Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

chevrolet C10 1966

3dmi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הכבאית, חנתה ברחבת המשרד הישן שלנו והיתה שייכת לחבר של בעל המבנה.

היא נגררה משם לפני שנתיים ואין לי מושג מה עלה בגורלה.

מבירורים שעשינו איתו אז, היא לא היתנ למכירה.

במידה ואתה רוצה לברר פרטים נוספים לגביה, אני יכול להגיד לך שקוראים לו צאלי והוא הבעלים של חברת "קווים" שמבצעת עבודות עבור מע"צ, הם יושבים במושב אורה ליד ירושלים.

היום אנחנו יושבים בסטודיו ששיפצנו לבד במשך שלושה חודשים, במקום שהיה אורוות סוסים והיום נראה כמו פרח בשדה קוצים (בשכונת שפירא בדרום ת"א)

פורסם
האמת, שלהגיע אליו דרש הרבה מאד מאמצים וקשרים. את העברת הבעלות הוא עשה בקלות.

הוא יותר מנחמד ולא האמין שהרכב עדיין רשום על שמו.

את הרכב הזה השותף שלי ראה לפני 6 שנים באותו מקום, עוד לפני שבכלל התחילו לבנות באיזור, כשהוא חיפש אז את הבעלים הוא לא הצליח, 4 שנים מאוחר יותר כשהוא לקח אותי לראות אותו, ההתלהבות והנחישות שלי עוררו אצלו מחדש את ניסיונות החיפוש ואז בכוחות מחודשים מצאנו אותו.

הוא בן 85 היום, 83 אז, הגיע באוטובוס מטבריה לירושלים, אספנו אותו מתחנה מרכזית ונסענו למשרד הרישוי והעברנו בעלות, הוא אדם מיוחד, מיקירי העיר ירושלים, כולם משם מכירים אותו.

אנחנו צריכים עזרה במציאת מיכל דלק, המיכל של האמבולנס שונה מהפיק-אפ כי יש לו שקע עבור הגלגל הנוסף.

מר חסון (זה שמו ולא בדיחה!) היה שכן שלי שנים רבות בי-ם ובעל מגרש רכב וגורטאות, גם על יד הבית הוא היה

מביא רכבים מעיניינים, אחד מהם שימש כמפקדה שלי שהייתי בן עשר....

אח"כ עזב את העיר והיה נחמד לראות שהוא הקו הבריאות.

לפני כמה שנים, גאנה אומר חמש לדעתי קצת פחות, "מצאנו" גם אנחנו את הרכב הזה ממש לפני הבנייה הוא היה שלם יחסית

אבל חלון שבור, הרשים אותי משטחי העץ ברכב והחלון עם מגן הדויד המקורי, וגם רדיו תדיראן שהיה בפנים, הרכב ניראה לי אז

שלם לחלוטין, וההרגשה היתה שניתן להניעו בקלות, את שאר העלילה כבר סיפר גאנה....אני שמח שלא עבר לגריסה ואתה

תציל אותו-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• שנה מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום!

האם בעל האמבולנס שמו חסון אם כן, היה לו מגרש לחלקי חילוף למכוניות ליד הדואר הראשי בירושלים.

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

פורסם
מה עם השיפוץ נתקע ?

אתה השעון מעורר של כל השירשורים מקום המדינה ....

לא נראה לי שיש שירשור שאתה לא מעיר:wink:

ממש שומר הסף !!!

כל הכבוד !

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

• תוכן חדש...