Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין לא עמדתי בפיתוי וקניתי עוד רכב שאני לא מתכוון למכור אף פעם בנוסף לזה שיש לי כבר.

איזה מנגנון גורם לנו לעשות זאת , אשתי שמפרגנת בלי סוף לשטויות שלי אוהבת להגיד שההבדל בין גברים לילדים זה המחיר של הצעצועים בלבד ,וכנראה ששוב צודקת .

מדובר בגולף GTI מודל 87 4 דלתות מקורית לחלוטין בדיוק כמו שיצאה מהחברה ,בלי תוספות ובלי שינויים והחלפות מנוע ומגדשים וכל מה שאוהבים להעמיס לרכב הזה, הדבר היחיד שמיותר ברכב ויוחלף בקרוב מאוד זה אגזוז זרימה חופשית שממש בדרך החוצה בהזדמנות הראשונה.

עכשיו מתחיל לאסוף חלקים לקראת הצבע מחפש פלסטיקה לרכב מסביב - רוצה שתי פנסים צהובים לקדימה - ולהחליף גומיות וכל מה שצריך .הרכב במצב חיצוני לא רע אבל יש מה לעשות .

אשמך לקבל קישור לאתרים שמוכרים את החלקים לרכב גולף מהסוג הזה,שמעתי שיש ממש מתמחים רק ברכבים האילו .

מבטיח לעלות תמונות עוד השבוע .

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עוד השבוע? עכשיו תמונות! :-)

תתחדש! (ותהנה, למרות שזה ברור שתהנה..)

כל הכבוד על ההצלה. לפעמים צעירים מתלהבים קונים והורסים מכוניות כאלה.

:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"'יגעתי ולא מצאתי' - אל תאמין; 'לא יגעתי ומצאתי'; אל תאמין; 'יגעתי ומצאתי' - תאמין".

בהצלחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
גולף GTI מודל 87 4 דלתות מקורית לחלוטין.

1800 8V?

האם הרכב עם הטמבונים הרגילים או הרחבים (הרחבים הארופאים, לא מדובר על האמריקאים הפדרלים המכוערים)?

תיקון קטן, מדובר כמובן בדגם ה 5 דלתות.

אם אתה כבר מחפש פנסים ראשיים, הייתי ממליץ על הקריסטל, אז נכון, הם לא 100% מקוריים "כמו שהרכב יצא מהמפעל" אבל הם מוסיפים ה-מ-ו-ן למראה של הרכב.

הנה ההבדל בין ה"מקוריים לקריסטל:

26776_392870911400_542306400_4241415_7432645_n.jpg

הנה דוגמא של MK2 עם פנסים ראשיים קריסטל וגריל ללא סמל, אישית, אני חושב שזה השילוב היפה, הסולידי והמחמיא ביותר ל MK2.

226556_2068427434101_1347294998_2429214_4928346_n.jpg

אה, והכי חשוב, תתחדש.

למרות נתון הספק נמוך, הרכב מהנה מאוד לנהיגה ובמסגרת יישור קו ניתן לבצע שיפורי שילדה קלים כמו בולמים וקפיצים משודרגים, תותבים משופרים למשולשים וכו' שמצד אחד לא פוגעים במראה המקורי ומצד שני מתקבלת מכונת נהיגה מהנה ומרשימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגולף האדומה יש גם "גבה" מעל הגריל שמוסיפה למראה האגרסיבי.

לדעתי אם אתה רוצה ללכת על המראה הספורטיבי והאגרסיבי פגושים גדולים וגריל 2 פנסים ללא סמל הכי מתאימים.

אם אתה רוצה ללכת על המראה הקלאסי אז פגושים קטנים עם פס קישוט אדום המקורי וכמובן גריל 4 פנסים עם הסמל:

Golf_0022.jpg

פורסם

תודה באמת לכולם - באמת המראה הקלאסי הנקי של ארבע פנסים {אני רוצה שתיים בצהוב} הכי מדבר אלי . יש לטעמי לעשות ישור קוו קטן באוטו מבחינה מכנית ואז להכנס לבודי-לאט נעאסוף חלקים .מי שמכיר מכונאי טוב אמין ולא אחד שמסתובב עם סכין קצבים באזור נתניה בבקשה להפנות אותי .

מחר אני מעלה תמונות ,הגעתי הביתה אחרי תשע בערב ולא ניתן לצלם בחושך .

פורסם
1800 8V?

אם אתה כבר מחפש פנסים ראשיים, הייתי ממליץ על הקריסטל, אז נכון, הם לא 100% מקוריים "כמו שהרכב יצא מהמפעל" אבל הם מוסיפים ה-מ-ו-ן למראה של הרכב.

אישית, אני חושב שזה השילוב היפה, הסולידי והמחמיא ביותר ל MK2.

על טעם וריח..

לדעתי פנסי קריסטל נראים לא טוב, כמו גם גריל ללא סמל או כל שיפור או שינוי חיצוני אחרי מכל סוג שהוא.

השילוב היפה, הסולידי והמחמיא ביותר ל MK2 הוא זה המקורי.

יובל, תתחדש.

פורסם

בבקשה תמונות של הבונבונירה החדשה שלי, יש הרבה מה לעשות אבל הבסיס נראה טוב ויש לי זמן , כל הפלסטיקה והטמבונים איך מחזירים להם צבע .

גולף 1.jpg

גולף 2.jpg

גולף 3.jpg

פורסם

קלאסיקה!

את השמן מנוע שנשאר לך אחרי טיפול תמרח על הטמבונים, מניסיון זה מחזיק הכי הרבה, ונותן תוצאה הכי יפה, לפני השימוש רצוי לשפשף את הטמבון עם ברזלית וסבון כלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדהימה! יש לך גם ג'אנטים יפים מאד:mm_yeah: מה עם כמה תמונות מבפנים?:-)

הכי יפה לה ככה עם הפגושים הקטנים! לדעתי כדאי לצבוע את אותם ואת פסי הקישוט בספריי שחור לפלסטיק, ולהשאיר את הפס האדום.

פורסם

יפה מאד וקלאסית אמיתית, עם בנוס אדיר שהיא גם נוסעת מצויין.

אל תיפול במלכודת הציעצוע, ושמור על מקוריות, רכב מקורי זוכה למחירים הכי טובים

והוא הרכב הכי מוערך בקרב מביני העניין.

יש אין ספור דוגמאות של רכבים כאלה שהפכו לפח זבל נוסע, שלך עדיין טהור אז

אל תקלקל.

תהינה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בבקשה תמונות של הבונבונירה החדשה שלי, יש הרבה מה לעשות אבל הבסיס נראה טוב ויש לי זמן , כל הפלסטיקה והטמבונים איך מחזירים להם צבע .

צבע שחור מט שמיועד לפלסטיק (אם אין לך פיסטולט להתיז איתו אז תדלל את הצבע עם טינר למצב כמעט מימי ותצבע אותו עם ספוג)

• תוכן חדש...