Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכרגיל,

עלינו להוריד את הכובע בפני אותם בודדים שמארגנים שוב ושוב ב ה ת נ ד ב ו ת את כל האירועים, החל משלב האירגון והפירסום הראשוני, השילוט, ועד לאירגון באתר עצמו, הפינוי וכד'.

כל הכבוד - היה יפה, מעניין ומהנה.

אם יש למישהו תמונות - אנא שלחו לפורום.

בברכה ובתודה - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היה קצת גשם בנסיעה מת"א אבל במקום כבר השתפר מזג האויר והזכיר מאד יום אביבי באירופה. היה עושר של מכוניות וכפי שנאמר היה אירגון ממש טוב.

המוסטנג נסעה חלום. בדרך חזרה, רוני מוסקוביץ (עם פלימוט משנות הששים) ואני נסענו דרך קרית גת ויכולנו להריץ את המכוניות על 100 קמ"ש בכבישים מהירים...

תמונה מהארוע של אתמול נמצאת כבר באלבום התמונות שלי הנמצא באינטרנט בכתובת הבאה:http://community.webshots.com/album/71330611QFVJSJ

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חן חן דרור - מגיע לך שיר מזמור . . .

תודה בלי סוף - אבי נוף.

:lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

המקום הנכון:

פורסם

התמודדו 5 כלי רכב:

סוסיתא קוביה,

רובר,

מוסטנג (ללא גג - מסכנה...),

ג'יפ,

משאית כיבוי אש מ ד ל י ק ה אשר למעשה משתמשים בה עדיין לכיבוי, משהו משהו, מהממת, יפה ומאובזרת בניקלים לרוב.

השופטים בחרו בג'יפ.

כמובן שנשמעו השגות שונות לגבי הבחירה, אך וודאי שגם אם היתה הבחירה שונה - היו נשמעות אותן הטרוניות.

יש לזכור שהשופטים בודקים ובוחנים גם נתונים וחומרים אשר איננםבידינו בבואנו לטכס. ומאחר והם בעלי התפקיד - עלינו לקבל את החלטתם.

להתראות בשנה הבאה . . .

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

שבת בבוקר שעה 7 טלפון למועדון עונה אירית כמובן בקולה הענוג כהודעה מוקלטת שהארוע מתקיים שימחה וחיוך עולה על פניי

טוב ניגש ללארק שחודש לא נסע אחריי הטסט,הכנסת מפתח למתג ההתנעה המנוע מישתעל קלות ואחריי מיספר שניות ניעור לחיים ניגש למחסן ומוציא את הדגלים,דגל אחד של המועדון והדגל השני של ארוע חנוכה משנה שעברה,פותח את הדלתות האחוריות כן הלארק 4 דלתות.

מוריד מעט את השמשות כדיי למקם את הדגלים,וסוגר ,שוטף מעט את הרכב מהטל של הלילה.מיתארגן לנסיעה בודק אויר בצמיגים,מגבים,אורות ויוצא לדרך,תחנה ראשונה תחנת הדלק מוזאון ישראל ששם אני מתדלק את הרכב ושם הם מחייכים כל פעם שאני מגיע עם הרכב.השעה כבר מיתקרבת ל10 בבוקר אני ממלא אויר בגלגלים לאחר שתידלקתי ובדקתי שמן ומיים ונוסע לכוון מיחלף בית שמש בדרך מיתקשר לנחום יושב ראש המועדון שעונה לי שהשיירה כבר בצומת נחשון,אני משייט לי בהנאה 90 קמש ושומע מוסיקה,10:20

אני כבר רואה את השיירה בצומת גבעת ישעיהו ומיתחבר אלייה,בנסיעה כייפית מזג האויר בא לקראתנו בערך ב11 מגיעים לבית ניר קבלת פנים לבבית,אני חונה בגאווה לייד המוסטנג של בני מצד אחד והפלימוט של נחום יושב ראש המועדון מהצד השני,לחיצות ידייים והחלפת חוייות עם החברים

של המועדון אלו הותיקים וגם אלו שרק לאחרונה נירשמו,מכוניות יפות ששופצו באהבה עומדות ברחבה,אני אומר שלום לאורי איילון שהביא את הכבאית ממושב עופר שבצפון,כל הכבוד.

הטכס בעיצומו הג'יפ הוא הזוכה האמת שופץ להפליא,התפננו לארוחת צהריים טעימה

והתפזרנו לאחר מכן,אני בנסיעה בהנאה גדולה לירושליים הבירה.

כל הכבוד למארגנים של הארוע אני כבר מצפה לארוע של השנה הבאה.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...