Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

106 GTI שנת 97

כרגע יש LM חצי סינטטי מתוסף 10W 40, שמן מנוע כמובן.

אני מעוניין לעבור לסינטטי מלא באותה הצמיגות בדיוק, אני יודע שזה קיים רק לא יודע ספציפי באיזה חברות ומה המחירים פחות או יותר. ידוע לי של-LM יש כזה שמן אבל דיי קשה להשיג אותו ולא בא לי להגיע עד נתניה בשביל זה (אני מרחובות).

מישהו מכיר חברות אחרות ברמה טובה שיהיה ניתן למצא שמן סינטטי מלא 10W-40?

איפה ניתן למצא את זה בין רחובות לת"א ואם ידוע מה המחיר פחות או יותר זה מצויין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שבאחת מחנויות החלפים באיזור יצחק שדה - המסגר - שונצינו בת"א תמצא את מבוקשך. אני קניתי משם (פרסי) לאחרונה קסטרול GTX מאגנאטק שהוא בספק סינטטי מלא אך הוא שמן מצויין. מחירים 100 ש"ח וצפונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה שאני יודעת המגנטק הוא חצי סינטטי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא רכשתי את הבקבוק שבתמונה, אני רכשתי 10W40. אני חושב שהוא לא סינטטי מלא, אבל הוא טרי, עומד בתקנים גבוהים והוא בתקן SL. עלה לי 110 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום,

השבוע הייתי אצל 'צנטרל' ברחוב יצחק שדה,הם קיבלו משלוח טרי של שמן ברמת צמיגות 5W40 בדרגת איכות SJ של חברת ESSO סינטטי מלא.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא רוצה 5W-40 מחשש לנזילות, מאותה הסיבה אני מוכר את הגלון שיש לי בבית כדי לקנות משהו אחר.

כרגע אני מעדיף ללכת על בטוח כמו שהיה לי עד היום 10W-40 וכשיהיה לי כסף לתיקוני נזילות (אם יהיו) אז אני אחליף ל 5W-40.

in the face

with a chair

פורסם
אני לא רוצה 5W-40 מחשש לנזילות, מאותה הסיבה אני מוכר את הגלון שיש לי בבית כדי לקנות משהו אחר.

כרגע אני מעדיף ללכת על בטוח כמו שהיה לי עד היום 10W-40 וכשיהיה לי כסף לתיקוני נזילות (אם יהיו) אז אני אחליף ל 5W-40.

אין לך מה לחשוש, נסיעה על 5-40 לא תגרום לך לנזילות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תגרום גם תגרום, אין לי כוונה להיכנס כרגע ללמה לא 5W-40.

לגבי הרויאל, אף פעם לא שמעתי עליהם, מישהו ניסה ויודע להמליץ לא להמליץ? מה הרמה שלהם ביחס לשאר השמנים?

אם זה ברמה של פז וכ"ו אין לי כוונה לקנות.

in the face

with a chair

פורסם
קיים שמן סינטטי מלא בצמיגות 10W40 של חברת רויאל פרפל.

המגנטק של קסטרול בצמיגות 10W40 הוא שמן מינרלי.

אפי.

איפה מוכרים וכמה עולה ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

היו כאן פעם מס' שרשורים של yosi05 שהמליץ בחום על השמנים של רויאל פרפל. חיפוש בוודאי יניב תוצאות.

היבואן שלהם יושב בקריית טבעון אם אני לא טועה. באתר נראה שאפשר להזמין ישירות דרכו.

איתמר.

פורסם

חברת רויאל פרפרל הינה חברה אמריקאית.

אישית, לא יצא לי להתנסות במוצרי החברה, אך מספר חברים מהפורום הביעו שביעות רצון מהשמנים המיוצרים על-ידה.

ניתן להשיג דרך המשווק בארץ.

נא לפנות לסאמר, בטלפון: 052-3316095.

יש לציין שאתם מפורום הרכב הישראלי.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...