Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית נהדר, שמורה ומקורית.

הדור השני של הגולף GTI צוייד במנוע 1.8 שנלקח ישירות מהדגם הקודם, יחד עם תיבת ההילוכים בת 5 מהירויות.

המנוע סיפק 112 כ"ס וגמישות נהדרת, ואמנם המכונית היתה פחות מהירה מהדור הראשון, אך הציעה ביצועים מצויינים ותאוצות ביניים טובות.

הדור השני של ה GTI הציע לראשונה מרכב 5 דלתות, מה שהפך אותה לשימושית בהרבה, ואופצייה להגה כוח.

אבל מצד שני, חסידי ה GTI המקורית טענו שהמכונית "התברגנה" מידי ואיבדה את החדות של הדור הראשון, מגמה שהמשיכה גם בדורות הבאים של הגולף, עד אשר הפכה מקומפקטית חמה ל GT בורגנית.

הדור השני של ה GTI נהנה כמו כל דגמי הגולף מתא נוסעים איכותי, איבזור משודרג ומושבים נוחים ועוטפים.

משנת 87' הוצעה הגולף עם אופציה למזגן מקורי, כמו זה המותקן במכונית הזו.

הגולף GTI יובאה לארץ ביבוא סדיר משנת 83', ועל אף מחירה המופקע בעליל נמכרו כמה יחידות כאלו.

באותה שנה הוצגה גירסת ה 16 שסתומים של המכונית, ועם הספק של 139 כ"ס היא הפכה למהירה באמת, אם כי אני בספק אם נמכרו בארץ דגמי 16V.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סרטון שצילמתי בשנת 88 עם GTI חדשה של חבר

כמו שלך רק בצבע שחור.

באמת כיף של אוטו

תתחדש

http://www.youtube.com/watch?v=Aa2blyVOw78 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נראית נהדר, שמורה ומקורית.

הדור השני של הגולף GTI צוייד במנוע 1.8 שנלקח ישירות מהדגם הקודם, יחד עם תיבת ההילוכים בת 5 מהירויות.

המנוע סיפק 112 כ"ס וגמישות נהדרת, ואמנם המכונית היתה פחות מהירה מהדור הראשון, אך הציעה ביצועים מצויינים ותאוצות ביניים טובות.

הדור השני של ה GTI הציע לראשונה מרכב 5 דלתות, מה שהפך אותה לשימושית בהרבה, ואופצייה להגה כוח.

אבל מצד שני, חסידי ה GTI המקורית טענו שהמכונית "התברגנה" מידי ואיבדה את החדות של הדור הראשון, מגמה שהמשיכה גם בדורות הבאים של הגולף, עד אשר הפכה מקומפקטית חמה ל GT בורגנית.

הדור השני של ה GTI נהנה כמו כל דגמי הגולף מתא נוסעים איכותי, איבזור משודרג ומושבים נוחים ועוטפים.

משנת 87' הוצעה הגולף עם אופציה למזגן מקורי, כמו זה המותקן במכונית הזו.

הגולף GTI יובאה לארץ ביבוא סדיר משנת 83', ועל אף מחירה המופקע בעליל נמכרו כמה יחידות כאלו.

באותה שנה הוצגה גירסת ה 16 שסתומים של המכונית, ועם הספק של 139 כ"ס היא הפכה למהירה באמת, אם כי אני בספק אם נמכרו בארץ דגמי 16V.

המנוע אכן נלקח מהדור הראשון, אך בשנת 85 כמדומני הראש הוחלף וקיבל מרימי שסתומים הידראוליים, והחל משנת 87 ההזרקה המכנית קיי-ג'ט פינתה את מקומה להזרקה אלקטרונית מסוג דיג'יפנט. גרסת ה-16 שסתומים נשארה עם הזרקה מכנית, אך היא הוצגה ב-86 ולא ב-83. יש אחת כזאת אדומה מודל 88 באזור צהלה שבזמנו הבעלים הציע לי אותה במשהו כמו 20K.

פורסם

לפי מה שאני יודע-גירסת 16 שסתומים מקורית של פולקסווגן הוצגה ב 87.

ב 86 ואולי אף קודם לכן חלק מהמכוניות שווקו (דרך הדילרים של VW) עם ראש מנוע 16V של סדנת אוטינגר.

פורסם

ואחת כזאת (עם מנוע אוטינגר) יש בארץ בוודאות!

ראיתי אותה מספר פעמים, נסעתי בה וגם נהגתי.

היכרתי שתי 1800 16V מקוריות באמצע שנות ה 90, שתיהן היו ביבוא אישי .

מאז הרבה 8V עברו שידרוגים ל 16V וגם יש בארץ לא מעט שמתחת למכסה המנוע הושתלה יחידת ה 20VT המשובחת (ולרוב בחוקיות מוחלטת).

וכמובן, בשלהיי הדגם היא קיבלה את מנוע ה 2000 16V המשובח (9A).

בכלל, ה MK2 הייתה רכב מאוד ורסטילי, נהנתה ממגוון גדול מאוד של מנועים החל מ 1.3 ליטר 55 כ"ס ועד G60 עם 210 כ"ס (לימיטד), הנעה קדמית, הנעה כפולה, מגדשי על, טורבו דיזל וכו'

עדיין היום מדובר בהיצע מגוון מאוד של מנועים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב נהדר ויפיפה.

אם אני כ"כ נהנה מהגולף דור 2 1.3, אני בטוח שאתה תהנה פי כמה יותר.

אגב, אם תצטרך יש לי אינספור חלקים של דור 2 1.6 למכירה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

קודם כל תודה עבור הקישור - אני יותר בעניין של להשאיר אותה מקורית ככול שניתן .

יש את זה להילוכים שיותר מעניין אותי -http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280605186324#ht_3144wt_1163 .

אני אשמח להיות איתך בקשר בנוגע לחלקים בהמשך .

שוב תודה

פורסם

לחבר הפורום הזה יש כמויות אדירות של חלקי חילוף ופלסטיקה של GTI MK2 למכירה כולל לוחות שעונים, דש בורד קומפלט ופלסטיקה פנימית וחיצונית וכמובן, הכל למכירה.

רכשתי ממנו מספר חלקים, היה מאוד הוגן במחירים וטרח להסביר על כל חלק וחלק עם המון סבלנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הכבוד על הרכישה ועל הכיוון העתידי עם הרכב

אני בטוח שהיא תשאר מקורית ושמורה בידיים שלך

אם תרצה יש לי המון חלקים למארק2 מהג'טה שתרמה חלקים לפרוייקט שעשיתי על קאדי מארק1 שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=346087&highlight=%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99&page=8

אני מת"א צור קשר אשמח לעזור לך מה שאוכל

0528392363

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תראו מי חזרה משיפוץ .

התחלתי את הפוסט שכתבתי שאני לא מאמין שקניתי עוד רכב לשיפוץ ,אז הGTI עברה תהליך שעוד לא הסתיים אבל תראו כבר נראת טוב יותר.לפני ארבע חודשיים מכרתי את הרכב היומיומי שלי והחלטתי להתנייד בGTI כרכב יומי מרוב שאני אוהב את הרכב הזה, אשתי טוענת שירדתי מהפסים וחברים שלי לא רוצים לנסוע איתי יותר ,אבל אני נהנה .

שכחתי להוסיף שהשבוע קניתי עוד צעצוע בסגנון הזה, פרטים בהמשך .

חזרה 1.jpg

חזרה 3.jpg

חזרה 4.jpg

DSC05493.jpg

• תוכן חדש...