Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DB6 במצב של OLDER RESTORATION כלומר נעשתה עליה עבודה כזו או אחרת בשנת 89.

מה שכן נמנעו מלהחליף את ה-OUTRIGGER הקדמי שכן הדבר כלול בפירוק מכלול הדוושות ומשאבת הבלם המרכזית. בגלל שדגם ספציפי זה הוא בגרסא אוטומטית אין משאבת קלאץ .

תושבות המשאבה הן מאלומיניום, ובמיקומו זה הוא מתחבר אם השנים גם לשלדה וגם לברגים הארוכים שעוברים לאורך כל ה-OUTRIGGER. בקיצור לא סתם נמנעו כל השנים מלעשות את העבודה הזו וחיכו עד שיגיע גדי מישראל להחליף OUTRIGGER.

אה כן - התושבת בנויה משני חלקים וכל חלק עולה קצת יותר מ-400 ליש"ט אז כמובן נדרשתי להמנע מלפגוע בהן או חלילה לשברן. דפיקת פטיש אחת שלא במקומה (ונדרשו דפיקות רבות) והתושבת תתפורר סביב נקודות עיגון הברגים.

בסוף העבודה האוטו יועבר לאזור אחר להרכבת מנוע וגיר - גם משימה זו הוטלה עליי. אין כמו להרכיב מנוע שלא אתה הוצאת ועוד מדגם שאתה מכיר רק מסיפורים ואגדות. וכמובן שהכל נדרש להתבצע מהר, זמן הוא כסף בכל בית מלאכה.

נתחיל ב-OUTRIGGER. אחרי שהוא נגזר החוצה נתגלה כי הרצפה שמעליו גם היא דורשת תיקון, וגם קצה קורת ה-SILL כצפוי.

ה-OUTRIGGER מרותך לרצפה אבל אל החלקי היורד כלפי הרצפה מכיוון בית הדוושות הוא מחובר בניטים (RIVETS בלבד) וכך עשיתי גם אני למרות שהייתי מעדיף לרתך נשארתי נאמן למקור.

את נקודת העיגון לג'ק הוספתי אחרי שה-OUTRIGGER היה במקומו וחיברתי אליו את החיזוק כפי שניתן לראות כך היה גם במקור.

הרכבתי חזרה את התושבות לאחר שחלצתי מהם את חלקי הברגים התקועים, הרכבתי משאבות והלאה המנוע והגיר כבר חיכו באוויר והוכנסו פנימה. המשך מחר.

DSCF5295.jpg

DSCF54211.JPG

DSCF54233.JPG

DSCF54255.JPG

DSCF54266.JPG

DSCF54277.JPG

DSCF54288.JPG

פורסם
האוטו מוכן, רק הצוציק מאיטליה מפריע לנסיעת המבחן.

אוף, אין לך מושג כמה פעמים זה קורה לי..

כול הפרארי ברחובות כאן מתחילים לעלות לי על העצבים :wink:

ובנימה רצינית, אני מאוד נהנה מהשרשורים שלך!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...