Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט עני מרוד , ויש לי סובארו ג'סטי , שקניתי לאחר שאמרו לי עד כמה שהיא חסכונית וחמודה. אבל משום מה נראה לי שכל המכוניות הישנות זה אותו חרא לא משנה מה, יפניות ארופאיות , אסקימוסיות.

אז ככה , היתה לי בעיה עם המפלג , שאכל את עצמו ויצא מכיוון, המכונית היתה מקרטעת וכו' ,כשפתחתי את המכסה שלו ראיתי שישנם שבבים של מתכת , שהחשמלאי כשראה אותם אמר מייד שצריך להחליף מפלג.

שיפצתי אותו תמורת 350 שקלים , אחרי 3 חודשים התחלתי לשמוע צלצולים , חשבתי שזה קשור למערכת ההצתה איך שהוא אז דבר ראשון פתחתי את מכסה המפלג, וחשכו עיני , הפעם זה לא היה קצת שבבים פה ושם, הפעם הכל היה מכוסה בשכבה עבה של אותם שבבי מתכת.

אז יש לי כמה שאלות , א' איך שמצב כזה שהוא הרבה יותר גרוע מהמצב הקודם המכונית נוסעת חלק , רק עם צלצולים מעצבנים ברקע.

ב' - אני כבר לא יודע על איזה מוסך לסמוך נגמרה לי האחריות לטיפול הקודם ועכשיו אני שוב צריך להוציא כסף , ושוב בטח יחזרו הבעיות . למישהו יש עצה?

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

לא ממש ברור לי מה נאכל במפלג? לא אמור להיות שם שום חיכוך. הייתי חושד

ב"שיפוץ" שעשית.

מפלג מפירוק, עם רוטור, פלטינות ו"כובע" חדשים צריך לעלות פחות מ- 350 ש"ח.

תחליף.

:turn-l:
פורסם

מה אני ניגש למגרש הוא מוציא לי איזה מפלג מאיזה ג'סטי מעוכה שיש לו שם ואני מדלג הביתה שמח וטוב לב עם המפלג ביד?

מי נותן לי אחריות שזה עובד???

בקיצור איך הפרוצדורה עובדת? והאם מישהו יכול להמליץ לי על מקום כזה?

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

בדיוק כמו שאמרת רק שבד"כ החלקים כבר מפורקים ומוכנים בשבילך שתיקח אותם.

רוב הפירוקיות מציעות אחריות (גם אם לזמן יחסית מוגבל) על החלקים שאותם הם מוכרים.

בשביל למצוא רשימת פירוקיות תריץ חיפוש בפורום.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...