רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכם, קיבלתי ממשרד התחבורה הודעה בדואר בנושא השרשור. אני מניח שכל מי מכם שייבא ארצה רכב אספנות מהתאריך הזה קיבל גם הוא. לפי הרשום, מדובר בפסק דין שאושר לאחרונה: http://www.ruling.co.il/%D7%AA%22%D7%A6-2764-03-10-%D7%92%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%9C-%D7%A0'-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C_29cf6474-2af6-40e2-96ca-0a2870f34191 וקצר יותר לנוחיותכם: http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?filename=/general/public/ver_tgmt.htm בהודעה מבקשים משרד התחבורה שנשלח להם את הפרטים שלנו ושל הרכב על מנת שיבדקו האם מגיע לנו חזרה כסף בהתאם ל"קבוצת הרישוי" לפיו גבו מאיתנו אגרה שנתית. עד כאן הכל טוב ויפה וכפי שמשתמע, יש סיכוי שנקבל מש…
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
הזמנה למפגש אופנועי אספנות לזכרו של ניר עוזדור-בחסות מועדון החמש וקריפטון-שבת 23.6 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
הזמנה למפגש אופנועי אספנות בכפר הירוק בחסות מועדון החמש ומרכז הכנסים קריפטון מפגש החברים יתקיים לציון יום השנה לזכרו של חבר המועדון ניר עוזדור ז"ל בנוכחות משפחת עוזדור, ביום שבת 23.06 , החל מהשעה 11:00 בבוקר. הטקס יתחיל ב-12:00 חברי מועדון החמש מוזמנים לשאת דברים לזכרו של ניר ואלה יישמרו ע"י המשפחה באלבום מיוחד. האירוע יימשך כ-3 שעות. איך מגיעים: הכניסה למתחם קריפטון הינה דרך השער הדרומי של הכפר הירוק הנמצא באיזור השרון. פונים לכיוון בית העלמין הצבאי קריית שאול ומשתלת אהרוני , עולים למעלה עד שער בית העלמין , פונים ימינה לפי השילוט ונוסעים ישר לכיוון כפר עופרים . בסוף הדרך פונים שמאלה לדרך סלולה, עוברים את "לגעת ב…
הודעה אחרונה מאת בכר יעקב, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג עם משלוח לארץ, או שלמישהו פה יש במקרה? http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-VW-Golf-Corrado-G60-Steel-Wheel-Centre-Caps-/350362288888?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Wheels_tyre_Trims_Trims_ET&hash=item51933842f8 תודה רבה מראש, עידו.
הודעה אחרונה מאת idob, -
סוף סוף התחלתי בשיפוץ, שלב הדיבורים נגמר עכשיו נעבור למעשים. אני יעדכן במהחלך השיפוץ בתמונות , סיפורים והסברים, אשמח לקבל מידע , טיפים, וכל עצה שימושית אחרת. קצת תמונות... פירוק השמשות ובקרת נזקים, המסגרת של החלון האחורי אכולה מסביב, מקדימה החלק העליון.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
במסגרת סיבוב-טיול עם ביתי ביישוב, נתקלנו ברכב, טנדר Ford, הנושא לוחית-רישוי בת 5 ספרות בלבד. הרכב במצב נסיעה, אמנם אינו משופץ למצב "חדש-חדש", אולם בכל זאת מחזה מרנין ביותר.. הרכב דומה משהו לטנדרים שרואים בסרטים אמריקאים אודות שנות ה- 70 [אולי אף מוקדם יותר?]. חרטום קדמי מעוגל קצת, תא נוסעים [ל- 2], ומשטח העמסה פתוח מאחור. הרכב גבוה, צמיגים בשרניים, פח עבה ביותר [טפחתי קלות על הפח וזה מרגיש כפי שרכב צריך להרגיש, ולא איזו קופסת סרדינים..], תא נוסעים "פונקציאלות-ספרטנית", 2-3-4 מתגים בלבד, הגה לידי "גבר" בלבד, מושבים הנראים [מבחוץ הרכב נעול] כפי מושבי אוטובוס ישן, פלסטיק חלק, נוקשה, ומבריק, עם רצועת גומי החובקת אך קו התפר, פיית מיכל-הדלק, מעיין צינור קטום, המתנ…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
מועדון החמש מזמין לקבלת פנים לוולבו 264 משנת 1979 במפגש המועדון בנשר ב-22.6.12 1 2 3 4 6
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 83 תגובות
- 13.8 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע קבלת פנים לוולבו 264 משנת 1979 (התמונה להמחשה) VOLVO 264 1979 הרכב יובא ע"י חבר מועדון החמש – אהרון כסאר קבלת הפנים תתקיים במפגש מועדון החמש בנשר בצפון- ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'), ביום שישי, 22.06.12, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל, סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת וולבו מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל : עדי גולדנברג-רכז מועדון החמש בצפון, בטל' 2611660- 052, מתניה הלוי, אחראי השקות…
הודעה אחרונה מאת drlaster, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
השבוע באחד הימים הייתי בים ובחניה של החוף עמד רכב יפייפה שנראה גם במצב מעולה ומשופץ, Z280 שחורה מהממת. הרכב נראה מקורי לגמרי, גג T, צבי שחור, גיר אוטומט, גלגלים הנראים כמקוריים או לפחות התואמים את שנתון הרכב, הרכב היה מהמם! בכל שנותיי בפורומים ובמפגשי רכב לא נתקלתי ברכב הזה, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרכב ויש לו תמונות שלו והאם הוא יחידי בארץ מהדגם הזה? צילמתי תמונות עם הפלאפון (ממש נעשה בוק) אך הפלאפון נשלח לתיקון ואופס לפני שהספקתי להעביר את התמונות. אשמח לקצת מידע.
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב אני בשלבים של להעביר את החיפושית טסט וצריך לעשות לה מספרים חדשים.. בדקתי בכמה מכוני טסטים בנתניה ואף אחד לא עושה! מישהו יודע בוודאות איפה יש מכון שעושה מספרים לרכבי אספנות באזור נתניה?!?! זה ממש דחוף כי לפי מה שהבנתי אני חייב להביא את האוטו למכון טסטים 48 שעות אחרי הטסט כדי שיאשרו את המספרים החדשים.. אני מתכוון לעשות מחר טסט.. תודה לכולם רעי תמיר
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת קדילק פליטווד - 60 S משנת 1947 (התמונה להמחשה) CADILLAC FLEETWOOD 60 S 1947 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – מיקי דגן ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של מפגש מועדון החמש בגעש, סמוך לקפה 'אספרסו', תחנת הדלק 'דור אלון', הארוע נדחה. מועד חדש יפורסם. הארוע נדחה. מועד חדש יפורסם. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת קדילק מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל: אבי שרייבר, רכז מועדון החמש בשרון, טל' 5514465- 052 מתניה הלוי, אח…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
ניקוי מזרקי דלק
מאת אסף22- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
רציתי לדעת איפה מנקים מזרקי דלק מכאנים של בוש והאם זה כדאי? אם יש מקום טוב באיזור המרכז? ומה המחירים? ועד כמה זה זה עוזר לאורך זמן .
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לאחר זמן רב בה היא המתינה בסבלנות הגיע הזמן להפנות קצת תשומת לב גם לקמינו הזו. למרות שהתאומה הכמעט זהה שלה לא מושלמת החלטנו להתחיל לטפל גם בה. הרכב - אלקמינו 79 8 ציל' 5700 סמ"ק ברכב הזה הכוונה להשאר כמה שיותר מקוריים. המנוע הישן יוצא ובמקומו נכנס אחד משופץ, נעבור על צנרת ישנה, פחחות וצבע (הלבן כנראה נשאר), ריפוד וקוסמטיקה. תמונות מצורפות לעיונכם:
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגיל אדום בעיניים. את שאר התמונות ממפגשים קודמים ניתן לראות באלבום הפייסבוק של מועדון אלפא קלאסיק בקישור הבא הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.183142535089742.41360.100001819902127&type=1&l=44dc92d09d
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
היי שלום לפני כחודש ירשתי מאבי פורד טרנזיט שנת 73 במצב סביר בהחלט תמיד עניין אותי להתעסק ברכבי אספנות ( כמו כולם תמיד חשבתי על ווספה או על חיפושית אבל לקנות נראה לי דבילי שיש את הפורד ) העניין הוא כזה שהייתי שמח אם מישהו היה מרגיע אותי ואומר לי שזה אפשרי לשפץ אותה שזה אפשרי להשיג חלקים במחירים הגיונים ושלא כדאי לי לוותר על הרצון הזה השאלה היא אם אני הגיוני או שזה גדול עלי ? וגם כמה יכולה להיות ההוצאה הכללי על האוטו עד שאוכל להנות ממנו ? נ.ב אין לי שום ידע מוקדם במכונאות אבל אני מוכן ללמוד סורי על החפירה תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת bubens, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
המוסטנג בשלבי סיום השיפוץ. היכן ניתן לרכוש גומי יו (U) שמחבר בין השטיחים לגוף, לכיסוי הגג וכו'. באנגלית : Rubber seal strip,door seal .
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים יקרים, על מנת להנעים את שהיית החברים במפגש המועדון בתחומי נוקיה החלטנו להזיז את מיקום המפגש ותצוגת המכוניות לכיוון מערב , בסמוך לדשא. המקום מוצל ומהווה אכסנייה נוחה יותר לשהייתנו בזמן המפגש. השינוי יתבצע החל מיום שישי הקרוב, 22.06 . החברים מתבקשים להישמע להוראות הסדרנים האחראים מטעם מועדון החמש, שידאגו להכוונה: אריה מזרחי, דוד כרמל ורוני רוזנברג. החברים יכולים להביא איתם כסאות ולשבת תחת העצים. הכניסה תתבצע משער מערבי יותר הממוקם מאחורי ביתן השמירה של החניון. הכניסה אך ורק לחברי מועדון החמש עם תעודות חבר בתוקף ! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:fiveclub@b…
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סוף 1960. קואופרטיב "הארגז" וכלמוביל, אז חברה חיפאית המפיצה את סקאניה ומרצדס בנץ, חוברים יחד כדי לייצר "משאית בועה" - גרסה מקומית למשאיונת הולנדית. ראשיתו של סיפור הצלחה? http://israelmotorindustry.org/colmobil-haargaz-1960
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אספנים! אני רוצה לשאול שאלה שאולי היא קצת הזוייה..אבל בכל זאת אני אנסה. האם מישהו מכיר באזור המרכז (גדרה עד חדרה) מקום שקט ובטוח שאפשר להעמיד אוטו יחסית מיוחד (אני מעדיף לא לפרט) מכוסה לתקופה של שנה ככה בלי שאף ילד יחבל בו או שאף גנב מתכות לא יעמיס אותו על גרר. במקום שאני גר היה לי שקט שנתיים עד שהתושבים התחילו לפתוח עניים ולערב את העירייה. אשמח לרעיונות ולתגובות גם בפורום וגם בפרטי בכבוד רב יוגב r
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 983 צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשרשור שפתחתי, על המזגן בגולף MK2 1990 שלי שלא עבד, אני שמח לבשר לכם שהעניין טופל, ועל הצד הטוב ביותר, ועל כן אני מעוניין לנצל את הבמה כדי להודות למי שצריך, ולהמליץ על מי שראוי לכך. ראשית, אני רוצה להודות לנדב (golf mk2 92), שבזכות הסקר שהוא ביצע, יכולתי לפנות ישירות לבעל המקצוע שטיפל ברכבו. בנוסף, אודה כמובן לדורון איצקוביץ ולכל השאר שעזרו בעצות מנסיונם. כאמור, רכשתי לפני כחצי שנה גולף MK2 1990 שהותקן בה מזגן של אלכס אוריגינל כאשר היתה בת 3 בערך. התיעוד האחרון לטיפול במזגן העיד על החלפת תרמוסטט וואקום גז לפני כ 9 שנים. מלבד זאת, לא ידעתי מה מצבו. רק ידעתי שעוצמת המניפה שלו נמוכה, וכך גם עוצמת הקירור. בהמלצתו של נדב, לקחתי אתמול…
הודעה אחרונה מאת golf mk2 92, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם אפשר ליבא חלקי פח משומשים? כגון מכסה מנוע. האם משהו ייבא? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם,יש לי בעיה שכאשר אני בולם הרכב מושך חזק לצד שמואל ואני צריך להיתאמץ כדי להשאיר את הרכב באותו הנתיב. חשוב לציין שהרכב עבר כיוון פרונט וחריטת צלחות בילום עקב רעידות קלות בהגה בזמן בלימה . הרפידות לא הוחלפו בגלל שהם במצב כמעט חדש מה יכולה להיות הבעיה תתנו לי כיוון ? הרכב הוא פורד קורטינה 82 והבעיה היתה עוד ליפני זה אבל לא בצורה כל כך חזקה כמו שעכשיו.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
שלום לכולם ! יש לי , כמו שחלק קטן מהחברים כאן יודעים, אופל קדט GT , שלוש דלתות , מודל 86 , תמונה מצורפת . הרכב אצלי קרוב ל-6 שנים , אך בשנתיים האחרונות עשה כ 2000 ק"מ , כלומר כמעט ללא שימוש , בחצי שנה האחרונה לא נעשה כלל שימוש ברכב . אני לא רוצה למכור את הרכב , מה גם שהוא לא שווה יותר מכמה אלפי שקלים . כמובן שאין בו שום דבר מיוחד , אבל , בכל זאת דגם זה נדיר בארץ , הוא במצב טוב, מקורי לגמרי , ואני הייתי רוצה לשמור אותו אצלי. פרטים על הדגם , שמייחדים אותו מהדגמים הרגילים : 5 הילוכים ולא 4, גלגלים 185/60R14 במקור , שעון סל"ד , מושבים קידמיים חצי ספורטיביים , ספוילר ופסי קישוט בתחתית המרכב . למרות שזה לא רכב אספנות ,(אבל בכל זאת רכב בן יותר מ 20 ) …
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשנת 1963 התבקשו שלשה טכנאים מחיל הקשר להתקין מקלטי רדיו תדיראן בלארקים החדשים של אלופי צה"ל. במסמך המתפרסם כאן לראשונה מתגלית האמת, כל האמת ושום דבר פרט לאמת על הפרשה. http://wp.me/pXLKy-Uh
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם,כחלק מהכנה לטסט הקרב ובא אני החלפתי קופלונג הגה, שני גומיות מקוריות למסרק ההגה ובוצע כיוון פרונט. שאלתי את הבחור שביצע לי את כיוון הפרונט למה הרכב מושך הצידה כאשר אני לוחץ ברקס ואז הוא אמר שזה בוקסות רדיוס. הבוקסות שמרכבות אצלי הם: בוקסות כתומות מפוליאריטן הבעיה שהם לא יושבות כמו שצריך במקומם (מעט גדולות ועבות) וכאשר מחזקים את האום הוא מיתחזק על הגומי ולא על הצינורית ממתכת שנימצאת בפנים. לכן קניתי בוקסות חדשות ומקוריות שמתאימות בידיוק ומחר הם יורכבו ולאחר מיכן אני יחזור לכיוון נוסף עכשיו שאלתי היא על מה עוד משפיעות בוקסות הרדיוס חוץ מסטיה מהנתיב בזמן בלימה? תודה לעוזרים נ״ב הרכב הוא פורד קורטינה 82.
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ארתור מהולנד שלח לי כתבה מעניינת לא מבין צרפתית, אבל נראה מעניין. דגמים בהחלט ייחודיים. http://thisisnotamethod.wordpress.com/2012/06/18/vente-de-la-collection-heuliez-et-les-41-nominees-sont/ הכי אהבתי את טלבוט טנדר..
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שימו לב הייטב לפסק הדין הבא, בפעם הבאה שיעצור אתכם שוטר עם רכב האספנות שלכם סתם, שווה לצטט אותו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4242579,00.html סעו כחוק-רן
הודעה אחרונה מאת itzik_s, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע קבלת פנים לפורד גלקסי משנת 1959 (התמונה להמחשה) FORD GALAXY 1959 הרכב יובא ע"י חבר מועדון החמש – אביב פישביין ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של מפגש מועדון החמש בגעש, סמוך לקפה 'אספרסו', תחנת הדלק 'דור אלון', ביום ו', 08.06.12, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת פורד מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל: אבי שרייבר, רכז מועדון החמש בשרון, טל' 5514465- 052 מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים , טל'- 4472256- …
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמידי יום שישי באו בחברים למפגש
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
אני נכנס בקרוב לפרויקט שיפוץ של מיני מינור שנת 79. הידע הטכני שלי מוגבל אבל יש לי ידיים טובות, קליטה מהירה והרבה מוטיבציה. אם יש פה מישהו, חובב מיני כמוני, שיכול לחפות על הידע החסר שלי ובא לו לעזור לי בפרויקט בשביל הכיף, לשבור יחד איתי את הראש לגבי ברגים סוררים, משאבות מים סרבניות וציריות חלודות - צור קשר...
הודעה אחרונה מאת darkooli,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Paprika-Metuka
- Shay Shd Dave
- DareDevil
- nglancer
- EliC25
- Be roo
- Style
- asix
- ג. שלג
- Aviady001
- axSupreme
- פיזיקאי שימושי