Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות בניו-יורק (סיטי)?!-עזרה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הייתי פעמיים אבל אשמח להמלצות איכותיות למופעים,מסעדות,אטרקציות וכל מה שעולה לראש.

יש לי 6 ימים שם.

תודה מראש.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מוזיאונים מעניינים אותך? כי אם כן, לא חסרים שם

לדוגמה - המטרופוליטן האגדי, the museum of natural history, וכשאני אחזור הבייתה אעשה רשימה יותר מפורטת

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מוזיאונים מעניינים אותך? כי אם כן, לא חסרים שם

לדוגמה - המטרופוליטן האגדי, the museum of natural history, וכשאני אחזור הבייתה אעשה רשימה יותר מפורטת

המוזיאון לאומנות מודרנית, גוגנהיים... לא חסר מוזיאונים בניו יורק :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ג'ורג', אני ממליץ לך לקחת אותי במזוודה :)

סתם. אם הייתי נוסע לשם עכשיו, כנראה שלא הייתי מוותר על ביקור בגראונד זירו (כן, אני יודע שעברו כבר 4 שנים, אבל מאז עוד לא יצא לי לבקר שם).

בדרום מנהטן יש כמה מסעדות אתניות לא רעות ובמחירים סבירים ואפילו נמוכים (אני עדיין זוכר לטובה את המסעדה הטורקית ב-Houston street).

עוד דבר: אם אתה בקטע של רכישת מוצרי אלקטרוניקה, אני יכול להפנות אותך לחנות של יהודי אחד שמוכר במחירי כסאח ונותן גם אחריות (פעם אבא שלי קנה אצלו משהו תקול. שלחנו לו בדואר והוא שלח לנו בחזרה מוצר חדש).

דבר אחרון: אמא שלי מעדכנת שעכשיו בניו יורק 1-, אז קח דברים חמים (ואל תהיה טמבל כמוני ותצא להסתובב במינוס 3 עם טי-שירט וג'קט קל. טוב לא יוצא מזה :oops: ).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ג'ורג', אני ממליץ לך לקחת אותי במזוודה :)

סתם. אם הייתי נוסע לשם עכשיו, כנראה שלא הייתי מוותר על ביקור בגראונד זירו (כן, אני יודע שעברו כבר 4 שנים, אבל מאז עוד לא יצא לי לבקר שם).

בדרום מנהטן יש כמה מסעדות אתניות לא רעות ובמחירים סבירים ואפילו נמוכים (אני עדיין זוכר לטובה את המסעדה הטורקית ב-Houston street).

עוד דבר: אם אתה בקטע של רכישת מוצרי אלקטרוניקה, אני יכול להפנות אותך לחנות של יהודי אחד שמוכר במחירי כסאח ונותן גם אחריות (פעם אבא שלי קנה אצלו משהו תקול. שלחנו לו בדואר והוא שלח לנו בחזרה מוצר חדש).

דבר אחרון: אמא שלי מעדכנת שעכשיו בניו יורק 1-, אז קח דברים חמים (ואל תהיה טמבל כמוני ותצא להסתובב במינוס 3 עם טי-שירט וג'קט קל. טוב לא יוצא מזה :oops: ).

לישראלים בדרך כלל אין בגדים חמים ברמה של הקור הניו יורקי.

עכשיו בערך 0 מעלות שם ודצמבר זה לא החודש הכי קר.

לך ל j&r www.jandr.com

לך ל b&h www.bhphotovideo.com

תצא לבלות הרבה.

בויליג' ובסוהו אתה יכול לבלות חודש וכל יום להיות במקום אחר.

אייל

פורסם

אמנם לא הייתי, אבל כל אחד מהחברים שלי שהיה המליץ.

אז כמה שזה שחוק - "פיטר לוגר", מסעדת הבשר הטובה ביותר בNY.

(נו, הרי לפעמים הטיסה היא רק תירוץ...:-))

:-)

פורסם

הייתי בפיטר לוגר בפעמים הקודמות וגם הפעם יש כבר מקומות שמורים...:wink:

תודה לכולם

אשמח לעוד המלצות?

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בגדים: ב-Manhattan Mall שאתה בטח מכיר (קצת למטה מכיכר הראלד) יש חנות חדשה למעלה, יש שם מגוון עצום של בגדים נחמדים במחירים כמו conways אבל בלי הצפיפות והבלאגן של conways. יצאתי עם ערימה קטנה. וגם, קצת בנאלי אבל... אם כמוני אתה מאלה שהיה נרתע להכנס למייסי'ז כי זה "רק לדודות" אז לא, פעם אחרונה גיליתי שיש שם דווקא הרבה בגדים בסטייל ובכל טווח המחירים שאתה יכול לרצות.

עוד "תגלית" - הקפה שמוכרים ברחוב טעים בדיוק כמו בדאנקן דונט'ס (יענו פחות מבארץ אבל אפשר לשתות) אבל אין תור (וגם עולה גרושים, for what it's worth...).

המחזמר עפ"י מונטי פייתון Spamalot נחמד מאוד ואין בעיה להשיג כרטיס במקום מהבוקר לערב, בכל מקום באולם שתרצה.

והכי חשוב - ברח' E34, בצד ימין שלך אם אתה בא מכיוון אמפייר סטייט, אחרי איזה 2-3 בלוקים/רחובות מהסטייט (אתה תראה בצד השני של הרחוב בית מס' 53...), יש פיצה צמחונית ששכחתי את שמה אבל תזהה שליד הקופה עומד בד"כ דוס עם זקן. תכנס לשם ותזמין פיצה פלאפל. אם אתה לא אומר לעצמך על המקום "איזה שוס אני מביא את זה לארץ ועושה מכה" אני מחזיר לך הכסף!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

דווקא לspamelot לא יצא לנו ללכת כי לא היו כרטיסים... גם לא יום לפני...

הproducers לא רע בכלל, למרות שזה לא הcast המקורי.

אגב - הבנתי שמחירי המלונות שוב קפצו במנהטן, איפה אתה מתעד לישון שם?

אנחנו עשינו סיור בספינה מסביב למנהטן, היה מאוד נחמד (יותר ממה שציפינו), הסיורים יוצאים מהpeer ליד הInrepid.

תהנה!!!! אני מת לחזור לשם!

פורסם

אני ידוע שזה בטח לא עוזר יותר מידי, אבל אני חייב להצטרף להמלצות לפיטר לוגר, ולנצל את השירשור הזה כדי להודות למי שייעץ לי ללכת לשם לפני כמה חודשים.

פשוט מאוד הבשר הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.

בכל אופן, המלצתי, על פי נסיוני האישי מהטיול האחרון לשם, היא פשוט להסתובב (ברגל) באיזורים השונים של העיר. האטרקציות כבר ימצאו אותך.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני הייתי אחד הממליצים...:wink:

ג.

•  

פורסם
אני הייתי אחד הממליצים...:wink:

ג.

ג'ורג' אני ממליץ לך לא ללכת ל J&R...... פעם אחרונה שהייתי בארה"ב בזבזתי בחנות יומים שלמים :|

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...