Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מקרר (סוף סוף) בגולף שלי! :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור שפתחתי, על המזגן בגולף MK2 1990 שלי שלא עבד, אני שמח לבשר לכם שהעניין טופל, ועל הצד הטוב ביותר, ועל כן אני מעוניין לנצל את הבמה כדי להודות למי שצריך, ולהמליץ על מי שראוי לכך.

ראשית, אני רוצה להודות לנדב (golf mk2 92), שבזכות הסקר שהוא ביצע, יכולתי לפנות ישירות לבעל המקצוע שטיפל ברכבו.

בנוסף, אודה כמובן לדורון איצקוביץ ולכל השאר שעזרו בעצות מנסיונם.

כאמור, רכשתי לפני כחצי שנה גולף MK2 1990 שהותקן בה מזגן של אלכס אוריגינל כאשר היתה בת 3 בערך.

התיעוד האחרון לטיפול במזגן העיד על החלפת תרמוסטט וואקום גז לפני כ 9 שנים.

מלבד זאת, לא ידעתי מה מצבו. רק ידעתי שעוצמת המניפה שלו נמוכה, וכך גם עוצמת הקירור.

בהמלצתו של נדב, לקחתי אתמול חצי יום חופש, וביקרתי בבית המלאכה של שוקי (יהושע אוחיון) על מנת לאבחן את התקלה.

מזלי שיחק לי פחות מלנדב, והיה צורך בהחלפת מספר רכיבים שקשורים למזגן, אבל אם איאלץ לעשות זאת אחת ל 20 שנה, אני קונה! :-)

בתחילה, גילה שוקי דליפה משמעותית מאיזה צינור, אשר דרש החלפה.

לאחר, התגלה כי קיימת גם בעיה חשמלית שצריך לאבחן.

מהון להון, היה צורך בהחלפת צינור, חיבור כבל חשמלי למצבר, ואקום גז, מילוי גז, והכי משמעותי - החלפת המדחס.

פינטזתי בהתחלה על גג 400-450 ש"ח, כאשר בטוטאל הגעתי לפי 5 בערך, אך אני מאוד שבע רצון!

שוקי היה נעים ומקצועי מאוד, הסביר והדגים כל שלב ושלב, ספג כל מיני דברים שצצו לאורך הדרך, ללא חיוב, ועשה עבודה ברמה שכבר הספקנו לשכוח לצערי!

שאפו גדול לשוקי מאלסקר (ALASKAR) ברחוב הקדר 15 בא. התעשיה הישן בנתניה!

מספר הטלפון של בית העסק הוא: 09-8616879, וכמו שמובן מהדברים שלי, אני ממליץ עליו בקור!!! :-)

המזגן מקפיא (אני מקווה שלאורך זמן) והנסיעה ברכב שודרגה פלאים!!!

תודה גדולה שוב לנדב ולשוקי!

תזכו למצוות!

:wink:

עידו.

פורסם

עידו אני שמח שתיקנת את המזגן

אני לא שמח שעלה לך הרבה כסף

אבל הכי חשוב שאתה מבסוט ויצאת עם חיוך !

תמשיך להנות מהאוטו

ושמח מאוד שעזרתי לך

.. שאתה מדליק את המזגן האוטו לא רועד?

זאת אומרת שיש לך מגביר טורים והוא עובד?

ודבר שני תעלה תמונה של האוטו אני סקרן לראות אותו.

פורסם

מסתבר שהיה לי מרים טורים, והיה צורך רק לחבר אותו.

בקשר לתמונות - יכול לשלוח לך למייל, אם תיתן לי.

בכל מקרה, יש כמה בהודעות קודמות שלי פה בפורום.

ושוב תודה,

עידו.

פורסם

403699_10150435927909067_986355521_n.jpg

ככה (בערך) הגולף שלי נראית היום...

וככה אשמח שתראה:

387784_10150445916709067_691318170_n.jpg

פורסם

תודה, עודד!

גם אני, בעקרון, מעדיף את המראה המקורי של הרכב, כפי שיצא מהמפעל.

לא אוהב לקשקש ולשוות לרכב מראה זול.

אבל הרכב נועל צמיגים מגוחכים לימינו, במידות 155/13, וחישוקי הברזל זקנים בעיצובם לטעמי!

בכל מקרה, גם אם אחליף, אשאיר כמובן את המקוריים, על מנת שאוכל להחזיר את המצב לקדמותו בכל עת שאחפוץ.

יום טוב,

עידו.

• תוכן חדש...