הבעלים משנת 1977. מאז אני מתלבט האם לנסות ליצור איתם קשר. רציתי לדעת האם מישהו ניסה פעם דבר כזה ואיך היוזמה התקבלה? התקווה שלי היא למצוא תמונות ישנות של האוטו, או איזו מזכרת אחרת ממתי שהוא היה צעיר, ואולי אפילו למצוא פרטים על הבעלים של האוטו לפני שנת 1977. ד"א אחד הבעלים הקודמים נקרא יגאל בשן. אין לי כמובן מושג אם מדובר בזמר. אז מה אתם חושבים, כדאי לנסות או לא?
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בהמשך לעדכון הראשון, מובא בפניכם עדכון מספר שתיים. מדי פעם אני ארשום כאן על רכבים מעניינים שפורסמו לאחרונה באתר הרכב הקלאסי העשויים לעניין את חברי מועדון החמש ואת חברי ה - CF. מקבץ מכוניות (סה"כ כיום כ-130 מכוניות קלאסיות/אספנות באתר) : - פיאט 900 קבריולט שנת 1972 - פורד קפרי - פיז'ו 304 קבריולט למכירה - ג'יפ וויליס 1955 - אופל קדט 1973 אוטומטי - מרצדס שנת 73 - bmw 1502 1600cc שנת 76' - מרצדס שנת 1967 230C יד ראשונה - טריאומף הרלד 69 פתוחה בהזדמנות - פיאט ספיידר - לנציה בטא קופה - פונטיאק צ'יפטון שנת 1957 - טרנספורטר 2000 1979 - האמבר 64 אוטומטית - subaru coupe costum - ועוד....באתר.. http://classiccar.msn.co.il/ads …
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 13 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי, מצאתי לנכון לשים כאן קישור למודעת רכב שפורסמה היום באתר הרכב הקלאסי ואני יודע שלרבים הינו חלום רטוב, אם לא יותר מכך... שברולט קורבט סטינגריי (אגב, אין לי ספק שיום אחד אני אגשים את החלום הזה בעצמי...) . הרכב הוא של בני בייקר, למי שמכיר ולמי שלא ואני מניח שאם הוא מוכר את הרכב, לפי איך שלמדתי להכיר את בני בייקר, זה אומר שמשהו עוד יותר מיוחד מתחבא בשרוול....בכל מקרה, הנה הקישור : http://classiccar.msn.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=327 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש בירושלים סאאב 69 קופה למכירה,גיר רגיל מנוע 1500 סמ"ק בעל הרכב מבקש 18,000 ש"ח לכל המעוניין
הודעה אחרונה מאת avi75, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחפש אופנוע ישן BSA או הרלי או משוא ישן במצב נסיע
הודעה אחרונה מאת zigmond, -
-
מחפש קומנדקאר
מאת erik- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עדיף פאוור ואגון עם או בלי קבינה במצב סביר יכול להיות גם בלי רישיונות
הודעה אחרונה מאת T, -
שלום אני מחפש זגג מיקצועי לרכב אספנות באזור המרכז\ת"א תודה רבה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 2 תגובות
- 977 צפיות
יש מחירון לאנטיקות?
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אופל מנטה 78 -B במצב מיכני מעולה לחלקים לאחר תאונה מאחור. הודעות בפרטי תודה!
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, חברים! שמעתי איפשהו שיצרן הרכב מחוייב לספק חלקי חילוף במשך 8 שנים לאחר הפסקת ייצור הדגם. אך מתעוררת שאלה - ואני כמובן בעיניין האסקורטים - מי הוא היצרן המחוייב? נגיד המכוניות שלי מנצרת, אז תע''ר מחוייבים לספק חלפים חדשים? אם כך וסיימו לייצר את MK2 ב-1980, ז''א שחלפיים חדשים(!) יוצרו עד 1988! האם זה אומר שעד עכשיו יש לי אפשרות להשיג, נגיד, דשבורד חדש? או גריל? או ריפודי דלתות? 1988 - זה לא ככ מזמן, אז יכול להיות שבתע''ר יש סטוקים של חלפים חדשים לרכבים שהם ייצרו פעם? OK, נראה לי שאלתי מספיק שאלות, תודה לעונים! מקס.
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מי יכול להדיג לי מה מחירים של אופנועים ישנים BSA HARLEY במצב נסיעה תודה *להבא נא לדייק יותר בכותרת. הודעתך נערכה*.
הודעה אחרונה מאת zigmond, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ספר על קרבורטורים מחפש חומר כתוב על SOLEX 34-34Z1
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחפש CRANKSHAFT למנוע פורד ראש שטוח 6 צילנדרים סדרה H מהשנים 1949-52 או מנוע שלם , גם מידע על טנדר פורד F1 בכל מצב יעזור .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי את הקטלוג הגרמני של כל הרכבים שנמכרו בשנת 1984 ונתקלתי בגרסה מוגדשת טורבו של הביואיק ריגל מהמודלים של תחילת שנות ה-80 (G BODY) הרכב נקרא ביואיק ריגל גרנד נשיונל והוא מצויד במנוע 3.8 המספק לפי הקטלוג 200 כ"ס - זהו רכב אח לרכב שלי ואני מתעניין האם אוכל להתקין מנוע דומה ברכבי. שאלותיי הן: האם ידוע על רכב מסוג זה שקיים בארץ או רכב עם מנוע דומה ? האם יש מוסכים טובים בארץ שיודעים לטפל במנועים כאלה (טורבו פרימיטיבי ללא מחשבי מנוע וצ'יפים) ? האם המנוע הוא זהה (רק ללא הגדשה) למנוע שמותקן ברכבי 231CU ? ואם כן האם מבחינת משרד הרישוי ניתן להתקין מנוע מוגדש ללא ביורקרטות מיוחדות (פרט להחלפת מנוע רגילה) ? תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם כדאי לרכב שעדיין לא אספנות, ובמה כרוך החזרה לכביש?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 258 אורחים (הצג רשימה מלאה)