Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש רכבים מסוג זה ב ישראל

kanfi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נתקלתי בקטלוגים במספר רכבים מעניינים והייתי מעוניין לדעת אם קיימים כאלה בארץ:

אלפא 6 (דגם גדול של האלפטא)

לאנצ'יה גאמה ולאנצ'יה מונטה קרלו.

אולדסמוביל פירנצה

אודי 200

סיטרואן אמי

אוסטין אמבסדור, יטאל

תודה,

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמעתי על שתי לנצ'יה מונטה קרלו (נקראת גם סקורפיון) שהגיעו לארץ ביבוא אישי ובקומבינות, שתיהן לא שרדו. אחת מהן הפכה לטוטל לוס והשניה פשוט נעלמה. אם הייתה צצה היכן שהוא אני מאמין שהייתי שומע עליה.

סיטרואן אמי קיימות.

אלפא 90 עם מנוע V6 קיימת ונוסעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמעתי על שתי לנצ'יה מונטה קרלו (נקראת גם סקורפיון) שהגיעו לארץ ביבוא אישי ובקומבינות, שתיהן לא שרדו. אחת מהן הפכה לטוטל לוס והשניה פשוט נעלמה. אם הייתה צצה היכן שהוא אני מאמין שהייתי שומע עליה.

סיטרואן אמי קיימות.

איפה הוא שאל על אלפא 90? :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיטרואן אמי קיימות.

איפה הוא שאל על אלפא 90? :roll:

אלפא 90 היא מעין שדרוג של האלפטא. נסיון למשוך את הפלטפורמה המצויינת של האלפטא לשנות ה- 80.

אז על אלפטא V6 לא שמעתי - אבל 90 V6 זה מספיק קרוב כדי להיות ראוי לציון לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי בקטלוגים במספר רכבים מעניינים והייתי מעוניין לדעת אם קיימים כאלה בארץ:

אלפא 6 (דגם גדול של האלפטא)

לאנצ'יה גאמה ולאנצ'יה מונטה קרלו.

אולדסמוביל פירנצה

אודי 200

סיטרואן אמי

אוסטין אמבסדור, יטאל

תודה,

עמית

אלפא 6 - כן.היתה אחת.חומה.היתה של בעל בוטיק בכיכר המדינה.בשלב כלשהוא הוא התייאש מהמיפלצת המחלידה והחנה אותה לא רחוק משם.האוטו נעלם לפני איזה שנתיים שלוש.

גאמה- היתה אחת.של רמי אונגר.יבואן לנצ'יה דאז.נכחדה ולא נודעו עקבותיה (כנ"ל לגבי הלנצ'יה למבאדה שהיתה לו).

מונטה קארלו...וואלה,לא ראיתי כאן.אבל לשכן שלי יש X1/9 צהוב.זה הדבר הכי קרוב...

אולדסמוביל פירנצה- אין לי מושג-ואני גאה בזה!

אודי 200.יש.שחורה.עדיין מסתובבת.

סיטרואן אמי-יש.הדברים האיומים (סליחה...יצירתיים) האלה פעם הסתובבו בארץ ואני זוכר שראיתי אחת ברח' ארלוזרוב בת"א זרוקה באיזה גינה ליד DS.

אוסטין אמבסדור-מצטער.לא ידוע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כמעט בטוח שהאוסטין אמבסדור והמוריס איטאל לא נמכרו כאן. זה לא אומר כמובן שאיזה מסכן לא הביא אחד בייבוא אישי. יש לי חשד שפעם ראיתי פרינסס, אבל לא ראיתי מעולם איטאל בארץ. לג'ים האקר ב"כן, אדוני השר" היה אוסטין פרונסס.

האמבסדור היה גלגולו השני (משנת 1981) של הפרינסס, שיצא לשוק בשנת 1975 והחליף את האוסטין/מוריס 1800/2200 "Landcrab". ההבדל העיקרי ביניהם היה שהאבסדור היה הצ'בק ולפרינסס היה בגאז' רגיל.

המוריס איטאל היה גרסת המשך של המרינה, וכל ההבדל היה כנראה הפנסים הקדמיים והאחוריים. הוא היה בעצם הרבה יותר מכוער מקודמו. בסוף הוא הוחלף ע"י המונטגו, שכן נמכר בארץ (לאבא שלי היה אחד - זה היה רכב זוועתי).

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...