Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אם כבר::-P:wink::twisted:

_____060.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתמול שידרו בYES את הסרט THE BANK JOB

והיו שם כמה טרנזיטים מעוררות השראה.

בהחלט יש לך אוטו מיוחד, קח אותו בידיים!

attachment.php?attachmentid=179922&stc=1&d=1259136422

835.jpg

840.jpg

159-987.jpg

פורסם

בארץ זכורים לי רק עם חזית כמו של האמבולנס.

חזית כמו הירוק ראיתי רק באנגליה וניו-זילנד.

בהחלט רכב ייחודי ששווה השקעה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

החזית "כמו של הירוק"- זה עם מנוע דיזל. בהחלט היו גם כאלה בארץ, אם כי לא יותר מדי, אבל אפילו אני זכיתי עוד לראות אותם, אף על פי שלא במצב נסיעה. לטעמי- צורת "דיזל" מכוערת, אבל על טעם וריח...:-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מצטרף עם כל הלב למברכים, מעודדים ומפרגנים. זה רכב מעניין, קלאסי לחלוטין, תקופתי, רכב שבעצם שמו הפך לשם ג'נרי (כל המסחריות האלו נקראו בזמן זה או אחר "טרנזיט", לא חשוב מי יצר אותן ואיך קרא להן).

זה רכב נוח ביותר לנהיגה!

באמת, התמונות, נו?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
בארץ זכורים לי רק עם חזית כמו של האמבולנס.

חזית כמו הירוק ראיתי רק באנגליה וניו-זילנד.

בהחלט רכב ייחודי ששווה השקעה

ישי

אני עוד זוכר כמה מוניות עם חזית כזאת בת"א

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בילדותי, אני זוכר מוניות כאלה נוסעות באלנבי. שפץ את האוטו הזה למען עתיד האנושות! שנזכור מהיכן באנו...:lol:

אגב, ליד הבית שלי יש את כלא אבו-כביר, ושם ממול יש מגרש סגור בגדר עם טרנזיט תכלת מחלידה לאיטה. כל יום שאני עובר שם אני מסתכל עליה בעצב. (יש שם גם מה שנראה כמו אופל סטיישן ישנה משנות ה 70).

כמו כן, אם עולים את העליה, מהצד המערבי של בית הכלא, לכיוון משרד הרישוי, חולפים ליד מה שנראה כמו מגרש לממכר מתכת מצד שמאל, רמזור אחד אחרי הצומת של בית הכלא. אם מסתכלים טוב טוב בין השיחים שם, יש לה טרנזיט משנות ה 70, לבנה. אני מת על האוטו הזה, אפילו יותר מהטרנספורטר של פולקסווגן. פשוט אוטו יפה.

פורסם

אולי אני חסר fל חוש טכני ( למרות שאני לא חושב ).

אבל בבואי לצלם את הפורד , וכשרציתי לצלם גם את המנוע על חלקיו

נתקלתי בבעיה מטופשת אבל אני באמת לא מצליח ואני לא יודע אם זה בגלל חלודה או שאני פשוט לא מוצא את הכפתור .

בקיצור אני לא מצליח לפתוח את המכסה מנוע

מישהו יודע איפה אמור להימצא הלחצן הארור הזה

אני מאוד מקווה שאני ימצא שהוא במצבב טוב

אני מתקדם מאוד לאט כי אני מפחד להיקשר אליו .

תודה מראש שוב

תמונות בקרוב מאוד

נ.ב יש שם משנק :)

פורסם
בילדותי, אני זוכר מוניות כאלה נוסעות באלנבי. שפץ את האוטו הזה למען עתיד האנושות! שנזכור מהיכן באנו...:lol:

אגב, ליד הבית שלי יש את כלא אבו-כביר, ושם ממול יש מגרש סגור בגדר עם טרנזיט תכלת מחלידה לאיטה. כל יום שאני עובר שם אני מסתכל עליה בעצב. (יש שם גם מה שנראה כמו אופל סטיישן ישנה משנות ה 70).

כמו כן, אם עולים את העליה, מהצד המערבי של בית הכלא, לכיוון משרד הרישוי, חולפים ליד מה שנראה כמו מגרש לממכר מתכת מצד שמאל, רמזור אחד אחרי הצומת של בית הכלא. אם מסתכלים טוב טוב בין השיחים שם, יש לה טרנזיט משנות ה 70, לבנה. אני מת על האוטו הזה, אפילו יותר מהטרנספורטר של פולקסווגן. פשוט אוטו יפה.

אבו כביר הוא בית מעצר ולא כלא.

לגבי הטרנזיט בצבע תכלת ממול אתה צודק. עצוב לראות אותה מתפוררת שם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אולי אני חסר fל חוש טכני ( למרות שאני לא חושב ).

אבל בבואי לצלם את הפורד , וכשרציתי לצלם גם את המנוע על חלקיו

נתקלתי בבעיה מטופשת אבל אני באמת לא מצליח ואני לא יודע אם זה בגלל חלודה או שאני פשוט לא מוצא את הכפתור .

בקיצור אני לא מצליח לפתוח את המכסה מנוע

מישהו יודע איפה אמור להימצא הלחצן הארור הזה

אני מאוד מקווה שאני ימצא שהוא במצבב טוב

אני מתקדם מאוד לאט כי אני מפחד להיקשר אליו .

תודה מראש שוב

תמונות בקרוב מאוד

נ.ב יש שם משנק :)

אצלי לפחות- הידית פתיחה נימצאת בצד שמאל למטה, על הדופן, ורואים אותה ישר, צריך למשוך- והמכסה נפתח! אבל שלי מודל 68, וגרמני- ייתכן שיש שינויים... אולי, רק אולי, בגרסה ה"אנגלית" שהייתה בארץ- כמו בפורד אסקורט, הידית פתיחה נימצאת דווקא בצד הימין, תחפש שם. חוץ מזה- אנחנו מקבלית את התמונות גם עם מכסה מנוע סגור, זה בסדר!:-D:wink:

פורסם

באיזה צבע האופל הישנה ששוכבת באבו כביר?

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

ביקשתם תמונות בסוף זה קרה

אשמח לתגובות

כמו שאמרתי שאני לפני הכל

תנו את דעתכם אם כדאי בכלל להתחיל :)

תודה

IMG_6448.jpg

IMG_6450.jpg

IMG_6452.jpg

IMG_6455.jpg