Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה או אלנטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי אמור לקבל השנה רכב מהעבודה ואלה כרגע 2 האופציות שהצאו לו מה לדעתכם עדיף

עבור רכב מישפחתי ובעל צריכת דלק יחסית נמוכה וכמובן שעדיף כמה שפחות תקלות ומוסכים למרות

שזה לא מהווה בעיה מכיוון שכל הטיפולים על החברה בלבד מבחינה כספית הכוונה

אשמח לשמוע את דעתכם על יתרונות וחסרונות של 2 הרכבים האלה ובכך תעזרו לי לקבל החלטה

מה לבחור

תודה לכולם ושבוע נעים

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עשית קצת בלאגן...

אני לא הבנתי אם משלמים על הדלק או לא וכך גם על הטיפולים.

מכיוון שזה רכב מהעבודה ואין דאגה לגבי סחירות הרכב בשנים הבאות - ההחלטה היחידה צריכה להיות של אבא, שיעשה סיבוב על שתיהן ואת הנוחה\ חזקה\ יפה לטעמו שיקח.

haters will hate

פורסם

לגביי הטיפולים זה בטוח על החברה בלבד אבל לגביי הדלק אני לא בטוח ולכן רצוי שיהיה חסכוני

כמה שניתן, כנראה שתהיה הגבלה מסוימת לגביי הדלק שהחברה משלמת ומעל זה אנחנו נשלם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

זו נבלה וזו טרפה. שתיהן יצרכו דלק בכמות דומה למדי, אבל כמכוניות שתיהן לא פאר היצירה. שיסע עליהן ויחליט בעצמו (אני מניח שהכוונה לקאיה סראטו, לא פירטת).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדובר הלכה למעשה על אותו רכב בשינוי שם.

הקאיה מבוססת על שילדת האלנטרה, שתיהן רכבים בינונים מינוס, בעלי צריכת דלק גבוהה של 1 ל 9 .

מבין שניהם לך על האלנטרה.

פורסם

לסראטו יתרון בטיחותי בצורת 6 כריות אויר כסטנדרט.

קאיה היא בבעלות יונדאי.

הסראטו מבוססת על האלנטרה, שתיהם לא יהיו "בחירת השנה". אבל תחבורה הגונה - יש ממצב.

תבחנו בעצמכם מה מתאים.

• תוכן חדש...