Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על חיים ממוסך נגה בעיר גנים קרית אתא. הוא מוסך מורשה של UMI ובעל מקצוע מהשורה הראשונה. כזה שיושב ולומד כל הזמן את חידושי הטכנולגיה ומישם אותם.

עשה לי אוברול בשברולט (מנוע 305) לפני 20 שנה ועשרות אלפי קילומטרים והמנוע עובד יפה ולא אוכל שמן . מטפל לי גם בקדילאק 1956 ומוכן לשבת ללמוד איך עובד.

בקיצור 10 !

שלמה דן גדרון

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואתה משלם לפי מחירי umi ? זה מחירי שחיטה שם..לפחות באזור השרון .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא משנה מה אתה מחליט - מנסיון אל תכנס ותשקיע בשיפוץ הרוצסטר. אין להשיג לו קיט שיפוץ אורגינלי כי כבר שנים לא מייצרים כאלו וגם החנויות כמו סאמיט וכו שמוכרים כאלו משופצים מוכרים זבל שמשופץ בקומבינה עם חלקים של הולי . בעלות שיפוץ הרוצסטר כמעט ונכנס אדלברוק חדש . לך על קרב חדש ותהנה משקט תעשייתי

יצא לי כבר בעבר לזרוק כאן אלפיה על שיפוץ של רוצסטר והוא עדין גימגם ולא שמר על טורים כשהדלקתי מזגן או אחרי נסיעה ארוכה בטורים גבוהים . החלפתי לקארב חדש והתגובות הפכו שונות לגמרה שלא נדבר על איכות הנסיעה שהשתפרה פלאים.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ההמלצה על חיים ממוסך נגה בעיר גנים מושלמת בשבילך...מנסיון אישי עם חיים בעבר (גם בתור עובד שלו).אדם חכם עם נסיון וסבלנות אין קץ...שלא נדבר על זה שהוא לא מפסיק לחייך כל הזמן.הוא רופא מומחה.:wave2::wave2::wave2:.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם
קיט שיפו. ל 4160 עולה גרושים.

למה אתה מחכה בדיוק?

נכנסתי לאי-ביי

יש די הרבה קיטים ואני לא יודע מה הכי מתאים

מהיכרותך הקודמת של הקארב :-), אשמח באם תשלח לי לינק לקיט מתאים

תודה

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
לא משנה מה אתה מחליט - מנסיון אל תכנס ותשקיע בשיפוץ הרוצסטר. אין להשיג לו קיט שיפוץ אורגינלי כי כבר שנים לא מייצרים כאלו וגם החנויות כמו סאמיט וכו שמוכרים כאלו משופצים מוכרים זבל שמשופץ בקומבינה עם חלקים של הולי . בעלות שיפוץ הרוצסטר כמעט ונכנס אדלברוק חדש . לך על קרב חדש ותהנה משקט תעשייתי

יצא לי כבר בעבר לזרוק כאן אלפיה על שיפוץ של רוצסטר והוא עדין גימגם ולא שמר על טורים כשהדלקתי מזגן או אחרי נסיעה ארוכה בטורים גבוהים . החלפתי לקארב חדש והתגובות הפכו שונות לגמרה שלא נדבר על איכות הנסיעה שהשתפרה פלאים.

מהיכן משיגים "אדלברוק" מתאים למנוע 350?

האם צריך מתאם בינו לסעפת היניקה המורכבת כעת(סעפת היניקה מברזל שבאה עם המנוע מהתחלה)?

האם מכיר מישהו בארץ שמחזיק קארב כזה, למכירה (במחיר שפוי)?

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
ממליץ על חיים ממוסך נגה בעיר גנים קרית אתא. הוא מוסך מורשה של UMI ובעל מקצוע מהשורה הראשונה. כזה שיושב ולומד כל הזמן את חידושי הטכנולגיה ומישם אותם.

עשה לי אוברול בשברולט (מנוע 305) לפני 20 שנה ועשרות אלפי קילומטרים והמנוע עובד יפה ולא אוכל שמן . מטפל לי גם בקדילאק 1956 ומוכן לשבת ללמוד איך עובד.

בקיצור 10 !

כשפניתי לחיים אם בעיית CO גבוהה ונכשלתי בטסט, הוא אמר לי שהוא לא מטפל בזה .אז אני לא חושב שהוא "10"

פורסם

אני מהמר על בעיית חשמל ולא דלק.

סדק במכסה של הדיסטריביוטר למשל. מקרה שקרה..

דווקא הפתאומיות שזה קרה - מחשידה לכיוון חשמל, הצתה, פלאגים, כויל דפוק - באיזור הזה.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

בשנת 90 נקנתה אחת הקפריסים האחרונות לצורה הישנה קנה אותה קבלן היא עוד נוסעת ומטופלת כהלכה שם זה הזרקה או קרבורטור?זכורה לי גם קפריס עם מספררישוי באמצע -801-88 היתה כחולה ומאוד שמורה מענין מה איתה.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...