Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריה ירקרקת ומתעניינת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהנדסי בטיחות לרכב, לומדים שנים לתואר, נערכים מחקרים ומשקעים מיליוני דולרים בכל שנה במטרה להגיע ליעד הנכסף, של הגנה מלאה על הנוסעים והמכוניות.....בטופ גיר הדגימו שני רכבים של אותה חברה, משני עשורים שונים בהתנגשות חזיתית... ו"הוכיחו" כי המכונית הישנה יותר היתה גם המסוכנת יותר ליושבים ברכב.... הרוגים מתאונות רכב היו מאז השנים הראשונות בהן הסתובבו רכבים על הדרכים...

אבל כל בוחן תנועה מתחיל יגיד לכם שאין תאונה אחת דומה לחברתה ואין חוקיות בנושא....אישית הייתי מעדיף להיות בוולבו בתאונה חזיתית, מאשר באיזטה או בסמראט לצורך העניין.....וזה לפני שנגענו בבטיחות פסיבית ובטיחות אקטיבית......אגב כניסה בקיר בטון, כשהמנוע צולל לתוך חלל המכונית שם יושבים הנוסעים, בגלל שלא תוכננה מסילה קורסת המסיטה אותו למקומות אחרים, מסוכן ללא קשר לעובי הפח החיצוני-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה נכון, אבל במקרה של דפיקה - זה מה שאתה רוצה שיהיה לך.

חודש מאי האחרון:

אני וחבר יושבים בסיירה, יותר נכון עומדים בפקק, ובחורה ב106 שהייתה עסוקה בלסדר את האיפור ולעשות 101 סידורים של בוקר שלא הספיקה בבית, לא שמה לב, ונכנסה בנו באומדן של 30-40 קמ"ש.

נזק לסיירה: פגוש עקום ובקליט שמאל סדוקה

נזק ל106: נראה לי שכמעט כל חלק למעט השאסי נפגע בתאונה. ובנימה קצת יותר רצינית: גריל, טמבון, פנסים, מכסה מנוע שהתעקם ועוד ועוד.

נכון שבתאונה קצת יותר רצינית הייתי מעדיף לשבת ב106 שהיא יותר מודרנית. אבל בתאונות כאלה שהבטיחות הפאסיבית בהן מספיקה - אולי אפשר להסתפק בסיירה CLX אפורה...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
כן....

הערך הרגשי של המכונית הזו לגבי הוא רב

השד יודע למה

תודה בינתיים

(החלום שלי זה בכלל פליימוט)

תראי אישה מה זה מזל של מתחילים רק אתמול פורסם שנצפה רכב חלומותיך עם שלט למכירה...

בירושלים שכונת הר נוף נצפתה פליימוט וליאנט שנת 1964 בצבע שחור מצב טוב עם שלט למכירה מחיר 32 אלף ש"ח טלפון:

0546246044

אם תעלה עוד יצירת אומנת נוספת לסמלון שלך, תיחסם גישתך לאתר.

פורסם

המממ כן

אני זוכרת שלפני שנים ראיתי אחת

שחורה ומאובקת באיזה מוסך בגליל

רק השד יודע מה עשו בה

ואז התאהבתי קשות

פורסם

בעניין מבחני ריסוק

הרי לפניכם מבחן ריסוק שנערך לסמארט.

הרכב מתנגש במהירות של 100 קמ"ש בקיר.

ניתן לראות בברור שתא הנוסעים נותר שלם.

http://video.google.com/videoplay?docid=6605730767077503480&q=crash%20

ברכבים ישנים לא ניתנה המחשה על קריסת מכלול המנוע-גיר לתוך תא הנוסעים. כמו כן כניסת מוט היגוי הישר לראש הנהג בתאונה חזיתית ברכבים חדישים במקרה תאונה המנוע והגיר "נופלים" ואילו מוט ההיגוי "מתקפל". אלה רק שתי נקודות לטובת רכבים חדשים,ועוד לא דיברנו על כריות אוויר,בטיחות אקטיוית אזורי קריסה וספיגת אנרגיה ועוד ועוד.

את המסקנות תסיקו בעצמכם

אלי

• תוכן חדש...