Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוספתי תמונות של הרכב מפנים גם, סה"כ באמת מצב טוב חוץ מקרע קטן בכיסא נהג הכול תקין - כמובן שיש צורך לנקות ולרכענן אבל באמת מצב טוב, אפילו יש את המתקן הקלאסי של הקסטות למי שזוכר ועוד עובד מעולה .

אני מתכוון להשאיר אותה כמו שהיא ולא להוסיף כלום שיהפוך שאותה לשכונתית , מקורית זה מה שאני אוהב

גולף 10.jpg

גולף 11.jpg

גולף 12.jpg

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם מבפנים היא מדהימה! כל שעליך לעשות זה להחליף את שק הידית הילוכים ולסדר קצת את הריפוד בכיסא הנהג וזהו!!

זה עוד משהו שטוב במכוניות האלה, הפלסטיקה מבפנים עמידה בפגעי הזמן.

אני הייתי משאיר את המתקן של הקסטות, זה מגניב!

יש גם מזגן או שזה רק חימום ואיורור? (כי לא רואים כפתור של המדחס)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחדש.

הרכב היה שלי הרבה שנים (סה"כ 14 שנים).

שלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם

באמת הדהים אותי שרכב מהסוג הזה רק יד חמישית במודל כזה ישן , הייתי מצפה ליד 12 לפחות אבל זה שהרכב היה שלך 14 שנה מסביר את היד הנמוכה מאוד וגם את הק"מ הנמוך - עניתי בפרטי ותודה שוב.

יש מזגן תודה לאל ,ואני הכי אהבתי הגג נפתח עם המנעולה של פעם .

פורסם

הרמה של המקוריות פשוט לא תיאמן.

עזוב את זה שאין עליה שיפורים ושיפצורים למיניהם אבל יש לה עדיין גם את החצאית הקדמית (מתחת לטמבון) וגם ידית הילוכים המקורית של כדור הגולף, פשוט מדהים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב נראה פשוט מדהים! לא חשבתי שקיים דבר כזה gti שמורה! לגבי חידוש הפלסטיקה אני משתמש בספריי סקיי לפעמים גם בסיליקון כל שטיפה הפלסטיקים נשמרים ככה ומבריקים! אם אתה צריך יש לי ספר של היינס לגולף דור 2 אתה מוזמן לצלם.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
יפה מאד וקלאסית אמיתית, עם בנוס אדיר שהיא גם נוסעת מצויין.

אל תיפול במלכודת הציעצוע, ושמור על מקוריות, רכב מקורי זוכה למחירים הכי טובים

והוא הרכב הכי מוערך בקרב מביני העניין.

יש אין ספור דוגמאות של רכבים כאלה שהפכו לפח זבל נוסע, שלך עדיין טהור אז

אל תקלקל.

תהינה-רן

:mm_yeah:

הרמה של המקוריות פשוט לא תיאמן.

עזוב את זה שאין עליה שיפורים ושיפצורים למיניהם אבל יש לה עדיין גם את החצאית הקדמית (מתחת לטמבון) וגם ידית הילוכים המקורית של כדור הגולף, פשוט מדהים!

נכון?! גם אני מאוד הופתעתי לראות את הכדור המקורי עדין במקומו.

Bimmer

פורסם
תתחדש.

הרכב היה שלי הרבה שנים (סה"כ 14 שנים).

שלחתי לך הודעה פרטית.

כל חיי הייתי אופנוען וחבר בפורום אופנעים ,לפני קצת פחות משנה מישהו/י החליט שלהחליף מסלול ברכב בזמן שאני והארלי שלי שם זה לא יהיה מה שימנע מבעדו/ה לעבור מסלול- יצאתי בשן ועין אבל חזרתי למוטב וגם הארלי חזר לעצמו אבל רק אשתי האוהבת והתומכת החליטה שנסגר פרק האופנועים בחיי ואני יחזור לאהבה הראשונה שלי מכוניות , ואז בפורום הזה התחלתי לשוטט .הדהים אותי שמי שהחזיק את הרכב שקניתי שלשום פנה אלי בפרטי וסיפר לי את ההיסטוריה שלו על בן משפחה אהוב ,סיפר לי הכול לגביו את הדברים הטובים שבו ואת הדברים הפחות טובים, סיפר לי מה אוהב לאכול ומה אוהב לשתות ,איפה בילה ועם נפגש ,זה וגרם לי להכיר ולהתחבר אליו יותר .מדהים הפורום הזה העושים במלאכה ובעיקר המשתתפים בו- דברים שיוצאים מהלב נכנסים ללב ואני מקווה שמבינים אותי .

פורסם
איזה יופי של רכב! היא נראית מעולה תתחדש!:-)

++1

תתחדש!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...