רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם מתכננים נכון, אפשר לרקוד בשתי חתונות וגם להנות. מיד אחרי המפגש עם הירושלמים בפונדק אלוויס - גלשנו לנס-ציונה להמשך מפגש עם חברים. המפגש מגוון כאשר מידי פעם (ביחוד אחרי שאני מצלם וניגש לשבת...) מופיע או עוזב מישהו והסידור ברחבה משתנה כל הזמן:
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היה כיף לראות, לנשום ולהנות מהחוויה. המון תודות ללאון המדריך וצוותו. אחר כך היה טעים . את כל התמונות ניתן לראות בקישור הבא הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.341231809280813.73746.100001819902127&type=1&l=c1e6e1b185
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 43 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
טיול אופנועי אספנות בשבת- 9 ביוני 08:30- נפגשים בתחנת דלק רמת אביב אצל בועז דגן, 08:40- יציאה צפונה עד למתחם "אם הדרך " , עצירה לקפה וארוחת בוקר עצמאית, 10:30- עין שמר - ביקור מודרך משולב מוזיאון הטרקטורים ותולדות ההתיישבות. הביקור יימשך כשעתיים במשוער. עלות למשתתף עבור מוזיאון עין שמר 30 ש"ח ממשיכים בנסיעה לקיבוץ עין כרמל - חצר הפסלים המדהימים, ארוחת צהריים משותפת בישוב פארדיס במסעדה, חזרה הביתה עצמאית בשמחה רבה ... לבירורים ולהרשמה יש לפנות אל בועז איתן, אחראי אופנועים במועדון החמש, בטל' 4802226- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mail…
הודעה אחרונה מאת אמנון צעידי, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, כרגע ניקזתי את מי הקירור. הכנסתי 3 ליטרים של נוזל קירור, אין יותר ניקוז אוויר ומפלס המים מלא. הקיבולת של מי הקירור ברכב היא 5 ליטר, אני משער שהטרמוסטט עדיין לא נפתח, אחרי ההרכב מונע בסרק חצי שעה. יש דרך לאלץ פתיחת תרמוסטט או לזרז את התהליך?
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 4 תגובות
- 944 צפיות
שלום לכולם צריך מוסך אמין למרצדס 200 שנת 1970 באזור הגליל המערבי מישהו מכיר את מוסך בשארה מכפר יאסיף?
הודעה אחרונה מאת nir08, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מועדון החמש יציג רכבי אספנות בפסטיבלים בקניון 'רננים' וקניון 'רחובות' מועדון החמש הוזמן להציג 4 רכבי אספנות מיוחדים במצב תצוגה בכל אחד מהקניונים-'רננים' ו'רחובות', במסגרת פסטיבלי וינטאג' , שמקיימים הקניונים. התצוגה בקניון 'רננים' תתקיים בימים שני עד רביעי- 04.06-06.06: הכנסת הרכבים תתבצע ביום ראשון ,03.06 (יום לפני התחלת הפסטיבל), בשעה 23:00 בלילה ופינוי הרכבים ביום רביעי, 06.06, בשעה 23:00 בלילה. כתובת הקניון- רח' המלאכה 2 אזור התעשייה, קרית אתגרים, רעננה. התצוגה בקניון 'רחובות' תתקיים בימים רביעי עד שישי- 13.06-15.06 : הכנסת הרכבים תתבצע ביום שלישי, 12.06 (יום לפני התחלת הפסטיבל), בשעה 23:00 בלילה …
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
-
מוטוריקה בארה"ב 1 2
מאת ofurst- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לפני כשבועיים חזרתי מ"סיבוב" במדינת ניו-יורק רחבת הידיים. ואתחיל בדודג' - "מסחרית משלוחים" משנות ה-50, שמורה אך לא לגמרי מקורית. צולמה בעיירה האלפינית Lake Placid:
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בסרטון הוידאו המעניין הנ"ל,ניתן לראות את מגוון הרכבים ש"הסתובבו" על כבישי ארצנו.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
לפני מספר ימים מישהו פרסם פוסט שרוצה לעשות שיפוץ ופחחות בסיסית בעצמו לאחר שרכש את הציוד וביקש עזרה היות ולא כל כך יודע להשתמש בו, התגובות היו רבות ואחת מהן הייתה שלי שהצעתי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה קורס בסיסי במספר מפגשים אצל בעל מקצוע שילמד קבוצה של מספר משתתפים את הבסיס , שבוע שעבר בשעה טובה אשתי דפקה את הפורסטר בסיבוב ואני פניתי לפחח מוכר פה בפורום באזור השרון . איש נחמד שאוהב מכוניות ויודע את מלאכתו נאמנה, התחלנו לגלגל שיחה ואז העליתי בפניו הרעיון. מפגש שבועי של 4 שעות אחה"צ ביום בשבוע.- מספר המפגשים לא נסגר תלוי בתוכן. מספר משתתפים מוגבל של עד 10-15 משתתפים . מטרת הקורס זה לערוך היכרות ולימוד של הפחחות הבסיסית מפוליש וקס מקצועי ודרך חומרים ציוד טיפול וכ…
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
לאחר נסיעה רגילה לחלוטין המנוע יצא מאיזון החלו רעידות, טורים עולים ויורדים המנוע לא עובד "עגול" נכבה כאשר אני מוריד את הרגל מהגז הטורים ירדו בפתאומיות משום מקום בלית ברירה סגרתי את הבורג המעלה ומוריד את הטורים כמעט עד הסוף (העלתי את הטורים), אבל זה לא הפיתרון בדקתי : חוטים, צינורות וואקום, כיוונתי מחדש את הונטלים שאחראים לכיוון העדין אוויר/דלק וכלום לא עזר המנוע הוא עם קרבורטור 4 בראל רוצ'סטר רגיל (לא חשמלי) מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בכלל קרבורטור? תודה
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
אורך חיים - סטרטר 1 2
מאת אדם1969-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
בוקר טוב מהו אורך חייו של סטרטר? בהתחשב ש : 1. הרכב מונע פעמיים כמעט כול יום 2. הסטרטר שופץ ע"י מכון מכובד שהומלץ ע"י קוראי הפורום 3. גלגל תנופה תקין וחדש (הייתכן כי גלגל תנופה שהורכב לא נכונה, יסתובב בצורה לא מאוזנת??, הגיוני?) הבעיה בסטרטר שהבנדיקס לא תמיד דוחף את גלגל השיניים שמסתנכרן עם גלגל התנופה בצורה מושלמת והדבר גורם להחלקות השיניים אלו מול אלו וזה יוצר רעש מחריד וכמובן שהרכב לא מניע מצד שני, יכול להיות שהגלגל תנופה לא הורכב ישר ולעיתים מיקום עצירת הגלגל הוא הרחוק יותר וכך, על אף שהבנדיקס כן דוחף את הגלגל הקטן, למרות זאת הוא לא מגיע לסינכרון מלא עם גלגל התנופה? גלגל התנופה הוחלף לפני כשנה וחצי, הבעיה החלה לפני כמה ימים תודה
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 642 צפיות
איזה טיול של כיף היה ביום שבת! 12 מוסטנגים (6 ישנות, 6 חדשות) התייצבו לטיול, עם המשפחות והחברים. שיירת של מוסטנגים התגלגלה באופן מופתי לעבר הצפון ולוותה לכול אורכה בצפצופי פרגון ואגודל כלפי מעלה מצד "רכבי הליסינג".. בכול מקום אליו הגענו, אנשים עמדו, השתהו והעלו חיוך של.."וווואווו, איזה יפה ואיזה רעש, ו.." בין עם בעין הוד, בכבישי הכרמל, או במסעדת "מקסים", המוסטנגים גנבו את ההצגה. היה מקרה אחד שנכנסנו כולנו לתחנת דלק מקומית, התחנה הייתה ריקה ממכוניות, ולרגע, ממש לשבריר שניה, היה אפשר לחלום ולהרגיש שאנחנו ממש חיים את החלום האמריקאי של שנות ה 60 העליזות. מה נשאר? לתכנן את הטיול הבא! עם כמה שיותר מוסטנגים. תודה גדולה לכול המשתתפים. להת…
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, בדגמים האמריקאיים הישנים ( בכל החברות ) הפנסים האחוריים לא כוללים בקלית כתומה לאיתות כפי שיש ברכבים האירופאיים. תאורת האיתות והבלם נמצאים על אותה נורה , עם עדיפות לאיתות בזמן לחיצה על הבלם. בבדיקה שערכתי נמצא כי מודול קטן מתחת ללוח שעונים פגום וכשדופקים עליו התאורה האחורית מסתדרת ( אין אפשרות לפרק אותו מכיוון שהוא סגור ואטום - יציקת פלסטיק ) עקב היכן ניתן להשיג מודול אלקטרוני אוניברסאלי שאחראי לביצוע הפעולה הזאת ? תודה.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם שמי אביחי נער בן 23 שאוהב רכבים בצורה משוגעת ותמיד חלמתי על איזה אמריקאית עם מנוע חזק אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז התחלתי עם איזה גרמניה קטנה וחמודה שזהותי הGOLF MK 1 קבריולט עם מנוע 1.6 ואני כבר בתהליכי השיפוץ שלה ובקשר לאמריקאית היה בהמשך .......
הודעה אחרונה מאת avihi_Rabbit79, -
-
עזרה בזיהוי רכב 1 2
מאת edan839-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, מישהו מזהה? רנו?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, ביום שישי 15.06 מפגש מועדון החמש בירושלים לא יתקיים ב'קולוני' , אלא בפונדק אלוויס בנווה אילן, תחנת הדלק נווה אילן, בין השעות 14:00-17:00. כולם מוזמנים! לפרטים נוספים ולתיאום יש לפנות אל רכז המועדון בירושלים: אילן גורן - 050-5272562 בברכה, סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 994 צפיות
שלום חברים, אעשה סיפור ארוך קצר, הכל התחיל לפני מספר שבועות בנופש בצפת הרחוקה...בחצר נטושה... משיחה עם הבעלים הסתבר כי מדובר בחייל מנהלה (12V) ששוחרר בכבוד והוצא לגמלאות (מודל 1968 - נמכר מתישהו לקראת סוף שנות 70) בטרם החל להעלות אבק, הוחלף המנוע באחד מאלו שהותקנו במשאבות מים צבאיות ונמכרו בשלב כלשהו לסוחרי עודפי צבא (סמו של מרחב צפון ) אך לא הספיק לגמוע מרחק, ציק צ'ק הוחלף באחד צעיר יותר, חוצפן עם מזגן... בלילה נדדה השינה... ושבוע לאחר מכן... תיק אישי... וצו הצבה אלי לפלוגה... המכורים... מכירים את העקצוץ הזה... למן הרגע בו ירק מן הגרר, הופשטו האביזרים המיותרים והג'נטים ה X@#^*! ובכהרף עין הולבשו חלקים מתורמי איברים - גנטים 15" (כך מופיע ברישיון), טמבון קדמ…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פתחתי שרשור חדש בנוסף לזה של בני ("איפה הפלקון שלי"...), שידעו שהיו עוד כמה מכוניות במפגש אתמול. כרגיל הכל בגלריה נוחה בפליקר, פה קבלו ארבע דוגמיות. תהנו. בני, תמצא את הפלקון שם...
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
שלום לכולם, רעיון שמתגלגל כבר זמן רב מתחיל להבשיל לכדי ביצוע. טיול לאורך כל גבולותיה של מדינתנו על טרקטורים עתיקים. אורך המסלול המעגלי כ 1,200 ק"מ במשך שבוע ימים. עדכונים ופרטים נוספים בהמשך ובקרוב למעוניינים להצטרף לכל המסע או חלקים ממנו אשמח לשמוע מכם בה"פ או בטלפון 054-921-7642 יורם
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשישי הבא, שיבוא עלינו לטובה, מושקת בחיפה וולבו 264, ומעתה אני אסקור בכל שבת את תולדותיה של המכונית שעומדת להיות מושקת, לטובת אלו שלא יהיו נוכחים באירוע ויפסידו את הסבריו המחכימים של קובי. בשנת 69' הושקה בשבדיה הוולבו 164, גירסת 6 בוכנות של ה 144 שהוצגה שנתיים וחצי לפני כן. וולבו רצו לפנות לפלח שוק יוקרתי וגבוה יותר מזה של ה 144, והפתרון היה הכנסת מנוע גדול יותר ורמת איבזור והידור גבוהות יותר. מאחר והמנוע הגדול ביותר של וולבו באותה תקופה היה ה B20 ששימש את ה 144 הגו בוולבו רעיון ייחודי; הם פשוט בנו מנוע 6 בוכנות טורי, שלא היה אלא מנוע 2.0 וחצי, פשוטו כמשמעו. למנוע ה 4 בוכנות נוספו עוד שתי בוכנות, והנפח עמד על 3.0. מאחר ומנוע ה 6 היה ארוך ב 50% ממנוע ה 4 בוכנות, …
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי מרצדס איזה יופי האם מישהו מכיר אתר שדרכו אפשר להזמין חלקי חילוף סמלים וכו' תודה ושבוע טוב שיהיה
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום. ברשותי מרצדס 8 צילינדר ואני רוצה לחבר מד טורים של 4 צילינדר. אני רוצה לבנות מחלק לפולס שיוצא מהכויל. חשבתי להשתמש בflip-flop כמו בתמונה. השאלה אם מישהו יכול לתת לי תכנית בניה מעשית עם ערכים של נגדים וכו'
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אם יש לי שמשה תקינה(כלומר אין בה סדקים) אבל יותר מידי שריטות, האם אפשר להמנע מקניה של שמשה חדשה? האם יש בעלי מקצוע שמתמחים בהורדת שיכבה (כמו פוליש)? אשמח לקבל ייעוץ והמלצות אם יש כאלו. תודה מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 821 צפיות
אתמול בנוקיה מתניה בא עם הפלקון שלי מישהו צילם? (לא יכולתי אני להגיע כי הייתי בצפון)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול היה מפגש חיפושיות לצד מפגש מועדון מאזדה ישראל באיצטדיון רמת גן,שני המפגשים היו מאוד מאוד מוצלחים, שקטים,נעימים,מעניינים ובוגרים,כן ירבו מפגשים מצויינים שכאלה. תמונות ניתן לראות באתר מועדון מאזדה ישראל ובעמוד הפייסבוק שלנו אם למישהו יש תמונות וסיפורים מעניינים ממפגש החיפושיות נשמח לראות ולקרוא.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הקהל הרחב (והרחב פחות) מתבקש להצביע איזה צבע עדיף. מובילים אצלי הירוק בהיר (כנף אחורית ימנית) והכסף (מכסה מנוע) התוצאות ישוכללו בתוצאות של הפייסבוק שלי ובדעת אשתי ובסוף היא תחליט. (נירא לכם??? )
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: תצוגת רכבי אספנות במסיבת הסיום של בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין ביום רביעי, 13 ביוני , בין השעות 19:30-22:00, יתקיים טקס הסיום של בית בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. בהמשך לקשר ההדוק בין מועדון החמש לביה"ס חברי המועדון מוזמנים להשתתף במסיבה ולהציג בה כ-10 רכבי אספנות במצב תצוגה. רישום מוקדם במשרד המועדון חובה, עד יום א' 10.06, לצורך אישורי כניסה למתחם הצבאי. יש למסור את שם החבר, מס' תעודת זהות , סוג רכב ומס' רישוי במייל [email protected] או בטל' 037318818. הכניסה לאירוע …
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאשר אני עובר על באמפר או כביש משובש, אז יש רעש כמו שזורקים שרשרת ברזל על הרצפה.(צד נהג מאחור) החיפושית עברה טסט ונבדקה במוסך והכל בסדר למרות שיש לי הרבה זמן את הרעש המציק הזה. בטסט גם טענו שהבולם נוזל אך בסוף עברתי בלי להחליף אותו -יכול להיות שממנו הרעש?הוא לא תקוע .. גרמניה 73 1200
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם, ביום שבת הקרוב(16 ביוני), מועדון המוסטנג יוצא לטיול! כול בעלי המוסטנג באשר הם, מוזמנים להצטרף עם בנות הזוג, הילדים, וחבריהם. תשטפו את הרכבים, תבריקו את הניקלים, שמן מים, ואנחנו מתחילים. להלן פרטי המסלול: • 9:00 – 9:30 - נפגשים במתחם החניה של סינמה סיטי בהרצלייה • נסיעה בשיירה על כביש החוף, עד הירידה במחלף "צומת אורן" ומשם ל"עין הוד" – סה"כ נסיעה כ 50 דקות. • 10:30 - הגעה ל"עין הוד" , כפר אומנים קסום. הצצה מיוחדת לעולמם של אומנים ויוצרים, למעלה מ 50 גלריות פתוחות, בתי קפה ונוף עוצר נשימה. • 13:00 - 11:30 – נסיעה לכרמל, באחד הכבישים היפים בארץ, ידוע גם כ "שוויצריה הקטנה". (כביש מספר 721). בדרך נעצור באנדרטת "אסון הכרמל", נתרשם מה…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלחו לי איזה מצגת מעניינת על עצים שגדלים לא משנה מה מפריע להם בדרך. ליקטתי את ה HIGH LIGHTS מתוכה. תהנו. נ.ב - מה זו המכונית האחרונה CAMIRA ?
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Paprika-Metuka
- Shay Shd Dave
- DareDevil
- nglancer
- EliC25
- Be roo
- Style
- asix
- ג. שלג
- Aviady001
- axSupreme
- פיזיקאי שימושי