Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה תעזרו לי למצוא את עצמי בחוקי הפורום (אה, וגם אופנוע jawa)

zigmond
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לרובכם יש גישה לכל מיני אופנועים ישנים אני מחפש כבר תקופה jawa ולא מוצא

אני גר בצפון הארץ ואין פו כל כך הרבה מוסחים לאופנועים אין את מי לשאול בתך שלא אל jawa

חברה למי שגר באזור תל אביב בקשה אם אתם רואים jawa במצב טוב זרוקה או שמישהוא מוכר

תנו לי לדעת אני מחפש JAWA אפילו בלי רשיונות לא משנה צבע או מכות או דברים כאלה

תודה מקרב לב,

שגיא

050736960

[email protected]

Израильский Форум

http://israelforum.5forum.ru

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם חדשה - איפה הייתה לפני חודש, הייתה אחת זרוקה ללא מספרים באיזור קפלן (נידמה לי) בת"א, אבל לדעתי כבר לקחו אותה... ובכלל, בת"א היו הרבה זרוקות ברחוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...