Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני עומד לרכוש רכב והמבחר הצטמצם לקליאו 95 אוטו' 65000 ק"מ קליאו 98 אוטו' 93000 ק"מ או קורסה 97 יד' 88000 ק"מ.

כל הרכבים בעלי מנוע 1.4

מה מומלץ?

דגשים לגבי הגיר האוטו' של הקליאו. טיפולים שוטפים - עלויות וצריכת דלק.

אני צריך את הרכב לצרכי עבודה בעיר ומחוץ לעיר והרכב יעבור כ- 25000 ק"מ בשנה.

יותר משמעותי לי עלות אחזקת הרכב הטיפולים והוצאות תיקונים

תודה

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אם הוצאות אחזקה נמוכות הן דבר חשוב, עדיף לך לרכוש גיר ידני. הגיר בקליאו לא ידוע באורך חיים ארוך במיוחד ועלות השיפוץ שלו יקרה מאוד.

גיא

פורסם

לא כדאי לקנות קליאו אוטומטית הגיר לא הכי אמין, ובנוסף הרכב ממש "עגלה" עם הגיר האוטמט המיושן הזה, הייתי ממליץ על קליאו ידנית.

פורסם
דגשים לגבי הגיר האוטו' של הקליאו. טיפולים שוטפים - עלויות וצריכת דלק.
טיפולים מסויימים (בחלקם שוטפים) יכולים להיות לא זולים במיוחד עקב תא מנוע סופר-צפוף.

שקול 106/סקסו. הן לא פחות טובות מקליאו אבל הרבה יותר נפוצות וקל יותר לטפל בהן מבחינה מכאנית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים - שכחתם את החלק החשוב ביותר - קליאו שנת 95 מצויידת בגיר אוטומט 3 הילוכים.

אתה ל-א רוצה כזה אוטו.

סמוך עלי.

לגבי ה-98 - שווה לבדוק, אני לא בטוח אם כי אני חושב שאחרי מתיחת הפנים של הקליאו ה מקורית היא קבלה גם גיר 4 הילוכים [סוף סוף]

בכל מקרה, אם הייתי אתה - הייתי מחפש לי שרייד אוטומטית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חבר'ה

המכוניות שציינתי הם מכוניות של חוסר ברירה

סקסו - לא נמצאת כמעט בשוק ואלו שכן עם ק"מ גבוה

שרייד - הבחירה הראשונה שלי אבל חסר מכניות זמינות בשוק ואלו שכן יוצאות למכירה נמכרות במחיר גבוה יותר מהמחירון. לדוגמא שרייד אוטו' 97 120K שנייה אלפיים!!!!! יותר, על מה?

אז עם יש למישהו רכב כזה למכירה במחיר סביר להודיע ואני קונה.

נ.ב

אני מאזור צפון כך שיותר קשה למצוא מכונית באזור זה.

פורסם
חברים - שכחתם את החלק החשוב ביותר - קליאו שנת 95 מצויידת בגיר אוטומט 3 הילוכים.

אתה ל-א רוצה כזה אוטו.

סמוך עלי.

לגבי ה-98 - שווה לבדוק, אני לא בטוח אם כי אני חושב שאחרי מתיחת הפנים של הקליאו ה מקורית היא קבלה גם גיר 4 הילוכים [סוף סוף]

בכל מקרה, אם הייתי אתה - הייתי מחפש לי שרייד אוטומטית.

רון.

98 זה עדיין הצורה הישנה 3 הילוכים באוטומט

פורסם

מצחיק ששרייד היא הבחירה הראשונה, מדובר במכונית גרועה למדי, בסופו של דבר...

כדאי אולי לחפש קליאו ידנית 1.2 משנת 99' גם מאוד חסכונית וגם זולה יחסית ולא פחות חשוב - בטיחותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצחיק ששרייד היא הבחירה הראשונה, מדובר במכונית גרועה למדי, בסופו של דבר...

רוני

היא גרועה אבל אמינה ובעלת גיר מרובע הילוכים.

ומנסיוני עם קליאו, גם דור ראשון וגם קליאו B - האמינות מעט מאכזבת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אמינה אולי, אבל עלויות החלפים לא זולות כמצופה. אם מדובר על אוטומטית, אז סיריון תהיה אופציה טובה יותר (בגרסת 1.3 אוטומט). אם אפשר ידני - אני לא רואה סיבות שלא לבחור בקליאו B, שתהיה גם חסכונית מאוד וגם נעימה ובטיחותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שרייד - הבחירה הראשונה שלי אבל חסר מכניות זמינות בשוק ואלו שכן יוצאות למכירה נמכרות במחיר גבוה יותר מהמחירון. לדוגמא שרייד אוטו' 97 120K שנייה אלפיים!!!!! יותר, על מה?
2000 יותר? על שום מה? משום שזאת הבחירה הראשונה שלך, וכנראה של רבים. מחירון הוא סוג של המלצה בלבד, בסופו של דבר אתה קונה מבעל הרכב, לא מיצחק לוי.

לידידה שלי נמאס למצוא פתקים שכותרתם "מוכרת?" על השרייד, אז היא שמה מודעת "לא-למכירה", וליתר ביטחון הוסיפה מספר טלפון שגוי.

בברכה,

גלעד

פורסם

אהבתי את המקוריות של חברה שלך...:-P

ולעניין: שרייד מאוד קשה למצוא מכיוון שהאמינות שלה טובה מאוד. כל בעל רכב יגיד לך רק דברים טובים עליה (על האמינות).

רוני:

אכן שרייד רכב גרוע מבחינה דינמית כוללת אך הבחור ציין שחשוב לו אמינות וצריכת דלק. מניסיון, צריכת הדלק טובה מאוד - בינעירוני 17 קילומטר לליטר 1.

כמובן שהנתון מתייחס לגיר ידני. לא יודע על תקלות בגיר האוטומטי אך אני עקרונית חיפשתי ידנית. את האמת, התמזל מזלי למצוא אחת תוך 3 ימים :-P.

לסיכום: בתור רכב בסיסי, אמין וחסכני שרייד תהיה מצוינת...

גם סיריון אופציה טובה.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה על העצות

מחר אני הולך לבדוק 106 1600 אוטו'

או 306 באזור תל אביב אם יש לכן אלו שהן תובנות לגבי הרכבים תכתבו.

• תוכן חדש...