Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון הוידאו המעניין הנ"ל,ניתן לראות את מגוון הרכבים ש"הסתובבו" על כבישי ארצנו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

סרט מרגש שמחזיר אותי ישר לילדותי, כאילו מישהו הסריט את הזכרונות שיושבים לי בראש.

מעניין שחוץ מהסוסיתא מודל 1967 שמצולמת מבפנים - לא ראיתי אחרות.

חבל רק שד"ר ריכטר ז"ל לא החליף חולצה כל ביקורו בארץ. יולי כאן זה לא כמו בבאזל. 8)

נמרוד

פורסם

בתחילת הסרט מופיעה סוסיתא גריל עגול משנת 1960/1961.

גם בי עלו זכרונות מן הילדות - אלו פחות או יותר היו גם המכוניות שאני זוכר (חוץ מהאיזטה....כזו אני לא זוכר נוסעת).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

סרט יפה מעלה זכרנות מהעבר . רואים בסרט אוטובוס טייגר כנראה ממשלתי לפי הצביעה שלא כמו האוטובוסים של אגד שהיו צבועים בירוק עם פס לבן. מי יודע אולי זה הטייגר שלנו שהוא מודל 66?

פורסם

[quote

נמרוד

אשמח אם מישהו יוכל לומר באיזה דקה זה משודר

תודה

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
[quote

נמרוד

תודה

עדי

ממש בהתחלה 00:15 חונה מצד שמאל של התמונה והטאנוס המסחרי נוסע.

פורסם

תודה

עדי

ממש בהתחלה 00:15 חונה מצד שמאל של התמונה והטאנוס המסחרי נוסע.

תודה , אבל לא רואים את הסוסיתא 12 מבפנים :cry:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

סרקתי את כל הסרט היפה הזה בחיפוש אחר מכוניות מיוחדות וחריגות בנוף המוטורי המוכר של אז, שהורכב מרקורד וטאונוס מסחריות/סוסיתות/וויליסים/ג'יפים/קונטסות ופרינצים.

כל שהעליתי בחכתי היה קמארו בצבע בורדו(שימו לב שהקמארו הוצגה ב-1966. כנראה שהיתה ממש עב"מ בנוף המקומי), שחנתה ליד האיזטה(1:10).

ב-13:20 אנו פוגשים ברקורד B שרופה(רקורד B היתה רכב נפוץ בירושלים הירדנית) וב-13:40 פלימות' מסוף שנות החמישים ליד השער.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
סרקתי את כל הסרט היפה הזה בחיפוש אחר מכוניות מיוחדות וחריגות בנוף המוטורי המוכר של אז, שהורכב מרקורד וטאונוס מסחריות/סוסיתות/וויליסים/ג'יפים/קונטסות ופרינצים.

כל שהעליתי בחכתי היה קמארו בצבע בורדו(שימו לב שהקמארו הוצגה ב-1966. כנראה שהיתה ממש עב"מ בנוף המקומי), שחנתה ליד האיזטה(1:10).

ב-13:20 אנו פוגשים ברקורד B שרופה(רקורד B היתה רכב נפוץ בירושלים הירדנית) וב-13:40 פלימות' מסוף שנות החמישים ליד השער.

אני ישר קלטתי את הקאמרו גם, שנת 67 הייתה השנה הראשונה שהרכב שווק וכנראה הוא חדש לחלוטין בסרטון הנ"ל ממש מדהים! זה לא עוף מוזר זה היה עוף מאוד מוזר בנוף הישראלי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני ראיתי שם גם לארק,60 או 61,בצבע לבן:)ב01:03 סאבב, אופל,פורד טאונוס 60 BMW 60

גם כאן מראים רכבים

עופר בן צבי

• תוכן חדש...