Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האגזוז הזה, החוצה!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט מדהימה! איזה כיף לך!!

רק אל תדביק עליה את הפסים הזוהרים של הטסט מאחורה, תכין לך זוג פסים מגנטיים. חבל לקלקל את הצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האגזוז הזה, החוצה!

כמו גם המדבקות טסט ולטעמי גם הפנסים הצהובים...

מקורי זה הכי אחי

יפייפיה!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נראית מדהים!!

אגב, נראה לי נתפסה לך פחית שימורים על האגזוז :wink:

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

תודה רבה לכולם כיף מאוד לשמוע את החיזוקים והתמיכה בפורום הזה.

אז ככה - הפנסים הצהובים היו מתוכננים מהיום הראשון שהאוטו אצלי ,כתבתי שיש לי חולשה לפנסים עגולים ברכב ובעיקר צהובים במכוניות ישנות , כל יום צריך להגיע הגריל החדש שהזמנתי ואז במידה והפנס הצהוב לא יראה טוב אז נחזור למקורי .

האגזוז היה כבר בחוץ והרכיבו אגזוז חדש,ואז עשיתי סיבוב וכמו ילד מתלהב חזרתי לאגזוז הזה ,הפריט היחידי שלא מקורי באוטו זה האגזוז כל הרכב מקורי לחלוטין כולל הגנטים המקוריים .

מחפש לייסט שיושב על הדלת נהג כולל הפס האדום למי שיש ויכול לעזור או להפנות אותי למי שמוכר ,החלק היחיד שחסר לי .

המרצדס מאחור שלי ,הוצאתי אותה לסיבוב של שבת ולפני שחזרה לחניה המקורה והמכוסה השתחלה לתמונה בטעות .

פורסם

במידה ותרצה למכור את הגריל הזה עם 2 הפנסים הנוספים אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי! יש לך רכב פשוט יפיפה למרות שאני מעדיף את גרסת ה3 דלתות, שמור עליו כמו שהוא, פשוט מדהים. לא להאמין איך שהרכב נשמר מקורי. אני אישית מחזיק ב3 גולפים רגילים לא gti, ואחד מהם בתחילת פרוייקט שיפצור! אם תרצה עזרה, או חלקים אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהפנסים הצהובים צריכים להישאר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תראו מי חזרה משיפוץ .

התחלתי את הפוסט שכתבתי שאני לא מאמין שקניתי עוד רכב לשיפוץ ,אז הGTI עברה תהליך שעוד לא הסתיים אבל תראו כבר נראת טוב יותר.לפני ארבע חודשיים מכרתי את הרכב היומיומי שלי והחלטתי להתנייד בGTI כרכב יומי מרוב שאני אוהב את הרכב הזה, אשתי טוענת שירדתי מהפסים וחברים שלי לא רוצים לנסוע איתי יותר ,אבל אני נהנה .

שכחתי להוסיף שהשבוע קניתי עוד צעצוע בסגנון הזה, פרטים בהמשך .

מדהימה!!! ממש כמו זאת בסרטון!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...