Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Mini Restoration Project - UPDATE

Ranster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסוף סוף כל חלקי הפח "נחתו" בארץ ונמצאים ברשותי - העניינים מתחילים לתפוס תאוצה ולהכנס להילוך גבוה...

כנפיים קדמיות, פח חזית, A Panels, מכסה מנוע, חצאית תחתונה אחורית ומכסה אחורי יפנו את מקומם לטובת חלקי פח חדשים.

להתרשמותכם....

Resize of IMG_0282.JPG

Resize of IMG_0278.JPG

Resize of IMG_0277.JPG

Resize of IMG_0523.JPG

motorica.net

פורסם

שלום רן ידידי

אולי תתחיל לרשום לנו רמזים וקצת תשובות לשאלות - מה לעזעזל את הולך לעשות למיני שלך ?

נראה שאתה מתעלל בגופת המיני שנשארה לך

תתחיל לכתוב משהו , תתחיל להראות סימני חיים לרכב - משהו שיתן לנו תקווה לזה שהמיני שלך תחייה מתי שהוא

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
מה לעזעזל את הולך לעשות למיני שלך ?

כנפיים קדמיות, פח חזית, A Panels, מכסה מנוע, חצאית תחתונה אחורית ומכסה אחורי יפנו את מקומם לטובת חלקי פח חדשים.

:roll:

מזל טוב על ההתקדמות. :D

השלד באמת נראה במצב מעולה.

MCS 2008

פורסם

מלבד הקטע של העבודה העצמית (מספיק כנראה לכשעצמו) - בשביל מה כל הפרויקט?

כלומר, לא היה זול יותר, מהיר יותר וקל יותר פשוט לקנות מיני מהסדרות האחרונות באירופה ולהביא לישראל (אם אני לא טועה) :?:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

כלומר, לא היה זול יותר, מהיר יותר וקל יותר פשוט לקנות מיני מהסדרות האחרונות באירופה ולהביא לישראל (אם אני לא טועה) :?:

גם מיני מהסדרה האחרונה היתה זוכה למקצה שיפורים זהה למעט כמובן ה-bodywork, המחיר ההתחלתי היה גבוה בהרבה, הרכב בין יותר משנה מה שהיה יוצר בעיות "מסוימות" ביבוא וכמובן כמו שכבר ציינת, הייתי מחמיץ את ההתנסות, הלימוד והחוויה בכל העניין.

בקיצור התשובה היא לא. :wink:

motorica.net

פורסם

כבר אמרתי לך...

אתה מטורף.

אבל אם כבר בטירוף,אז מיני זו הדרך.

מקווה שהכל ילך חלק ותסיים את הפרוייקט בקרוב ובלי בעיות.

Rikshanoam-R

פורסם

(רמז: היו לי שתיים כאלו, ואינשאללה תהיה עוד אחת מתישהו).

אבל בינתיים, מה שנותר לי זה להגיד כל הכבוד על הפרויקט, נראה רציני ומאוד יפה.

Fazer

פורסם

המיני המדהימה של הבעלים של "אוטו-מיני" sportpack שנת2000 נמכרה ב 105 k

בדיעבד הבינו כי יכלו לקבל מחיר אפילו יותר גבוה שכן יבוא אישי כזה היה עולה יותר .

המיני בצבע זהב אך צירפתי תמונה של אותו דגם בצבע אחר.

cooper_b.jpg

• תוכן חדש...