Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף!!!חיכיתי בקוצר רוח לתמונות האלה,אתה עושה כל מה שאני חולם לעשות,ולא נראה לי שיקרה(דירה שכורה,לא נעים...)

לפי דעתי אל תפרק את האוטו מהבודי כי יש יותר מידי רקבונות,האוטו יתעוות לך,תשאיר אותו עד שתתפור אותו במקומות הקריטים,חבר שלי (BATZׂ )הזמין ניקוי חול אליו הביתה ועשו לו שהבודי מורכב,יצא פצצה.

שאלה,איך פירקת את הניקלים מהחלון האחורי מבלי לפגוע בהם והאם החלון יצא בקלות?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי התייעצות עם הפחח נחליט האם להוריד את הבודי עכשיו או אחרי התיקונים בחלק העליון של הבודי.

הניקלים מאחור ירדו בקלות כי מסתבר שהיו מודבקים עם סיליקון בלבד, השמשה ירדה די בקלות עם המון סבלנות וסכין יפנית טובה.

לפני הפירוק הרכב נראה די טוב במראה הכללי, אבל ברגע שמתחילים לפרק מגלים מה שהשנים והזנחה עשו.

בכל מקרה אתה מוזמן לקפוץ ולראות.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

וואו! הפרוייקט קשה, אך מאתגר! המון הצלחה, מעודד אותי, שיש עוד אנשים, שלא מתייאשים מרמה כזו של רקבונות! מאד מעניין לראות את ההתקדמות- יש לי כמה רכבים במצב דומה ואף יותר חמור! שוב- המון בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יאמן מה קרה לאלקמינו שלי,]

הוא באמת נראה לי מוכר...:shock:

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ואני חשבתי שהרקבונות בקטלס שלי קשים :shock:

אני מוריד בפניך את הכובע שאתה לא נרתע מהעבודה שמצפה לך. באמת כל הכבוד.

ושיהיה לך בהצלחה.

רק שאלה, אתה הולך לעשות את הפחחות לבד?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פחחות אני יודע מעט, לא ברמה של לייצר ולשחזר חלקים, אני מטפל בצד המכני, הפחחות לפחח.

ראיתי כבר רקבונות קשים יותר, זה לא הכי גרוע שיש.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

יש לי אלקמינו 76 ברמה כזו אולי קצת פחות רקובה וכל פעם אני אומר לעצמי תשפץ מה יכול להיות אבל מפחד מהחלודה.

נראה פרויקט מעניין ומאתגר נחכה לתוצאה הסופית אצלך ואולי אני אקבל אומץ להתחיל עם שלי.

• תוכן חדש...