רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
ואליאנט 68
מאת dodge- 3 תגובות
- 908 צפיות
מעוניין למכור או להחלפה מזגן אוטומטית הגה כח ברכב הוחלף למנוע וגיר דגם חדיש בבקאס חדש אלטרנטור מהקופסה ברקסים משאבות + צלחות בוקסות של הפרונט חדשות משאבת הגה כח הוחלפה שיפוץ למזגן צנורות לחץ חדשים בנוסף ישנו רכב לחלקי חילוף רכב לנסיעה יום יומית גם החימום עובד 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם אפשר קצת מידע על טרימיוף אני לא יודע אם אני כותב את זה נכון מחירים איזה שנים היא יוצרה מישהו בכלל מוכר אני מתכוון לדגם הקבריולט.
הודעה אחרונה מאת Playmouth61, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היא עכשיו סיימה פחחות וצבע
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל באי הפורום שךום, אני מתעניין ברכישת הרכב הנ"ל. האם 8000 ש"ח נחשב מחיר הוגן? האם ניתן להתקין חגורות בטיחות למושב האחורי? הן חיוניות לצורך התקנת מושבי בטיחות לילדי. היכן ניתן להתקין? מה בדבר זמינות חלפים? האם זו בעיה? האמור מתכוון לאזור המרכז. בתודה צפריר
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4 אלף צפיות
רציתי לדעת כיצד מעריכים רכב אספנות... לפי איזה ערכים מעריכים תרכב... מה הגורמים החשובים בהערכה? המודל? המכני? המקוריות? פנים הרכב? מהם המאפיינים העיקריים ומהו הסדר לפיו מעריכים את הרכב..? תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מחפש MGB GT!
מאת בידר- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! שמי לירן בידרמן, ואני מחפש MGB קופה לשימוש כמעט יומיומי. האם מישהו יכול להמליץ לי בעד/נגד ולספר לי על מישהו שיהיה מעוניין למכור? כל הערה תתקבל בשמחה! בהוקרה, לירן.
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
(מצטער על הכותרת המעפנה ) אז ככה, קודם כל שלום לכולם, אחלה פורום יש כאן ועכשיו לשאלה: עומדת ליד ביתי פורד פיאסטה שנת 83 שלפי דעתי כבר לא נוסעת איזה שנה, יש עליה שלט למכירה שכבר לא רואים אפילו....... מכיוון שפיאסטות תמיד היו האהבות שלי אני מעוניין ממש לקנות את הרכב ולשפץ אותו, יש לי בבית פיאסטה שנת 79 יד שנייה שכבר 21 שנה נמצאת אצלינו ואני פשוט מאוהב באוטו...... אז השאלה היא, איך ומה אני יכול להגיד למוכר בטלפון?????? כלומר הרכב גם לא נראה כל כך מושלם, גם לא נסע הרבה זמן וגם בטח שצריך להעביר אותו טסט לפחות 2 פעמים... ואני חושש שכשאני אתקשר אז הוא יגיד לי שהאוטו במצב מצויין וככה וככה וידרוש מחיר גבוה חבר'ה, איך אני יכול לקנות אותה במחיר ש…
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעונין לרכוש ביואיק ריבירה לא משנה שנה להשאיר הודעה בה" פ
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
תרחיש מוזר!
מאת bender-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אפשר לעשות כאשר רכב מסויים(אספנות) רשום על בעל הרכב הקודם לזה שכיביכול עכשיו בעל הרכב?? נגיד הרכב נמכר לבעל הרכב הנוכחי לפני כמה שנים והם לא עשו העברת בעלות והרכב עכשיו נטוש\עזוב? או בעל הרכב הנוכחי(כביכול) לא נמצא בארץ\או לא ניתן לאיתור? האם יש חוק שמאפשר קנייה והעברת בעלות מבעל הרכב ששמו רשום כבעל הרכב(לא הבעל הנוכחי כביכיול) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
מנוע של מיני + גיר מאוחסן מחוץ לגוף הרכב ( הגוף מצוי גם כן ) .עבור המנוע והגיר רוצה בעל המוסך 1000 שקל ואמר לי שיש על מה לדבר לגבי המחיר. כמו כן אופל רקורד 1700 סטישן תכלת מסוף שנות ה60 עם טסט אבל בעיה במנוע עומד שם למכירה. מוסך מנו בחיפה 04-8348292 לבקש את שמואל.
הודעה אחרונה מאת מור, -
מחפש באגי בכל מצב עם רשיונות 052-409599
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 2 תגובות
- 994 צפיות
GTV 1977 מנוע מצוין 2000cc,גלגלי מגנזיום 5 הילוכים מכאני הכל ישנו. 058-595206.
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
דודג' דארט 74 ו-75 לחלקים ללא רשיונות, ארנון 052-409599
הודעה אחרונה מאת אמיר, -
http://www.mof.gov.il/customs/zacu_ishi.htm
הודעה אחרונה מאת zigmond, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה - אלפא רומיאו ג'וניור צהובה יפהפיה ששופצה באהבה כולל מנוע חדש לגמרי (רק 1000 ק"מ). צריך לראות! דויד - 09-9587279 או 052-567357
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
יום שישי האחרון כתבה בעיתון הארץ על וויליס של חבר מועדון החמש אילן יוחנן שווה ליקרוא הרכב משופץ ברמה חבל על הזמן , פשוט תענוג
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לצערי וגם לשמחתי הובלתי וויליס פיק-אפ קומפקט משופץ של חבר מהפחח לרפד, כך שלא נשאר לי מספיק זמן להגיע מהצפון לשוק. נו ??!..... למי שהיה ---> איך היה ??!! ואגב, לא שמעתי מבעלי טנדר וויליס פתוח/ סגור משופץ. זה אומר שאין?! T
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכל מי שיודע נא לעדכן אותי בבקשה מחפש פולקסווגן דרבי לקנייה או חלקים
הודעה אחרונה מאת mordy, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Hyperion, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת מה סדר הגודל של השוק העתיק? האם יש הענות גדולה? האם מוצעים שם חלקים רבים למכירה? ובכלל האם ממולץ להתאמץ ולהגיע מרחוק?
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
של לי משפחה בחו"ל שיש ברשותם מיני שנת 69 משהו משופץ וניראה טוב אני מבין שאני ישלם מכס של 130 % בערך מהמחיר שמצוין במכס השאלה שלי היא : מה המחיר של המכס לרכבים ישנים שאני מביא לארץ יש להם איזו שהיא רשימת מחירים או מחירונים לפי מה הם מחליטים ? מינימן
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אפילו משומשים
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 12 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
למכירה, שנת 71 גג נפתח חשמלי מקורי, מצריך שיפוץ קל, מנוע 8 6.600 סמ"ק 55.000 ש"ח 052-508548 , מיכה
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
- 2 תגובות
- 997 צפיות
שוכבת לה נטושה בת"א ע"י דיזנגוף סנטר ( בחניון של בית ספר) מלאה בדוחות על השמשה....נראית במצב מעולה!!! לטיפולכם....
הודעה אחרונה מאת ido fallach, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז בשבת אני עולה על מטוס (אוסטריאן אירליינס למי שמתעניין) וטס לעשרה ימים לורשה, דרך וינה. במהלך שהותי בחו"ל, ינהל כאן את הענינים רועי צוקרמן, ממנהלי הפורומים וחבר המועדון. אז ביי ביי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
ל 204 304 404 504 505 הדגם הישן גם לצורך הגבהת סובארו4X4 650ש"ח 054-310700 ברי
הודעה אחרונה מאת bary1, -
- 1 תגובות
- 960 צפיות
נצפתה אוטובינקי זקנה במושב גבעת עוז בצפון אם זה מעניין משהו אני יכול לצרף תמונות 6 ספרות מצב סביר מינימן בתוספת תמונות
הודעה אחרונה מאת ajunior, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתוך "דביק: ענתיקות בדרכים ובחצרות. שימו לב להנחיות בהודעה הראשונה"
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
להלן חילופי אי מיילים בין חבר חדש שהופנה על ידי להצטרף למועדון החמש, לבין מי שמשיב/ה לאי מיילם במשרד המועדון. מה דעתכם? הבחור משתומם על חוסר ההבנה הבסיסי ועל התוקפנות המיותרת. נכון שהתשובות שקיבל משרתות את דרישות המועדון, אך אינני בטוח שהן משרתות את צרכי המועדון לטווח ארוך. ובודאי שלא בכל הקשור למשיכת חברים להצטרף - פה גם צריך יחסי ציבור משובחים. בנוסף - הבחור שאל כל הזמן על א' וקיבל כל הזמן תשובה על ב'. שימו לב לבקשה הראשונית הלגיטימית והמנומסת של הבחור ולהשתלשלות העניינים. החלפת הדואר מובאת כאן במלואה, ללא תוספות או השמטות, למעט הכתובות והשמות : שלום רב, לאחרונה רכשתי רובר מדגם P6 מנוע 2000 מודל 1973. האם תוכלו לסייע לי בשמות של ספקי…
הודעה אחרונה מאת T,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 267 אורחים (הצג רשימה מלאה)