Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא יודע אם זה משנה אבל החוות דעת היא בשביל חבר לא בשבילי, לי אין תקציב לדברים כאלה :smile:

http://cgi.ebay.com/BOSTON-ACOUSTICS-Z6-6-5-COMPONENT-SET-New-Seperates-04_W0QQitemZ5840352905QQcategoryZ32819QQtcZphotoQQcmdZViewItem

אם מישהו שמע\מכיר או בכללי לפי המפרט יכול לתת חוות דעת זה יהיה מצוין.

בברכה,

מתן.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

תראה, אני מאמין שאולי בודדים מחברי הפורום אם בכלל שמעו את הסט הזה בפעולה.

אבל בכל מקרה סט של 600$, בוא נגיד שאם היה נמכר בארץ סביב 5000 ש"ח לא נראה לי שאפשר ליפול איתו, מה שכן יכול להיות שסטים אחרים באותו סדר גודל מחיר יישמעו לו יותר טוב.

פורסם

boston acoustics זו חברה מדהימה!

הם ייצרנים של רמקולים! זה מה שהם עושים בעיקרי, רמקולים!!!

אני מאמין שזה סט מטורף מבחינת סאונד - אבל בלי לשמוע... לא הייתי משלם גם 6000 דולר אם היה לי וגם לא 6 דולר שיש לי...

לפחות יצא שיש לי 6 דולר :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קח בחשבון שרמקולים של בוסטון בכלל והסט הנ"ל בפרט

צריכים הגברה חזקה מאוד,יש כאלה שמגבירים אותם גם עם הרבה יותר ממה שהם צריכים,

אז תגיד לחבר שלך שייקח בחשבון שההגברה צריכה להיות בהתאם כדי

לנצל את ה-Z6 כמו שצריך.

לפי רשמים מפורומים בחו"ל סט מצוין,חזק מאוד,מדויק,מיד באס מעולה ובכלל ברמה גבוהה מאוד,קשה לי

לחשוב ש"אכזבה" היא משהו שאפשר להגיד אחרי ששומעים אותו כי לפי מה שהבנתי הוא

"מצטיין" בכל סוגי המוזיקה למינהם,שוב אני מציין שאת ה-Z6 לא שמעתי ומה שרשמתי

בפסקה האחרונה מתבסס על פורומים בחו"ל ושמיעה שלי של רמקולים אחרים של בוסטון.

מתן

פורסם

שמעתי אותם באירוע לקידום הספורט המוטורי 2, הגולף שחנתה כולה הייתה בוסטון , והקומפוננט היו סידרה Z.

אני חייב לציין שהם מאוד חזקים , הטוויטרים שלהם צורמים קצת , הבחור אמר לי שם שבקושי הם שיחקו איתם בכיוונים.

בגדול- זה סט טוב , אבל בלי לשמוע לא קונים ,נקודה!

פורסם

קודם כל בארץ הם עולים סביבות 10+.

לי יש את הסידרה אחת מתחת והם נשמעים לי מצויין צליל נפלא רק הבעיה שהם טיפה יקרים בארץ.

וכן זה הקומפוננט שהיה באירוע של הספורט המוטורי ביום שישי.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

האמת שאין לי מושג...

אבל לדעתי כבר יהיה לו יותר זול לטוס לאירופה ליום אחד ולחזור בירוק...

כרטיס אל-אל לחלק ממדינות אירופה היום מתחיל מ- 179$ (אני סוכן נסיעות)...

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תוכן חדש...