Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארמן גיהה 1963 למכירה!

msigal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כן, בצער רב אני נאלץ להפרד מהקארמן האדומה. למתעניינים, להלן מעט פרטים:

פולקסווגן קארמן גיהה שנת 1963 צבע אדום עם גג שחור, קופה, עם טסט ובמצב נסיעה נהדר (100 קמ"ש ויותר בלי שום בעיה). השיפוץ נעשה תוך מאמץ לשמור על המראה המקורי.

מרכב: הרכב לאחר פחחות וצבע כוללים, ללא כל חלודה שהיא, כל החלקים נמצאים ונראים נהדר. הרכב עבר ציפוי מקיף נגד חלודה, כולל הרצפה שהוחלפה וצופתה בזפת. הדלתות והגג עברו ציפוי פנימי +חיצוני. צבע 3 שכבות +ציפוי לק, ברמת המפעל. 4 צמיגים רחבים + טאסות אוריגנליות. כל חלקי הניקל נמצאים, כולל כל הסמלים.

מנוע: אחרי אוברול והגדלה ל-1600 סמ"ק, החלפת אטמים וכו'. ההגה עבר החלפה, המנוע מניע מייד ונשמע נהדר, חזק ואמין. הגיר משתלב בקלות וללא חריקות, הקלאץ' לא מחליק.

פנים: כל המערכות עובדות, ריפודי עור שחור (לא סקאיי!) למושבים ולדלתות, תאורת-פנים מלאה כולל מחוונים, שטיח חדש בעבודת יד במראה המקורי, גג פנימי חדש במראה המקורי, כולל רדיו מקורי. כל הגומיות לאיטום חדשות (חלונות, דלתות וכו'), כולל גומיות ספייר.

חשמל: אחרי אוברול כללי - המערכת חווטה מחדש, פנסים חדשים ושודרגה ל-12 וולט, הכל עובד נהדר כולל מצבר חדש.

בסה"כ - רכב שמור ומטופל, במצב נהדר - נראה ונוסע מצויין, כולל מנשא-מזוודות נדיר!.

המחיר - 37,000 ש"ח (גמיש). לפרטים נוספים, נא לפנות אלי ב- 054-639649 או ב-ה"פ או ל- [email protected].

רצ"ב תמונה ממפגש המועדון לפני כחודשיים - הרכב עבר מאז שיפורים נוספים.

DSC00138.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:?::?::?:

דיברת כ"כ הרבה על הרכב.

מה קרה שאתה מוכר אותו :!::?:

אלה החיים - אין מה לעשות.

אולי יום אחד אתחיל מחדש...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יפה,האם יש את החורים בפח להרכבת הניקלים כי אם צריך לקדוח זו צרה ואזור לתחילת החלודה.

יהיה יפה מצידך ומצד כל מוכרי המכוניות אם תפרסמו מחיר,תחסכו לנו טלפונים מיותרים ולכם כאבי ראש משיחות מיותרות עם חוחמולוגים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יפה,האם יש את החורים בפח להרכבת הניקלים כי אם צריך לקדוח זו צרה ואזור לתחילת החלודה.

יהיה יפה מצידך ומצד כל מוכרי המכוניות אם תפרסמו מחיר,תחסכו לנו טלפונים מיותרים ולכם כאבי ראש משיחות מיותרות עם חוחמולוגים.

1. כל הניקלים שבתחתית הדלתות נמצאים אבל לא הורכבו בדיוק מהסיבה שפרטת - זה פתח לצרות, אבל אין בעיה להתקין אותם בתוך מספר דקות.

2. מי שמעוניין ברכב ישאיר מן הסתם ה"פ או שיכתוב אי.מייל, ויקבל את כל המידע. לא סתם אין כאן מס' טלפון, אולי כדי שלא ישגעו גם אותי... :mad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2. מי שמעוניין ברכב ישאיר מן הסתם ה"פ או שיכתוב אי.מייל, ויקבל את כל המידע. לא סתם אין כאן מס' טלפון, אולי כדי שלא ישגעו גם אותי... :mad:

אין לי שום דבר נגדך או נגד האוטו, אבל כשמוכר לא מציין מחיר ומספר טלפון, זה הוא שמצטייר כלא רציני או רמאי.

לא מדובר פה בזוג גרביים שעולות 5 שקלים יותר או פחות, ולכן המחיר הוא נתון מרכזי שיש לספק אותו. יש גם מוכרים שמבקשים סכומים לא הגיוניים מתוך תקווה שימצאו את הפראייר או מתוך חוסר הערכה ריאלית של השוק.

לגבי הטלפון - למכור אוטו זה ניג'וס וצריך לדבר עם הרבה אנשים שלא יקנו בסופו של דבר. מי שזה לא מתאים לו יכול תמיד למכור לסוחר.

שוב - זה לא אישי. לי זה מפריע שיש כאן הרבה מודעות למכירה מסתוריות, אבל כל אחד רשאי לפרסם כפי שהוא מבין ומוצא לנכון. מודעה ראויה לטעמי צריכה לכלול את כל האינפומציה על האוטו (לא משלמים פה לפי מילה), תמונות, מחיר וטלפון.

נמרוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום דבר נגדך או נגד האוטו, אבל כשמוכר לא מציין מחיר ומספר טלפון, זה הוא שמצטייר כלא רציני או רמאי.

לא מדובר פה בזוג גרביים שעולות 5 שקלים יותר או פחות, ולכן המחיר הוא נתון מרכזי שיש לספק אותו. יש גם מוכרים שמבקשים סכומים לא הגיוניים מתוך תקווה שימצאו את הפראייר או מתוך חוסר הערכה ריאלית של השוק.

לגבי הטלפון - למכור אוטו זה ניג'וס וצריך לדבר עם הרבה אנשים שלא יקנו בסופו של דבר. מי שזה לא מתאים לו יכול תמיד למכור לסוחר.

שוב - זה לא אישי. לי זה מפריע שיש כאן הרבה מודעות למכירה מסתוריות, אבל כל אחד רשאי לפרסם כפי שהוא מבין ומוצא לנכון. מודעה ראויה לטעמי צריכה לכלול את כל האינפומציה על האוטו (לא משלמים פה לפי מילה), תמונות, מחיר וטלפון.

נמרוד

מסכים!!

סה"כ זה לא סוד צבאי המחיר ולא פטנט רשום!!

זה גם יחסוך למוכר הרבה זמן וכאבי ראש!!

גם אם יש אדם מאוד רציני שרוצה לקנות את הרכב אך יש לו רק 20000 ש"ח

ובעל הרכב רוצה 40000 (סתם דוגמא)

אז גם אם הקונה הפוטנצאילי רציני ומעוניין אולי זה פשוט לא במחיר שלו??

מה הסוד הגדול??

סתם תופעה מעצבנת ולא מובנת!

שמוכרים משהוא צריך גם לפרסם את הדבר הכי חשוב ומרכזי- המחיר!!! :roll::idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי את המסר - המחיר הוא 37,000 ש"ח נתון למו"מ. בסדר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...