Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריה ירקרקת ומתעניינת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוולבו הצילה אותך משתי תאונות? מכובד ביותר, זו בדיוק הסיבה שבגללה אני לא מרשה למכור את האופל שלי - קודם כל היא נוסעת כמו שדה (טוב לא שדה אבל לא רע בכלל) ושנית, היא הצילה את החיים שלי עם הקורות העבות שלה...

אם תוכלי לצלם את הרכב בהקדם או לפחות לספר לנו עליו עוד קצת זה יהיה נפלא

ברוכה הבאה - יוליה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבה וגדול זו לא ערובה לאיכות.

כל מכונית שיוצרה בחמש השנים האחרונות תגן על נוסעיה טוב יותר מאשר הטנקים של העבר.

פורסם

שמר אני חולק עלייך.........

וחבל לפתוח שוב וויכוח מה יותר טוב. תלוי בסוג התאונה.

כשנופלת לך מכולה על האוטו בסיבוב - גם וולבו ישנה לא תציל אותך...

אם מסתכלים טוב על תאונות ורואים איך מכונית חדשה נמעכת לאלף עזאזל כשבוולבו הנזק הוא בעיקר לצבע... יש בזה משהו.

haters will hate

פורסם

בנצי ,

אתה יכול לחלוק עליי עד מחר, אבל אם תצליח לחלוק גם על החוקים של ניוטון ושות' - אתה מועמד לפרס נובל.

סלובצ'ק ,

מה ניסית להגיד בתמונה ? - המרצדס הזו לא מהשנים האחרונות

פורסם

זה נכון, אבל במקרה של דפיקה - זה מה שאתה רוצה שיהיה לך.

ברכבים מודרנים יש אזורי קריסה, וכריות אויר, וחיזוקים בדלתות, ו ABS , וקדם מותחנים וכו. וכו. וכו. , אבל במקרה של תאונה בין רנו מגאן (נגיד) לאוטובוס, באיזה רכב תרצה להיות?

התשובה המלאה היא לא פשטנית כפי שהצגתי, ואין ספק שוולבו ישנה היא פחות בטוחה ממכונית נוסעים עדכנית, אבל בתאונות הגודל כן קובע - ובגדול.

נמרוד

פורסם

ברכבים מודרנים יש אזורי קריסה, וכריות אויר, וחיזוקים בדלתות, ו ABS , וקדם מותחנים וכו. וכו. וכו. , אבל במקרה של תאונה בין רנו מגאן (נגיד) לאוטובוס, באיזה רכב תרצה להיות?

התשובה המלאה היא לא פשטנית כפי שהצגתי, ואין ספק שוולבו ישנה היא פחות בטוחה ממכונית נוסעים עדכנית, אבל בתאונות הגודל כן קובע - ובגדול.

נמרוד

נמרוד !!!

מה זה פורום ???

אירית

פורסם

המילה דפיקה ביחד עם עבה וגדול וכל זה בפורום אספנות.....

שמר נימרוד אמר את מה שאני רציתי להגיד בדרך טובה יותר , הגודל כן קובע וביחד עם הגודל גם העובי. ובתאונה אני מעדיף לקבל מכה מההגה בראש מאשר מהטמבון של הרכב שנכנס בי.

ב240 שלי יש (בין היתר גם יש לי וולבו) נכנסה סופר חנסר במהירות גבוהה, אני הרגשתי תנודה קלה ושמעתי רעש של הימעכות רצינית - לוולבו - סדק בפנס, לסופר לנסר היה צריך להחליף את 2 הכנפיים, מכסה מנוע, פנסים, טמבון ובטח שגם השלדה התעקמה מהמכה הזאת.

קח מגאן ותכנס איתה בקיר ב50 קמ"ש והיא תמעך אבל תצא שלם, עם הוולבו אתה פשוט תעבור דרך הקיר ותצא שלם.

ושאלה:

מה המהירות שבה מכניסים רכב חזיתית בEUNCAP???

haters will hate

פורסם

כל מכונית שיוצרה בחמש השנים האחרונות תגן על נוסעיה טוב יותר מאשר הטנקים של העבר.

5? למה לא 15?... או 20?...כבר מזמן ידוע שרבות מהמכוניות שישנות הינן מלכודת מוות, אך בעיקר במהירויות גבוהות ובתאונות שאינן "דפיקה", וולוו ספציפית הייתה מאז ומתמיד מחלוצות הבטיחות ודאה לעדכן את מכוניותיה כל העת בחידושי הבטיחות האקטיביים והפסיביים.

אגב, בתמונה של המרצדס לעיל רואים קריסה מושלמת של תא המנוע תוך שמירה על תא הנוסעים שלם פחות או יותר. בוולוו, אמריקאיות, מרצדסים וכו' הייתה בעייה קריסה, הן לא ספגו את המכה והעבירו את הזעזוע בכל הרכב, מה שגרם במקרים רבים לרכב לצאת ללא יותר מדי נזק, אך הנוסעים יצאו בשוד ושבר...

דוגמא נחמדה למוטיב הטנק, הוא ביואיק סנצ'ורי קופה שנת 1974 שהייתה בבעלותי בעבר. מלפנים ומאחור היו לה זוג פגושים מאסיביים, אשר מחוברים לשלדת הרכב ע"י לא פחות ולא יותר מאשר סוג בולמים טלסקופיים, כמו ברכבות... מה שאומר שבמקרה ופגעתי במשהו, הטלסקופים בלמו חלק מהמכה, אך כשהפגוש היה "יוצא" חזרה החוצה, הוא היה נותן מכה נוספת לרכב שאיתו הוא בא במגע...משמע, נזק משמעותי לרכב המעורב בתאונה ולאו דווקא לביואיק... בשנת 1974 הממשל הפדראלי אסר על שימוש בפגושים אלו, בשל הנזק שהם גרמו למכוניות אשר "התעסקו" עם הביואיק ודומותיה :)

אלו היו שישים שניות על פגושים וקריסה.... אם יש למישהו שאלות בנושא, חופשי ;-)

אה...ו..אישה..ברוכה הבאה ... :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בנצי:

אם מסתכלים טוב על תאונות ורואים איך מכונית חדשה נמעכת לאלף עזאזל

וזה ידידי, בדיוק מה שאתה רוצה.

זה פרוש הביטוי "ספיגת אנרגיה" ופיזורה באופן נכון.

אני חסיד וולבו גדול (אנחנו על התשעית שלנו במשפחה), אבל אם להיות היום התאונה, בוולבו ישנה או בסובארו (או כל יפנית אחרת לצורך הדיון), אני אבחר לשבת בסובארו.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בדיוק אותו טמבון היה אצלי בב.מ.וו, חבר ניצמד אליי עם סובארו בכדי לדחוף את האוטו והב.מ.וו לא זזה - מיותר לציין שהצמבון של הסובאור פגש את הרדיאטור... מקרוב.

haters will hate

פורסם

שמר צודק בהחלט, לפעמים אפילו לנזקים...

אירית

פורסם

נמרוד

נמרוד ,

כמו שאמרתי , את תורתם ניוטון ושות' לא נקעקע , אבל אני מדבר על שתי מכוניות בסדר גודל שווה - היתרון הוא בבירור לטובת זו שמתוכננת לקרוס.

כל העניין הוא להקריב את האוטו לטובת גוף האדם - יצרני הרכב מנסים להפוך אותך למובטל.

• תוכן חדש...