Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס לפורום חיפושיות בתפוז ! גם לאתר מוסך! תפרסם ואולי בזכותך הרכב יחזור לבעליו האמיתיים!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עשיתי חיפוש קצר באתר של תפוז ואכן מצאתי את בעליו של הרכב, החיפושית באמת גנובה.

התקשרתי ישר לאותו החייל וסיפרתי לו את המקרה כעבור כמה דק' הוא הודיע לי שהוא העביר הכל למפקד שלו, מפה לשם הרכב עכשיו עובר כמה בדיקות ובקרוב יהיה בדרך לתחנת המשטרה בכפר סבא ויחזור לבעליו!

עוד יום שמח עבר על כוחותינו!

תודה לכולם על העזרה ותודה לחלק גם על הזלזול [=

פורסם

זה ממש לא היה בזלזול, סתם עבר כואב - רכב שנגנב ומצאו אותו בשטחים וכל מה שאמרו לי זה "הוא מחוץ לשטח שלנו ואין לנו מה לעשות עם זה"

אז בגלל זה אמרתי שזה רק היה מעציב אותי לשמוע את זה שהרכב שלי נוסע אי שם בשטחים ואין לי מה לעשות לגבי זה - תחושת חוסר אונים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

כל הכבוד!!!:)

הלוואי ויחזרו באותה דרך עוד כמה חיפושיות שנגנבו.

מאחל לבעל החיפושית הירוקה שהיא תחזור אליו במהרה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בחווארה הסמוכה לאריאל יש לא מעט חיפושיות שמתסובבות בכפר וגם בכניסה לכפר בצד שמאל אם אני לא טועה יש ערימה שלמה של טרסנופטרים משנות ה70 וכמה חיפושיות . חלק מהרכבים עם מספרים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

חברה אני מצטער אבל נראה לי נוצר בלבול קטן.. זאת לא החיפושית הירוקה, זאת חיפושית לבן פנינה שנגנבה מאזור כפר סבא.

מישהו לפני כשבועיים פרסם את המודעה בפורום של תפוז.

זה בחור אחר, לא זה עם החיפושית הירוקה.

פורסם
חברה אני מצטער אבל נראה לי נוצר בלבול קטן.. זאת לא החיפושית הירוקה, זאת חיפושית לבן פנינה שנגנבה מאזור כפר סבא.

מישהו לפני כשבועיים פרסם את המודעה בפורום של תפוז.

זה בחור אחר, לא זה עם החיפושית הירוקה.

בכל מקרה - אשריך !

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

• תוכן חדש...