Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר מי ראה? ניסן Z280 בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע באחד הימים הייתי בים ובחניה של החוף עמד רכב יפייפה שנראה גם במצב מעולה ומשופץ, Z280 שחורה מהממת.

הרכב נראה מקורי לגמרי, גג T, צבי שחור, גיר אוטומט, גלגלים הנראים כמקוריים או לפחות התואמים את שנתון הרכב, הרכב היה מהמם!

בכל שנותיי בפורומים ובמפגשי רכב לא נתקלתי ברכב הזה, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרכב ויש לו תמונות שלו והאם הוא יחידי בארץ מהדגם הזה?

צילמתי תמונות עם הפלאפון (ממש נעשה בוק) אך הפלאפון נשלח לתיקון ואופס לפני שהספקתי להעביר את התמונות.

אשמח לקצת מידע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יובאה ככל שזכור לי יותר מדאטסון אחת כזו, או שיש גם 240 בארץ. בכל אופן לטעמי זה רכב מיוחד ויפה כאספנות וניתן לייבאו במחיר נורמלי יחסית מידידתנו הגדולה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בארצנו יש יותר מ - Z280 אחת ! פשוט לא כל חובבי הרכב והאספנות אוהבים חשיפה, חוסר זמן לזה או סתם כ"שעשוע פרטי".

אם כבר בניסן עסקינן, חבר קרוב מאוד משפץ 300ZX 87 מקורית, עם דש דיגיטלי מנוע 3L טורבו, יחידה בארץ נכון להיום.

אכן רכב מיוחד במינו, בטח שבכבישי המדינה.

פורסם

אם כבר בניסן עסקינן, חבר קרוב מאוד משפץ 300ZX 87 מקורית, עם דש דיגיטלי מנוע 3L טורבו, יחידה בארץ נכון להיום.

אכן רכב מיוחד במינו, בטח שבכבישי המדינה.

יש יותר מאחת, שלו האדומה או השחורה?

האדומה הייתה עומדת במסתור כמה בניינים ממני תקופה ארוכה לפני מספר (רב) של שנים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הייתה שמועה על עוד אחת אך גם אם הייתה אינני חושב שהאדומה הנ"ל הייתה דיגיטלית טורבו, אלא הדגם הפשוט יותר, מה גם שעקבותיה נעלמו וכיום נשארה השחורה המשתפצת :-) .

פורסם
הייתה שמועה על עוד אחת אך גם אם הייתה אינני חושב שהאדומה הנ"ל הייתה דיגיטלית טורבו, אלא הדגם הפשוט יותר, מה גם שעקבותיה נעלמו וכיום נשארה השחורה המשתפצת :-) .

השחורה? שמעתי שמועות עלייה, שהיא דגם יותר חדש שנמצא בפירוקייה. הרכב הנ''ל לפי מה ששמעתי בא מלבנון בכלל, אז ככה שאין לו רישיון, אבל אני בספק שזה לא נכון.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

לא מכיר את הסיפור הזה, בטח שזה לא נכון לגבי הרכב עליו אני מדבר, ודאי שיש לו רישיון ורישוי ישראלי .

הרכב עמד בעשור (ואף יותר) האחרון אצל אדם בביתו עד שנרכש ע"י חברי.

פורסם

לא יודע לגבי הדיגיטלי, אבל טורבו היא הייתה זה בטוח.

השחורה גם היא מאותה צורה, למרות שבאמת רצו שמועות על אחת מדור חדש יותר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שלום חברים

השחורה שהבחור דיבר עלייה זה נכון לחלוטין!!!

מדובר ב-280 שיובאה (הוברחה) לארץ מירדן

כמובן שרשיונות חוקיים אין לה

ולכן היא שוכבת מוזנחת לחלוטין באיזה מגרש שמוכר משטחי חלוקה מעץ צמוד לגדרה

לפני כמה שנים עוד היו לרכב ג'אנטים מדהימים וצמיגים וכול הרכב היה סגור אטום

אבל נכון להיום הרכב יושב על הבלמים והשמשות חסרות

לפי הכרות קצרה שלי עם הבחור תמורת כסף הוא ימכור הכול

אז מי שמחפש חלקים אני בטוח שהוא יוכל להשיג אצל הבחור.

פורסם
שלום חברים

שלום מר דיג'י ביטון !

דובר כאן בנושא על שני דגמים שונים על ה 280 ששאל פותח השרשור ועל ה- 300ZX שאני דיברתי.

לנוכח הדברים הגיב לי הבחור (S_G) ששמע על 300ZX עם הסיפור הנ"ל, ואתה רושם שזו Z280 , אז מה נכון לגבי זה ? (חוץ מזה שכולם הסכימו שהיא הייתה שחורה :-) ) על איזה דגם מדובר בדיוק ?

בכל מקרה אשמח לפרטים מדויקים יותר בהודעה פרטית, תודה רבה !

פורסם
שלום חברים

אין סיכוי קלוש שאפשר לעשות לה רישוי מחדש? אגב נתתה לי סיבה עכשיו לנסוע לגדרה 8)

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...