רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברצוני לבצע ניקוז וניקוי למערכת הקירור ברכב (לאונה 87') בשל המצאות מי קירור "חומים" ובוץ במיכל ההתפשטות: 1. בספר הטיפולים ותחזוקה של היינס רשום שלצורך הניקוז יש לפתוח את תבריג הרדיאטור התחתון המשמש לניקוז, ושתי תבריגי הצילינדרים כדי לאפשר ניקוז של חלל קירור המנוע. האם פתיחה של תבריגי הצילינדרים עלול "להכניס בעיות" או שאין מה לחשוש ולפתוח גם אותם? 2. האם יש צורך בשימוש בחומר כלשהו לצורך הסרת לכלוך מהמערכת או שמספיק לחץ צינור גינה לתוך המערכת? 3. עפ"י היינס, בגמר הניקוז ושטיפת המערכת, לפני מילוי המערכת מחדש יש להשתמש בסרט אטימה לתבריגים לפני הברגתם לפתחי הניקוז. האם הכוונה לסרט הביתי הלבן שמשמש לאטימת תבריגים הקשורים במערכות מים? תודה רבה ו…
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.prewarcar.com
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם.יצר איתי קשר צלם מרחובות בשם גיא.לגיא יש מצלמה "מעופפת" והוא מעוניין להצטרף לטיול עם רכב שיוצא מרחובות.לצערי הטלפון של גיא נעלם לי.אם גיא או כל מי שמכיר את גיא,אבקש ליצור איתי קשר 050-5308007.ואם יש רכב מאיזור רחובות,ויכול לאסוף את גיא,ליצור איתי קשר.יום טוב לכולם ולהתראות מחר.
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
ביטוח למרצדס
מאת nir08- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם האם מישהו יכול להמליץ על סוכן או חברת ביטוח למרצדס אספנות תודה
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחור גרמני שעובד בארץ רכש כאן 2 רכבי אספנות ורוצה לשלוח אותם לגרמניה לצמיתות . האם יש חברה או עמיל מכס שעושה את כל השירות קומפלט ? ( טיפול בהכל מישראל ועד הגעה וכ״ו לגרמניה) . אשמח לקבל טלפון של עמיל מכס כזה . תודה למסייעים . צביקה
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 692 צפיות
שלום אני צריך עזרה אני מחפש פאנלים לפונטיאק להמאנס 1973, באיזה אתר או כל כיון אחר אני יכול למצוא אותם. http://www.ctcautoranch.com/Used%20Parts/Used%20Parts%20Sub%20Pages/Interior%20Trim.html זה קישור אם תמונה של החלק שנקרה sail panel תודה
הודעה אחרונה מאת shalomhazan, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הבחור היה מגיע לבית הספר כל פעם עם החיפושית הירוקה . תלמיד יב שכל גאוותו הייתה עליה . האבא הוא מוסכניק כך שהבחור יכל להשיג כל משומשת מודרנית שרצה , אבל הוא רצה חיפושית . עוד לא ראיתי חיפושית כזו יפה ומשופצת לתפארת , עם כל הגומיות כנפים / גוף , תאורת לוחית רישוי , פלסטיקה חיצונית , הכל מושלם .כולל צבע חדש ירוק . המנוע טופל במקצועיות ע"י האב והבן וגם נשמע ככה . חיפושית נגנבה בירושלים מחניון של קניון , תוך שעתיים , בו הבחור בילה , למרות מנעול הגה ונעילה כללית . כל הרואה או שומע על חיפושית כזאת מסתובבת שימסור למשטרה . אמסור מס' רישוי בהמשך . כאב לב גדול .
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך הגיעו ביצי הכינים לקרני הראמים? והאם שמעתם על רכב שטח ושמו קונטסה 1300? והאם על כל פשעים תכסה אהבה? על כל אלה, ואפילו עוד יותר, כאן: http://wp.me/pXLKy-Td
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חשבתי ליצור שרשור שיכיל את הרכבים שאולי בדקה ה-91 ניתן אולי עוד להציל (או בשביל חלקים). לצערי לא אוכל להוסיף תמונות, כי ניתן לראות הרכבים תוך כדי נסיעה. דרך אגב, מוסטפא נמצא בצומת מסובים. הפעם: GMC ונדורה שניתן להציל את הפרונט (פנסים וגריל קידמי כולל סמל) כמו זאת.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
DB6 במצב של OLDER RESTORATION כלומר נעשתה עליה עבודה כזו או אחרת בשנת 89. מה שכן נמנעו מלהחליף את ה-OUTRIGGER הקדמי שכן הדבר כלול בפירוק מכלול הדוושות ומשאבת הבלם המרכזית. בגלל שדגם ספציפי זה הוא בגרסא אוטומטית אין משאבת קלאץ . תושבות המשאבה הן מאלומיניום, ובמיקומו זה הוא מתחבר אם השנים גם לשלדה וגם לברגים הארוכים שעוברים לאורך כל ה-OUTRIGGER. בקיצור לא סתם נמנעו כל השנים מלעשות את העבודה הזו וחיכו עד שיגיע גדי מישראל להחליף OUTRIGGER. אה כן - התושבת בנויה משני חלקים וכל חלק עולה קצת יותר מ-400 ליש"ט אז כמובן נדרשתי להמנע מלפגוע בהן או חלילה לשברן. דפיקת פטיש אחת שלא במקומה (ונדרשו דפיקות רבות) והתושבת תתפורר סביב נקודות עיגון הברגים. בסוף העבודה האוטו יועב…
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
זיהוי רכב
מאת danielfp02- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם, אני צריך עזרה בזיהוי הרכב שבתמונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שאתם יודעים החיפושית שלי עברה פחחות וצבע וכבר עוד מעט שנה עומדת לה בשמש ולאחרונה עשיתי טסט והתחלתי לנסוע איתה מידי פעם.. איך ניתן לשמור על הצבע ?(ברק ישיר לא מטאלי) יש לי הצעה לכיסוי יבוא אישי מארהב ב500 שקל עמיד ל4 עונות אבל יקר לי.. אז איך ניתן להגן מנזקי השמש ? כיסוי לא יעשה שריטות?
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שקשה למצוא מגביר טורים לקרבורטור אבל אולי יש לי סיכוי פה לשאול אתכם.. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת golf mk2 92, -
- 23 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני בזמן הקרוב רוצה להכניס את הקורטינה שלי לפחחות וצבע כללית,ויש לי היתלבטות האם להשאיר את הצבע המקורי ואולי לשנות טיפה את הגוון שלו אבל הצבע יהיה ממש דומה למקור. או לשנות לצבע אחר לגמרי. הצבעים שאני נוטה יותר לכיוונם הם:כחול כהה (נוטה לשחור),אפור עכבר,שחור,לבן,או שילוב של שני צבעים. הנה הרכב שלי וזה גוון הצבע שלו:
הודעה אחרונה מאת yosifun4u, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז כך, היום חזרנו מטיול עם הילדים בדרום גרמניה, אוסטריה ושוויץ. לא אכביר על רכבים ישנים ומופלאים שנעים על הכבישים באזורים אלו, אלא רק 2 דברים: 1. המלצה חמה על מוזיאון התחבורה בלוצרן. לא משהו שמצדיק נסיעה מיוחדת, אבל אם מישהו בסביבה - אפשר להעביר יום שלם. תצוגה מרתקת של רכבות ישנות בפירוט ושחזור מדהימים, תצוגת מטוסים משנות ה- 20-30 (זה כנראה מעניין פחות, למעט אותי ואת השיבוט שלי בן ה- 10) ואולם גדול של רכבים עם מדגם של כמה עשרות רכבים חשובים מתקופות שונות, מסודרים בכוורת ועמדות מחשב שבהן ניתן לקבל הסברים מפורטים על כל דגם. פעם בכחצי שעה מעלית מיוחדת (כמו של מחסן אוטומטי ליוצאי ח"א) מורידה את הרכב התורן ויש הרצאה של מספר דקות עליו. בין הדגמים - מיני, דגם מאוחר של פנה…
הודעה אחרונה מאת אלטו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
זו היתה משאית כעורה במיוחד, אפילו בקנה-מידה צבאי, אבל המדובר היה בחיל החלוץ של יצור המשאיות בישראל. משרד הביטחון התעקש להפחית כמה שיותר חלקים מיובאים, גם אם לא היה בכך הגיון כלכלי. התוצאה היתה משאית ישראלית. ישראלית יותר מרבות שבאו בעקבותיה. על פרוייקט המיליארד והדרך הפתלתלה להרכבת אלף משאיות דודג' די-400, קראו כאן: http://israelmotorindustry.org/dodge-d400-israel-1960
הודעה אחרונה מאת Zami Zemer, -
-
אני לא מאמין לא עמדתי בפיתוי וקניתי עוד רכב שאני לא מתכוון למכור אף פעם בנוסף לזה שיש לי כבר. איזה מנגנון גורם לנו לעשות זאת , אשתי שמפרגנת בלי סוף לשטויות שלי אוהבת להגיד שההבדל בין גברים לילדים זה המחיר של הצעצועים בלבד ,וכנראה ששוב צודקת . מדובר בגולף GTI מודל 87 4 דלתות מקורית לחלוטין בדיוק כמו שיצאה מהחברה ,בלי תוספות ובלי שינויים והחלפות מנוע ומגדשים וכל מה שאוהבים להעמיס לרכב הזה, הדבר היחיד שמיותר ברכב ויוחלף בקרוב מאוד זה אגזוז זרימה חופשית שממש בדרך החוצה בהזדמנות הראשונה. עכשיו מתחיל לאסוף חלקים לקראת הצבע מחפש פלסטיקה לרכב מסביב - רוצה שתי פנסים צהובים לקדימה - ולהחליף גומיות וכל מה שצריך .הרכב במצב חיצוני לא רע אבל יש מה לעשות . אשמך לקבל…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כמה תמונות לפני , אחרי
הודעה אחרונה מאת youval11, -
צביעת חישוקים
מאת mayrun- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים מכיוון שבפורום הזה נמצאים אנשים מנוסים אשמח לעזרתם, ברשותי חישוקי BBS שארצה לצבוע שוב לצבעם המקורי. אשמח לשמוע המלצות על בעל מקצוע כישרוני ובעל ניסיון שיכול לצבוע אותם ברמה גבוהה, איכות העבודה מאוד חשובה לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כאחד שעוקב אחר תהליך השיפוץ של הרובר 10 של ישראל -הרמתי גבה לפני כשבועיים לאחר שקראתי (ואפילו חשתי עלבון קל) שאין אף בארץ שיכול לשחזר את חלקי העץ ברובר.לכן יצרתי קשר עם ישראל והזמנתי אותו לסדנת בניית הגיטרות של Two Tone Guitars של קיקי (יותם) גולדשטיין ואלירן בראשי שם אני משפץ להנאתי גיטרות עתיקות.וכך בשבוע שעבר התייצב לו ישראל בסדנא עם חלקי עץ צרובי זמן ושמש.כאשר יצאתי לפתוח את השער הופתעתי לראות את הרובר המפורסמת הראשונה שלו עומדת במלוא הדרה בפתח. הוא הביא אותה כדי להראות את חלקי העץ שחסרים בחלונות. מבט קל בעץ זיהה אותו כמהגוני ולא כעץ אגוז והמשקל הקל שלו לימד שמדובר בהונדורס מהגוני.זן שהיה נפוץ בשימוש עד שנות החמישים מארבע סיבות:הוא קל,הוא נח מאוד לעיבוד ,הוא יפה…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרמנו כוסית לכבוד הולדת הבן של יהודית ורינו והנכדה של פנינה ואהרון. מזל טוב
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
בתקופה האחרונה אני עורך רהאורגניזציה של האוסף. במהלך הסידור מחדש אני מעביר כלים ששנים רבות לא "נגעתי" בהם מאז אוחסנו, ואף לא היה באפשרותי להגיע אליהם ולראותם. הטילון ICM האחרון שהוצאתי הוא משנת מודל 1979 (השנה האחרונה של ייצור טילונים) ולמעשה מה-30 אחרונים שיוצרו (עפ"י הטבלה של יוחאי). הצבע מקורי ואפילו הסמלים והמדבקות המקוריים נותרו עליו, משך 15 שנה הוא אופסן ולא היה באפשרותי אפילו לראותו, אך כעת הוא עבר "לביתו" החדש ומחכה לתורו... ולתמונות - http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=291802&stc=1&d=1339396296 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=291803&stc=1&d=1339396296
הודעה אחרונה מאת gluk, -
יגואר XJ6 1980 1 2
מאת gdiil-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי יגואר XJ6 1980 , מי יודע היכן ואם ביכלל ניתן להשיג חלקים לטיפולים ברכב. אני צריך כרגע, דסקיות בלם קדמיות ובוקסות למסרק הגה. בהמשך אצתרך מזרקים למערכת הדלק ועוד אי אלו חלקים. דרך אגב, זה האוטו. מודה מראש לכל מי שמכיר ויודע ומוכן לשתף אותי במידע.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר ההזמנה של מועדון אלפא קלאסיק והביקור במוסך ראלקס אשדוד, המשכנו בשיירה למקום המפגש בנס ציונה, להפגין נוכחות, לפגוש חברים שהגיעו למקום וכמובן בצורה מסורתית לסגור רשמית עוד שבוע שעבר. מעט תמונות ולוסטיג אחד שהואיל לקשור את הספינה במעגן ולרדת לבקר אותנו:
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לרציניים ומביני עניין בלבד !!! שברולט אל-קמינו 1979. יד ראשונה. ללא טסט מדצמבר 2011. במהלך השנתיים האחרונות, הרכב הונע ונסע נסיעות קצרות בתוך המושב חמש פעמים. חלקי חילוף \ אביזרים למכירה: 4 דלתות (כולל מנגנון נעילה, מנגנון החלון, חלון) מכסה מנוע 4 כנפיים 2 פסי קישוט ניקל גשר קדמי – פח חזית חזית גריל חזית 2 מערכות תעלות מיזוג + מפוחים דשבורד אגזוז כולל דוד קרבורטור חדש קרבורטור ישן 3 סטרטרים צמות חשמל קומפלט וחיווט 3 משאבות מים 3 אלטרנטורים 2 משאבות הגה 2 מדחסים 2 מפלגים זרוע הגה דרמים קדמיים דרמים אחוריים דרייבשאפט 3 רדיאטור מים 1 רדיאטור מזגן 2 דיפיוזר – מעטפת סעפות פליטה רפלקטורים רפידו…
הודעה אחרונה מאת EL-CAMINO, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 967 צפיות
היום (וגם מחר) מתקיים ארוע של רכב קלאסי (קונקורד דה אלגנס) בתוך איצטדיון ענק, מקורה וממוזג כולו, עם במה ומוסיקה חיה. האירוע כמובן בתשלום - לא זול כלל אבל מעל 100 כלי רכב ברובם רמה מאוד גבוהה כאשר יש גם רכבים די נדירים. הכל מוקפד וגם אלגנטי. מפאת צילומים באיכות HD לא אעלה כאן הרבה תמונות אבל מי שרוצה באופן פרטי ורכב מסויים שיודיע לי בפרטי עם דואל שלו ואשלח. להלן מספר רכבים ייחודיים שיש שם: CORD - למי שלא יודע, חברה זו כבר לא קיימת הרבה שנים אבל הרכבים שלה של שנות ה 30 היו מאוד ידועים ויפים CADLLAC - מי לא מכיר אבל אלו שהיו שם הן של שנות ה 30 ASTON MARTIN - היו גם חדישות אבל גם ישנות יפיפיות DOSGE CHARGER - עם מראות תחת הרכב שיראו שהשיפוץ הוא גם בחלק התחתון של הרכב…
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
שלום לכל החברים והחברות! שמי שלמה, בן 23 וגר בירושלים, חבר חדש בפורום בהמלצתו של חבר (y9853). ובכן... אני לא יודע מאיפה להתחיל כי יש כ"כ הרבה... אז אנסה לסדר את הדברים. אז ככה - מאז שאני זוכר את עצמי, יש לי שריטה על החיפושית (כן כן "רכב העם" המקורי, עם החיוך והאופי שאין שני לו). זו הייתה מכונית הצעצעוע הראשונה שקיבלתי, שצורתה המיוחדת - המחייכת והשובבה תמיד קסמה לי וככל שגדלתי והתבגרתי אהבתי למכונית הלכה וגדלה - לפלא ההנדסי הזה (או יותר נכון - ל 21,529,464 פלאים) שהיו בייצור 65 שנה עם שינויים מינוריים בלבד. לאחרונה לאחר לבטים כאלו ואחרים, שכללו בין היתר את העובדה שאני כרגע חייל לפני שחרור (שמגיע מעולם המחשוב - אם מישו צריך עזרה ) ושרכישת רכב חדש…
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אם בכל יום שישי יהיה מזג אויר נעים כמו שהיה היום מצבנו ישתפרבהרבה.
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
chevrolet C10 1966 1 2
מאת 3dmi- 26 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לפני כשנתיים אני והשותף שלי דגנו מתוך אתר בנייה את האמבולנס שלנו, לאחר בירורים רבים וניצול קומבינות הגענו אל הבעלים, אם נדיב ומיוחד בן 83 מטבריה, שבוע מאוחר יותר העברנו בעלות והיום הוא לאחר טיפול מכני מקיף וחסר רק מיכל דלק. מבחינה קוסמטית יש עוד הרבה עבודה, חלודה, מעיכות פח, צבע ועוד.... מצאנו את נהג האמבולנס המקורי שהשתרגש מאד למפגש המחודש עם האמבולנס ואף התנדב לעזור באביזרי מד"א מקוריים שברשותו.
הודעה אחרונה מאת naorn, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשמע מי יודע מה ובעצם זה בסה"כ אומר להזיז כמה תושבות קטנות (משאבת דלק ונקודת עיגון לצינור המוביל את השמן אל שעון לחץ השמן) להוסיף קצת מקום על תושבת מנוע הווישרים כדי להזיזו עוד קצת החוצה, וכמובן הכי חשוב לפנות מקום ל-SU השלישי שיורכב על המנוע, ולפי התכניות להוציא ממנו הספק של קצת פחות מ-200 כ"ס. כמו שניתן לראות הסימון שבוצע ע"י בעל הבית אדריאן ג'ונסון הוא לא בדיוק מבוסס על מדידות מדויקות מנקודת דאטום כזו או אחרת שכן כל מכונית שכזו שתמדוד תקבל מידות שונות עד כדי חצי אינץ' (בני אדם ייצרו אותן) ומכאן הניסיון הוא הקובע והציור בטוש מתאר את המיקום הנדרש. כמובן שחתכתי לפי קוים שקבעתי לעצמי ע"ס הסכמה שצוירה. את המסגרות הקטנות ניתבקשתי לא לרתך אל חלקו העליון של ה-FOOTWEL…
הודעה אחרונה מאת kobyiso,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Paprika-Metuka
- Shay Shd Dave
- DareDevil
- nglancer
- EliC25
- Be roo
- Style
- asix
- ג. שלג
- Aviady001
- axSupreme
- פיזיקאי שימושי