Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני קורא בפורום כבר תקופה ארוכה ורק היום יצא לי לרשום כאן הודעה,

אז בקיצור יש לי מאזדה לאנטיס 1.8 אוטומט GLX שנת 2000,

האוטו הוא יד ראשונה ואני מתלבט האם כדאי לי למכור אותו ולקנות אודי A3 אוטומטית.

האוטו היה של אמא שלי בשנותיו הראשונות ולכן הוא שמור אבל המחירון שלו כבר נמוך מ60K ואני לא בטוח אם ישתלם לי למכור אותו (אני יודע שיש ביקוש..) ולקנות A3..

רציתי שתייעצו לי האם כדאי להשאיר את הלאנטיס כי הוא בסה"כ אוטו אמין פשוט אני מחפש רכב יותר קטן בסגנון הA3 ונמאס לי מהמשפחתית..למרות שיש בלאנטיס סאן רופ והיא נחמדה המראה החיצוני בA3 יפה בהרבה..

הבנתי שעם הA3 יש בעיה של הגיר האוטומט שלעתים נשחק וצריך להחליפו, ואני מתכוון לקנות את הרכב שנת 2001-2002 ..(80K-100K) גם רציתי לדעת אם הביטוח יהיה יקר בהרבה מאשר על הלאנטיס (צעיר)

אז מי שיכול לרשום לי מהידע הכללי שלו, על היתרונות והחסרונות שיהיו לי בA3 לעומת הלאנטיס, אני אודה לו.

פורסם

עזוב אותך, A3 לא בשבילך.

הביטוח יקר, האחזקה לא זולה, וקשה מאוד להשיג רכב במצב טוב.

עצה ידידותית, דבוק בלנטיס.

פורסם

חבר שלי לעבודה לשעבר , היה לו מאזדה לאנטיס F דור שני 3שנים , 1800 אוטומטית,הוא החליט להחליף, קנה A3 חדשה 1600 אוטומטית מהחברה בזמנו...., בנוסף לזה שהרכב סוחב פחות טוב ,אחרי חודש התחילו לו תקלות מוזרות, חלון נפל, מצבר נגמר, אחרי שנה וחצי לערך,הוא החליט למכור אותה , עכשיו לך תיפטר מרכב כזה בנוסף לזה שהוא איבד המון מהערך שלו.

היום יש לו מאזדה 6.

אל תעשה שטויות ואל תרכוש אוודי A3.

פורסם

תישאר עם המאזדה 323 אחלה אוטו

האודי השנים האלהה לא אמינות כלל

הרבה תקלות לרכב יוקרתי אם מראה ספורטיבי

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

לגולף, בהודעה אחרת אתה מבקש חוות דעת על הלאנטיס, ופה אתה כותב שזה אחלה אוטו...

אתה רציני, או זה מהגיגי הלב ??

פורסם

כמו שהבנת מחברי הפורום ה A3 זה לא בדיוק הרכב בשבילך בגלל שהוא יקר לאחזקה

וכל תקלה יכולה לעלות דיי ביוקר

לכן כדאי שתשקול לקנות רכב אחר, חוץ מזה למאזדה יש איבזור טוב זה רכב די חזק מאוד אמין

ותאמין לי שזה הכי באסה להיתקע לא משנה איפה ומתי בגלל איזה חיישן מזדיין שהחליט לשבוק חיים

אני בטוח שחברי הפורום יצליחו למצוא לך רכב אחר שיתאים לדרישות שלך.

ולמר papa: החלפת מצבר זה לא תקלה אלה טיפול.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

טוב אז אני מודה לכל מי שהגיב לי ,

בזכותכם החלטתי לחכות קצת עם המכירה של הלאנטיס (בקרוב תעבור טיפול כך שאני אספיק להנות ממנה עוד קצת).

כנראה שהעדפתי בתחילה להתעלם מדברים ששמעתי על הA3, וגם בעקבות דבריו של השכן שלי שאמר שהוא מרוצה מרכבו (שבאמת נראה מדהים, כלפי חוץ לפחות) , ואולי מכיוון שלא חוויתי נסיעה עליו והוא לא בבעלותי , לא דמיינתי את שלל הבעיות הכלולות ברכישתו,

אני אקח את הזמן ואדבר עם חברים בנוגע לתחלופות הולמות ללאנטיס שיהיו נוחות ואמינות עד כמה שאפשר (בכל זאת קשה לעבור ממאזדה יד ראשונה לרכב שמישהו אחר נסע עליו לפני).

צפו לפתיחת נושא דומה, אך לא בזמן הקרוב :smile:

פורסם

גם לי היה מקרה דומה....

אני יודע מזה שיש לך אוטו ...אז כבר יורד לך ממנו

אז גבר..תאמין לי עדיף לך לאשר עם המאזדה ....

יש תמשפט שאומר.

"..לומדים להעריך דבר..רק אחרי שמאבדים אותו.."..

אחרי שתמכור את המאזדה ונגיד תעבור ל A3

תבין את הטעות שעשית..

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

• תוכן חדש...