Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי בעיה מוזרה מאוד!!

יש לי פורד סיירה מנוע חדש מהחברה PINTO, עשיתי טיפול לאוטו והכל היה יפה רק ביום שלמחורת שמתי לב כשאני לוקח פניות חדות ורק לצד שמאל ואני מדגיש שמאל!!! פתאום יוצא לי עשן לבן אבל ממש עשן לבן בכמות נכבדת באמצע הפניה ואיך שאני מתיישר מייד נפסק! זה דבר שמשגע אותי ואני כבר לא יודע מה לחשוב שזה.

מישהו אמר לי שיש מצב שמצוף של הקרבורטור שלי דפוק ושצריך לעשות שם משהו אבל אני מאז ומתמיד יודע אם זה בעיה בקרבורטור זה אמור להיות עשן שחור בכלל ועשןן לבן זה שמן.

אשמח לקבל תשובה לענין ומאנשים שיודעים כי כבר קיבלתי כמה תשובות שלא עזרו לי במיוחד!!

תודה מראש

יקי!!!

פורסם

אז כמו שאתה אומר זה משהו שקשור למים עכשיו מאיפה זה יכול להכנס לי למנוע אתה יכול לתת לי בערך מקומות אפשריים שזה יכול להכנס ?ושוב זה קורה רק בפניה חדה שמאלה

יקי!!!

פורסם

לי זה נשמע מיים מהעודפים של מיכל האיבוי או הרדיאטור . סתם לסקרנות , באיזה צד של הפקק נמצאת צינורית העודפים ? אני מנחש ימין.

בדוק אולי פקק מיים \ רדיאטור

בברכה

רם

פורסם

יכול להיות שהעשן לא מהמנוע ויש לך צמיג ימני קדמי שמשתפשף בכנף (הפנימית) כשההגה מסובב שמאלה והרכב רוכן לימין??

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

בפורד סיירה אין צינורית עודפים יש פקק עם שני חורים קטנטנים מבפנים שאם יש לחץ משם זה יוצא ופקק של הדיאטור אין לי אבל זה לא קשור!!! זה יוצא מהאגזוז זאת אומרת מהחור של האגזוז זה לא שיוצא לי מתוך מכסה המנוע זה יוצא לי מאחורה מהחור עצמו.

בקשר למים פעם אחרונה שבדקתי שזה היה לפני כמה יומים לא היה חסר מחר על הבוקר אני יבדוק שוב אם אני יראה שהמים שלי מתחילים להגמר לאט לאט אני צריך לפחד??

ובקשר לצמיגים לא הם לא נוגעים!

ובקשר לשמן יש טיפה מעל המקסימום לא כל כך רציני זה יכול להשפיע עד כדי כך??

למרות שהבנאדם מלמעלה אמר שעשן לבן זה ממים

יקי!!!

פורסם

אל דאגה חבר , אני בטוח שזה לא איזה כמה גמדים שגרים לך במנוע ועושים לך את זה בכוונה , או סתם בשביל הצחוקים .

עכשיו , לדעתי צריך להעביר את הרכב כמה בדיקות :

קודם העמד את הרכב בחנייה הרם בלם יד , הוצא ג'ק , והרם את האוטו מצד ימין עד שתקבל את העשן המדובר (ובתקווה שלא תהפוך ת'אוטו עד אז) , ותוודא מה סוג החומר שנשרף , ובדוק נזילות , מכאן אני מאמין שכבר תתבהר יותר הבעיה .

בהצלחה

בברכה

רם

פורסם

אם העשן שיוצא מהאגזוז נמוג כמעט מיד ,הרי שמדובר באדי מים ,אבל אם הוא לא נמוג מיד הרי שמדובר בשמן שנשרף וכנראה שהסיבה לכך היא יותר מדי שמן במנוע!

נסה לרוקן חצי קילו שמן וצא לנסיעה בת חצי שעה.

סביר להניח שזה יפסק.

פורסם

GT28 תשים לב יותר לפרטים הרי כתבי בהודעה הראשונה שלי שאני עושה את הסיבוב באמצע סיבוב זה מופיע ואז כשאני מתישר זה מפסיק!! זה אומר זה מידי ולא תמידי :)

יקי!!!

• תוכן חדש...