Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אני מתכוון לקנות את הסאב הנ"ל

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSW121SPL&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

פיוניר TSW121SPL

סאב 750RMS שאמור להיות מאוד חזק ואיכותי יחסית למחיר שלו

מה אתם חושבים על הסאב הזה?

האם כדאי להרכיב בתיבה סגורה או פואטיד?

ואם יש למישהוא מושג מה המידות של התיבה שלו אני מאוד אודה לו

תודה רבה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

המחיר לא שווה במחיר הזה אתה יכול לקנות משהוא בהרבה יותר עוצמתי והכי חשוב איכותי

אני במחיר הזה קניתי KICKER 750WRMS

פורסם

קיצר החברה פה מתכוונית לSOLOBARIK L7 למקרה שלא עלה לך בראש.

ואני לא יכול שלא להצטרף להמלצתם הקיקר הזה מעולה ושווה את המחיר ניתן להביאו חדש ב1800 שח בטופ סאונד בעיר תחתית חיפה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

וואלה? טוב נחמד לשמוע [אגב אנחנו מדברים על החנות בעצמאות 31 כן?]

ובאמת אחלה חנות אני את הCOMP VR שלי חדש דנדש הבאתי לאחר ויכוח ב700..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני דווקא התנסתי עם החנות שאתם כל כך משבחים ואני לא הכי חושב כמוכם חבר שלי התקין שם מערכת נדפק לו רמקול הוא הלך לשם שיסדרו לו אותו ולקח להם חודש וחצי לסדר לו אותו אחרי שהם מוציאים לו את המיץ כל שבוע שהם אמרו לו מחר זה אמור להגיע מהתיקון...

אבל בתכלס מבחינת מחירים אני לא יכול להגיד שיש חנות באזור חיפה שמתחרה בהם רק השירות לא משהו...

פורסם

המגבר שלי הינו JL AUDIO 500/1 תמליצו לי סאב בסביבות 1500 ש"ח שיתאים ך SPL

תודה לכל המגיבים עד כה :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

כמו שאמרתי כבר אתה מעוניין בסאב עד 1500 ש"ח והסאב הנ"ל עולה 1600

אם תהיה מעוניין אני יכול לעזור לך להשיג אות במחיר הזה ...(אני קניתי אותו במחיר הזה)

עדיף הרבה על הפיונר שמעתי את שניהם

KICKER L7 750WRMS

• תוכן חדש...