Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשוב_ למתקיני הדלקנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה לכל המבינים בנושא הדלקנים:

האם יש כמות מינימאלית של דלק, או לחלופין סכוםכסף מינימאלי שאני חייב לשלם בכל חודש?

האם יש עלות התקנה?

האם יש הגבלה בהתקנת דלקן לסוג רכב/שנתון וכדו'?

אני כבר לא בדיוק זוכר מה במדוייק אמר לנו כל איש מכירות, אבל יש כמות מינימלית מגוחכת (נדמה לי ש100 ליטר).

עלות ההתקנה היא משהו כמו 70 ש"ח אבל במו"מ הדבר הראשון שמקבלים זה התקנה חינם.

דו"ח חודשי מפורט לכל הרכבים בחברה עם פירוט תדלוקים, מיקומים וקילומטראז' עולה איזה 11 ש"ח וגם זה נתון למיקוח.

ניתן להתקין דלקן לכל שנתון. לרכבים מיושנים יחסית (לא מנוהלי מחשב) מותקן דלקן פאסיבי שאינו יכול לדווח על הקילומטראז'.

פורסם

אני חושב שכותב ההודעה התכוון שאם מרכיבים דלקן של חברה X עדיין ניתן לתדלק בתחנות אחרות מלבד חברה X.

זה נכון אם כי דלקנים גורמים בעיות בתחנות אחרות , למשל דלקנים של "ספידומט" עושים בעיות בתחנות פז, וכו', אבל גם את זה פותרים עם קצת יצירתיות של משפך חיצוני ושטויות כאלה.

בכל מקרה לאדם פרטי שלא נוסע יותר מידי ומתדלק איזה פעם בשבוע 3/4 מיכל , זה לא משתלם כלכלית בגלל דמי האחזקה החודשית לדלקן ולאור העובדה שיש היום תחנות שנותנות הנחות גדולות יותר בתדלוקים עצמיים וכאשר יש לך דלקן מסוגיו אתה משלם גם עבור התוספות לילה\שבת-חג וכו'.

ויש לך את ההנחה הקבועה עפ"י ההסכם הנחתם.

בעצם על כל ההתקשרות עם חברת הדלק אתה משלם בין אם זה התקנת דלקן\חשבונית בדיוור חודשי\חיוב האשראי ועוד.

ההנחות בדלקנים הם באיזור ה13-23 אג' לליטר (אוקטן 95 כמובן) וגם זה תלוי בגובה השימוש\מספר רכבים וכו', לגבי 98\סולר זה כבר סיפור אחר ופה התחרות היא אחרת כי על ה98 לדוגמא אין פיקוח ולכן יש תחנות עם הנחה גדולה יותר, כנ"ל גם על סולר.

בפועל לליטר בנזין 95 יש הנחות מ15-30 אג' לליטר בתחנות הפרוסות, וכמובן יש את עניין התוספות של הלילה\שבת-חג שניתן להמנע גם מהם בתחנות גל\טן\דור\סדש וכמובן בשאר התחנות בעלות פיות לתדלוק עצמי.

בפועל אחרי שעבדתי בתחום בערך שנה(פז), אני יודע שכיום יש הנחיה לפחות בפז, להעביר 40% מפיות התדלוק לתדלוק עצמי לפחות בכ60% מהתחנות עד 2006 (על תתפסו אותי לגבי המספרים ,דברים משתנים וזה לא משהו מוצהר), אני מניח שזאת מגמה דומה בשאר חברות הדלק, לכן איני רואה סיבה ממש מוצדקת להתקין דלקנים ברכבים פרטיים.

יש עוד אופציות שהם כרטיסי תחנה, אם יש לכם תחנה קבועה שאתם מתדלקים בה קבוע ליד מקום מגורייכם , ניתן לעשות כרטיס תחנה, שזה בעצם דלקן פרטי לתחנה ספציפית וכן אפשר להגיע להנחה משמעותית בתחנה זו, לי הייתה אופציה ל98 במחיר של 95 שזה שווה לכל כיס.

אלו היו 60 שניות(או יותר ) על דלקנים ארצישראלים מצויים.

under construction..

• תוכן חדש...