Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטצובישי כריזמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מיטצובישי כריזמה שנת 98 המחיר בסדר והכל אבל אני יותר מעוניין לדעת על הרכב אם הוא רכב אמין? חלקים יקרים או זולים? איך השוק שלו? אם יש טיפים לאוטו אני אשמח לכל אינפורמציה יש למישהו על הרכב

תודב רבה לכם

פורסם

אוטו פושר.

היו לא מעט בעיות בבולמי זעזועים ששבקו חיים מוקדם מהצפוי.

בכללי אוטו אמין.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

רכשתי כריזמה אוטומטית לפני חודש, גם כן שנת 98.

אני מאוד מרוצה מהרכב, רכב מאוד נוח, שמיוצר יחד עם וולבו בהולנד, הוא יציב נורא על הכביש, 113 כוח סוס, מאוד חזק ובעל תגובת מנוע מצויינת.

בעל גיר חכם שמתאים את עצמו לפי הנהיגה של הנהג.

לפעמים קצת מעצבן כי פתאום באמצע ירידה שאתה לוחץ על הברקס הוא מוריד לבד הילוך...

צריכת דלק ממוצעת של 1 ל 12

רכב מאוד נוח והכל נגיש, מואר וברור.

מחיר שוק זול יחסית להונדה וטויטה ומציע בדיוק אותו דבר.

חלקים במחיר סביר, כמו כול יפנית.

רכב מאוד אמין, ושוק מעולה.

תמצא אחת מעולה, יהיה קל נורא למכור ולקנות קודם כל...

תא מטען גדול מאוד, שכולו מרופד בפנים, מושבים נוחים, כרית אוויר 1 או שתיים וגם abs בגרסאת ה star* שבאה גם עם מראות חשמליות ועימעום אורות.

בגדול רכב מאוד מומלץ, בולמים קשיחים, יציבות ונוחות נסיעה מעולה.

מומלץ בחום

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

....הוא יציב נורא על הכביש,.......

.....בולמים קשיחים,.....

טוב. אז לא!

הכריזמה הוא רכב טוב, ולפי דעתי תמורה מצויינת לכסף.

אבל הוא ממש לא "נורא יציב על הכביש", אם הוא גם לא מסוכן.

המתלים שלו רכים מאוד מאוד, וזה סה"כ דיי נוח רוב הזמן. אבל בכביש גלי או משובש במהיריות גבוהות או מהמורת גדולות במהירויות נמוכות הוא מתחיל להתנדנד ולא מקנה ביטחון בנהיגה מהירה.

• תוכן חדש...