Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה:

יש לי חבר עם סובארו לגאסי, חבוטה ומצ'וקמקת. הרכב נראה כאילו מישהו גנב אותו ממשחטה בעזה אחרי שכבר התחילו את הפירוק. ממש האוטו של הכלב ממבלי, אפילו באותה צבע, כמעט-אדום מזעזע (אם אתם זוכרים למה אני מתכוון).

בכל מקרה, הבחור מגיע אלי לקחת אותי, ובדרך מרגיש משהו נופל ליד הרגליים. תוך כדי נהיגה הוא לא התכופף לבדוק, וגם בדיוק הגיע אלי. נכנסתי לאוטו ושאלתי- "תגיד, למה המפתחות של האוטו על הרצפה?"

(?!?!?!?!?!)

הוא מתכופף, ואכן מרים את מפתחות הרכב, שנפלו קודם.

שנינו מחליפים מבטים, ואכן כן, האוטו עדיין מונע ונוסע! מפתח ההנעה שבידנו שבור ואורכו רק שליש מאורכו המקורי, ז"א 2/3 כנראה עדיין בסוויטש!

המממ... :idea:

חוזרים אליו הביתה. מכבים את הרכב. (סקרנות, סקרנות, לנסות? לא לנסות? לנסות!!!) הוא מכניס את השליש האומלל שיש לו לסוויטש, והופס- מניע! :shock:

"שמע, נראה לי שנשאר לך 2/3 מפתח בסוויטש, זה לא יכול להיות בריא..."

הוא מכבה את המנוע ומוציא את המפתח, מביא מפתח רזרבי (שלם ותקין), מכניס לסוויטש (נכנס עד הסוף!!) ושוב- מניע!

אז אני שואל אתכם, מה לעזעזאל הולך שם בתוך הסוויטש של הלגאסי?! איך זה שמפתח נשבר סתם ככה, ולאן נעלם שאר המפתח שהיה תקוע שם?! הוא בטח נמצא יחד עם כל הגרביים השמאליות שהולכות לאיבוד במייבש, במימד הרביעי או משהו... (קצת גנבתי מרן וסטימפי)

זהו, סתם קוריוז מוזר קצת. אני לא באמת מצפה לתשובות, אבל זה בהחלט היה קורע מצחוק. הם אשכרה מחכים שיגנבו להם את האוטו הזה, הביטוח שווה יותר... :smile:

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

שפרצו פגמו בסווויץ, שברו לו את השיניים ולכן כל מה שתכניס יסובב, יש מקרים שהסוויץ חצי פגום.

מוכר מהרבה סובארו, פשוט כמעט כל סובארו פרצו אז יש את זה בהרבה סובארו, זה לא שהסוויץ של הסובארו דפוק

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אצלי דווקא כן!

יש לי חבר עם רכב זהה ובמצב זהה (חבר שלך לא מראשל"צ במקרה?), והסיפור ממש עשה לי חשק לנסות את זה אצלו..

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
הוא לא צריך לכבות את האוטו כדי לפתוח בגאז'
:roflmao: :rofl:

זה סוג התגובות שאני מעדיף!

מה שנקרא- Look on the bright side!

וכשחושבים על זה, ובהתחשב במצב האוטו, אני ממש לא רוצה לדעת מה כבר מצב הגופה בבגאז'...

:wink:

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
הוא לא צריך לכבות את האוטו כדי לפתוח בגאז'

זה סובארו גם במצב התקין אפשר להוציא את המפתח מבלי לכבות את הרכב(אצלי המפתח כל הזמן נופל באמצע הנסיעה בגלל שאני נתקל בו עם הברכיים)

וחבר שלי עם DL סיפר לי היום שזה קרה גם לו והוא גם יכול להניע עם הרבע מפתח

ועוד חבר סיפר שבג'סטי שהייתה להם היה אפשר להניע עם כל שטות שהייתה מתאימה לפתח של הסוויטש

כניראה שככה זה עם סובארו ובגלל זה הן נגנבות כל כך הרבה(בעבר יותר)

עומר

פורסם

חלאס לדבר שטויות, במשך 4 שנים שאני בעל רשיון נהיגה, היו לי 4 סוברואים, ל3 חברים טובים שלי יש לגאסי, והיה להורים שלי בעבר DL, בשום רכב זה לא קרה לי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה סובארו גם במצב התקין אפשר להוציא את המפתח מבלי לכבות את הרכב(אצלי המפתח כל הזמן נופל באמצע הנסיעה בגלל שאני נתקל בו עם הברכיים)

וחבר שלי עם DL סיפר לי היום שזה קרה גם לו והוא גם יכול להניע עם הרבע מפתח

ועוד חבר סיפר שבג'סטי שהייתה להם היה אפשר להניע עם כל שטות שהייתה מתאימה לפתח של הסוויטש

כניראה שככה זה עם סובארו ובגלל זה הן נגנבות כל כך הרבה(בעבר יותר)

עומר

אתה אומר שסובארו לא רכב אמין?!

בקשר ללהכניס כל דבר לסוויץ'- מוזר מאוד, דווקא ניסיתי את זה כמה פעמים, וכלום לא נכנס לי לשם.. ומה שכן נכנס לא ממש הניע את הרכב.. מוזר מאוד..

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מזכיר לי סיפור מימי המיכללה

יום אחד, בסוף הלימודים המרצה הזקן בעל הDL הולך לכיוון האוטו וראה שנעל את המפתחות בפנים.

הניח את ידיו על המותניים ועשה פרצוף חמוץ תוך כדי שהוא מסובב את ראשו סביב ומחפש אחר עזרה

לאחר מספר דקות הגיע בחור שעובד בסביבה, המרצה המבוגר הסביר לו את הבעיה, הבחור הוציא צרור מפתחות ובעזרת מפתח דק פתח בנגיעה את הרכב המחליד.

סגרנו את היום בחיוך :-)

SENA לשעבר

פורסם

שוב חוזרים לאותו סיפור. רכב מוזנח שמתפרק לגורמים בנסיעה....

הבעיה היא שסובארו ממשיכה לנסוע גם עם פגמים רציניים בזמן שכל אוטו אחר היה עוצר בצד (למעט דגמי אופל ממש ישנים).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
שוב חוזרים לאותו סיפור. רכב מוזנח שמתפרק לגורמים בנסיעה....

הבעיה היא שסובארו ממשיכה לנסוע גם עם פגמים רציניים בזמן שכל אוטו אחר היה עוצר בצד (למעט דגמי אופל ממש ישנים).

אף אחד לא שלל זאת. אני מאוד מעריך את האמינות של סובארו.

לגבי אופל היו לנו קדט 86 (מיבוא אישי עם כל התוספות) ואסקונה 84, רכבים אמינים ומוצלחים מאוד.

SENA לשעבר

פורסם
אתה אומר שסובארו לא רכב אמין?!

בקשר ללהכניס כל דבר לסוויץ'- מוזר מאוד, דווקא ניסיתי את זה כמה פעמים, וכלום לא נכנס לי לשם.. ומה שכן נכנס לא ממש הניע את הרכב.. מוזר מאוד..

לאון.

חס וחלילה גם לי יש סובארו DL (ולא ניסיתי להכניס לה שום דבר)

רק סיפרתי על זה כי עוד רק היום דיברתי עם זה עם חברים

וזה צירוף מקרים כניראה

ואיך אתה מסיק שהאמינות של סובארו תמדד לפי הסוויץ'

עומר

• תוכן חדש...