Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שיש לבד (אפור) שמרופד בספוג (צהוב) מתחת לשטיח הנהג ב-106.

הלבד הזה מתחיל להתקלף לי באיזור הדוושות.

1. למה הלבד\ספוג הזה משמש? (למה שמו אותו שם...)

2. חדש עולה קרוב ל-900 ש"ח ולכן אינני מתכוון לקנות. היות והוא מתחיל להתפורר, האם כדאי לחתוך או להוציאו לגמרי?

3. מישהו יודע עד לאן הלבד מגיע? (גם מתחת לכיסא הנהג?)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

שלום

הלבד אשר אתה רואה משמש בידוד רעש וחום והוא מתפרס מתחת לכל השטיחים המקוריים של הרכב. לפי תיאורך, הרכב די ישן ונהגו בו רבות בלי שטיח נוסף , או לא הקפידו כי הוא יהיה גם מתחת לדוושות.

אני מציע לך לא לנסות להסירו, אלא לנקות בצורה כירורגית את הפירורים והחוטים הפרומים, על זה תתיז זפת לציפוי תחתית הרכב, ושים שטיח אותו אפשר לקבע או עם קוצים נגד החלקה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

תודה רבה!

אכן, האוטו הינו ללא השטיחים המקוריים, אבל לדעתי זה לא הגורם להתקלפות. למיטב זכרוני, גם השטיחים המקוריים לא מכסים חלק זה, שנמצא ממש "מעל" הדוושות.

ירדתי עכשיו לצלם כמה תמונות של "המפגע" (תתעלמו מהבלאגן שם באיזור, זה יסודר ממש בקרוב).

כפי שזה נראה, ההתקלפות היא רק באיזור הקלאץ', בשאר האיזורים הלבד במצב טוב.

מה שמעלה את הסברה שזה כתוצאה מ"בעיטות" בלבד בזמן לחיצה על הקלאץ'.

בהתבסס על התמונות, יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות?

לא עדיף לחתוך את הלבד באיזור זה עם סכין יפני בצורה מלבנית, ואז לצפות אותו בחומר דביק כלשהו, כדי שיפסיק להתפורר?

2005-11-24 18-17-19_resize.JPG

2005-11-24 18-17-32_resize.JPG

2005-11-24 18-18-16_resize.JPG

פורסם

אם היה שטיח גומי שמגיע עד לשם לא היה מתקלף הציפוי .....תעשה מה שהכי טוב לך ....

אגב מדוע אין גומיות על הדוושות ?

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

אני חוזר, אני חושב שגם השטיח גומי המקורי לא מגיע עד לשם. מישהו יכול לברר את העניין? (בעל 106 עם שטיחים מקוריים)

כך קניתי את האוטו, ממש בימים אלו אני דואג לדוושות חדשות עם גומי, לכבוד החורף הבא עלינו לרעה.

פורסם

אחלה תמונות, בבירור רואים כי בעל נעל גדולה טרף את המקום.

אני שוב ממליץ לך , לא לקלף, אלא להתיז זפת עליה אתה יכול להצמיד ציפוי פלסטי או שטיח קיר לקיר דק עם סיב חזק.

פורסם

לפי התמונות זה לא נראה מהדוושה

תלחץ את הדוושה ותראה שהנקודת מגע שלה ברצפה היא בכלל על הלבד הכחול וגם יש שם סימן ליד הפקק השחור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפי התמונות זה לא נראה מהדוושה

תלחץ את הדוושה ותראה שהנקודת מגע שלה ברצפה היא בכלל על הלבד הכחול וגם יש שם סימן ליד הפקק השחור.

לא דוושה ,,,וואחד נעל

פורסם

ליאור, רעיון שלי, תקנה בד לבד בצבע כחול+דבק חזק (יש גם לבדים) ופשוט תעטוף את האיזור כולו מתחת לדוושה.

החומרים זולים והעבודה פשוטה.

אמיר.

פורסם

צבי, איזה זפת אני מחפש? סטנדרטי של בניין?

באשר להדבקה מעל האיזור, נגיד שאקנה לבד או בד קשיח אחר.

כיצד להדביק אותו? (אפוקסי 2 טון נגיד?)

דימה, מה שיש מאחורי הלבד הוא ספוג בצפיפות גבוהה, אני לא יודע אם רואים זאת מהתמונות.

פורסם

בכל חנות חלקי חילוף כולל אוטודיפוט וACE , יש ספריי זפת UNDECOATED אותו מתיזים על המרכב התחתון להגנתו ממלח , אבנים וגם לבודד רעש. מאד קל בשימוש ואני כבר עשיתי שימוש במקומות כאלו וגם על בידודים מתחת למכסי מנוע המכילים סיבים רעילים. באשר להדבקת בד או גומי, אין טוב מדבק מגע.

• תוכן חדש...