Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מתקנת האפוד בכל רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה לילית באיזור הצפון, עברתי כ3 רכבים אשר היו תקועים/עצרו/וואטאוור בצד.

יש לציין, שכל הנהגים לבשו את האפוד הזוהר, מה שעזר לגילוי מוקדם מאוד(מאוד) שלהם מרחוק.

כמובן ששאר האנשים שהיו עימם היו בלי, ואני בספק גם אם זה נחוץ כי המטרה שלשמה חוקק החוק עשתה את שלה.

מצד שני, לראות רכב מרחוק עם 4 ווינקרים ואפודה זוהרת אמר לי, "סעמק, מה בדיקת רשיונות באמצע החיים"

אבל, זה הצד השלילי של כל הסיפור.

בקצרה, אני מאמין שהחוק הזה כן יתרום במשהו, וכן יתריע מול "הסכנה" שאליה אתה מתקרב (ע"ע נהג שמחליף גלגל).

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הנתונים, בין 15-25 אנשים בשנה

כמובן שאלה יכולים להיות תאונות שהנהג הפוגע נרדם בנסיעה והאומלל שהיה בצד הדרך פשוט חטף את זה ללא שום קשר אם היה עם אפוד או בלעדיו.

אבל, גם להציל 10 אנשים בשנה, בזכות התקנה הזו.. אני בעד.

אלה יכולים להיות חיים של כל אחד מאתנו, לעצור בצד עם רכב תקוע יכול לקרות לכולנו.

פורסם

גם אני קניתי את האפוד כמו כל שאר הפריירים במדינה ואח"כ גיליתי שממש במקרה

קרוב משפחה של יוזם הצעת החוק הוא בעל מפעל כושל לאפודים זוהרים....

בקיצור שוב עשו עלינו קומבינה...

עדיף להשקיע בתאורה טובה יותר מאשר לעשוק את הציבור!

פורסם

כל אחד חי פה בתחושה שדופקים אותו נון סטופ (טוב נו, בד"כ זה נכון)

אבל עד שלא מוצאים קשר מוכח לאיזשהו מקורב שעשה קומבינה אני לא קונה את זה, ובוא לא נכנס לזה שוב..

כבר היה ת'רד שממש לא מענין בנושא הזה..

העליתי את הת'רד בשביל להראות שממה שאני ראיתי, התקנה כן עוזרת, וכן עושה את מה שהיא נועדה לעשות..

פורסם

לי גם יצא לראות כ-2 האחד ביו םשישי בכביש ירושליים ת"א (לכיוון י-ם), נתקע עם פנצ'ר בגלגל ואכן היה עם האפוד, והשני היה לו איזה כשל מכאני את הכביש לא זכור לי אך זכור לי שאותו אחד שנתקע וכן זה שעצר כדי לעזור לו, שניהם היו עם האפודים הנ"ל.

ואכן מרחוק ניתן לזהות אותם ולהיות עירנים לגבי האיזור מסביב לרכב למקרה ו...

אומנם אולי גם בתקנה זו עשו עלינו כמה שקלים, אך קחו את זה בחשבון שאולי חיהם של כמה אזרחים במדינה ישמרו אז מבחינתי עוד שווה להשקיע על זה.

שנה טוב הלכולם סעו בזהירות ושימו לב למתרחש בשוליים :wink:

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

העשר נא את ידיעותינו. טרם זכיתי לראות אפוד שלא יוצר בסין .

פורסם
העשר נא את ידיעותינו. טרם זכיתי לראות אפוד שלא יוצר בסין .
אתה לא מבין, כשהוא אמר "קרוב משפחה" הוא התכוון לדוד של האבא של הסיני (פיליפני?) שעובד אצל חבר של סבא של דודניתו (שתחיה), שבמקרה גרה בכפר שמריהו, ויש לה 3 צ'יוואוות, דג זהב ו-2 חתולים סיאמים (מחוברים בתחת)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לדעתי, אחת התקנות היותר טובות שעשו.

האפוד לא עושק אף אחד.. לא ביקשו אפוד PER נוסע .. ביקשו אפוד אחד לרכב.. שזה לא נורא להוציא 20 שקל שזה פחות ממחיר לאפה שווארמה.

בקיצור, סעו בזהירות, ושלא יצא לכם להשתמש באפוד ;)

פורסם
אני אמצא את המייל ,אעדכן בהמשך..

אתה מאמין לכל מכתב שרשרת שמגיע אליך :?

אני לא מבין על מה התלונות, בהרבה מדינות באירופה קיים החוק, תמיד אתם רוצים להיות כמו אירופה, אבל שזה עולה לכם 10 שקל שיכולים להציל חיים אתם מתלוננים?

פורסם

שלח את פרטי חשבון הבנק שלך ואני אעביר לך חמשה עשר ש"ח צדקה, כדי שלא תרגיש עשוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2 מליון רכבים * 20 ש"ח לאפוד = 40 מליון ש"ח.

יש לך מושג כמה יעלה לעשות תאורה ראויה לכל כביש נידח למבוא חור תחתית?

נוסף על כך, גם בכביש מואר היטב, הצבע של האפוד יוצר ניגוד (קונטרסט) ומקל מאוד על ההבחנה באדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה הרי ברור כל פעם שנכנס איזה שר תחבורה חדש הוא מחליט להפוך כמה קרובי משפחה למליונרים בעקבות כל מיני חוקים חדשים.

אתם יודעים מה עזבו את האפודים שיש משהו בחוק הזה , אבל השנה יצאו המדבקות לכל המוניות ,

קודם כל המדבקה של המספר זכות ציבורית של המונית כל אחת כזאת מקורית עולה 80-120 שקל לצד אחד , מונית ספיישל מחוייבת ב-2 כאלה (אחת לכל צד של הרכב) , עכשיו זו מדבקה מיוחדת בגלל שהיא גם זוהרת ככה שהיה קשה לזייף אותה ולהוציא מדבקות דומות אחרות (לקראת הסוף יצאו בסופו של דבר מזוייפות במחיר של 60 שקל).

יש גם את מוניות השירות שהחליטו להצהיב את כולם ולהוסף לכל תחנה צבע משלה , זה הרבה יותר יקר מהמדבקה של המוניות הקטנות , בנוסף בלי שום קשר גם מוניות השירות חוייבו במדבקה ששמו במוניות ספיישל.

השנה ייצא גם החוק של המשולש הזה של מורי הנהיגה , 600 שקל עולה משולש כזה .

בקרוב בחירות ייכנס שר תחבורה חדש , צפו לחוקים חדשים...

• תוכן חדש...