Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון לגבי האופל שלי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החיזוקים והתיקונים מחזקים את השילדה ! זה מפח עבה יותר מזה שמשתמשים בפח לתיקוני הגוף , דלתות כנפיים וכ' .

זה חזק , מרותך מדויק ומלא .

זה חיזוק כמו שצריך וכך צריך !

תעקוב ותראה איך זה יהיה בסיום , אחרי זפת כל הריצפה , כך גם נמנע

רטיבות ולחות שתגיע לריצפה ותיצור חלודה שוב .

ביייייייי

דרור .

זה לא שאלה פרובוקטיבית - אני באמת רוצה להבין: איך תמנע חזרה של קורוזיה בתוך החלק הפנימי של השלדה? המבנה הוא צינורי ואת הזפת ושות. שמים מבחוץ. מבפנים נשאר פח חשוף. זה לא מחליד בהמשך?

נמרוד

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלקים הרקובים בשילדה נחתכו כל האיזור נוקה ואז ריתכו חלקי פח חדשים ועבים . זה לא ציפוי על החלודה אלא הסרה של כל מה שהיה רקוב וריתוך

ידש .

אני מתפלא על השאלה . תראה את התמונה המצורפת ותבין שעבודה כזו של

ייצור הפח בדיוק כמו המקורי לא יכול להיות על אלא רק במקום .

חוץ מזה מי שעושה עבודה כזו ממשיך במלא הרצינות .

תיקון שילדה שמאל.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ואין לי ספק שלא נשאר שמץ של פח חלוד והכל חזק כנדרש.

מה שאני לא מבין זה מה ימנע מהפח הזה להיות חלוד כמו זה שהוחלף אם אין לו ציפוי הגנה מבפנים? אתה לא יכול להתיז זפת או כל דבר אחר לתוך צינור שסגור מכל הכוונים.

נמרוד

פורסם

קודם כל החלודה תמיד מתחילה בחלק החיצוני שפניו לאוויר ולמים

ולטינופת שבאה במגע מבחוץ ולא מבפנים .

ב. המצב שהשלדה היגיע אליו זה מהזנחה פושעת , כלומר , הרכב עמד כמה שנים על האדמה , חורף וקייץ וזה לא מצב רגיל שרכב עומד בו ולכן אחרי טיפול

כזה , ועוד זיפות המצב לא יחזור לכזה מצב .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

ודבר שלישי הוא שאסור לשכוח שהפח הוא עבה במיוחד ולכן יישמר להרבה

שנים כמובן אם יהיה מאוכסן בחנייה על משטח בטון . כשהרכב עמד 4 שנים לערך הוא עמד על אדמה , חול ממש , שיוצר ומחזיר המון לחות גם בקייץ .

אלו לא תנאים שהרכב שיסע יהיה בהם .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...