Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בריכבי פיג'ו 306 שנת 96 לא ניתן לפתוח את הפגוש האחורי מפנים הרכב אלא אני נאלץ כל פעם לרדת כדי לפתוח אותו לדוגמא בכניסה לקניונים.

האם ניתן להתקין כבל מכני או כפתור חשמלי המאפשר פתיחה מבפנים?

יש לי נעילה מרכזית ברכב אך נאמר לי משום שהיא כנראה לא מקורית לא ניתן לעשות משהו חשמלי האם מישהו יודע אחרת?

תודה.

פורסם

לא הבנתי למה לך לפתוח פגוש?

אם אתה מתכון לתא המטען אז כן ניתן לסדר פתיחה מכאנית (בעזרת כבל שנמשך) או פתיחה חשמלית (בזערת כפתור שנלחץ). הכל פונ' של כסף.

פורסם

גם אם תתאמץ, אבל באמת תתאמץ, לא תצליח לפתוח את הפגוש מבפנים... אבל אם אתה מתכוון לבנות מנגנון פתיחה לתא מטען, נסה לחפש בפירוקיות מנגנונים חשמלים של דגמים מאוחרים יותר, ואני יודע שבדיהו רייסר הפתיחה של התא מטען היא חשמלית.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
שלום!

בריכבי פיג'ו 306 שנת 96 לא ניתן לפתוח את הפגוש האחורי מפנים הרכב אלא אני נאלץ כל פעם לרדת כדי לפתוח אותו לדוגמא בכניסה לקניונים.

האם ניתן להתקין כבל מכני או כפתור חשמלי המאפשר פתיחה מבפנים?

יש לי נעילה מרכזית ברכב אך נאמר לי משום שהיא כנראה לא מקורית לא ניתן לעשות משהו חשמלי האם מישהו יודע אחרת?

תודה.

מה שחיפוש יכול להעלות...

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=433708#post433708

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אם במצב המקורי של הרכב הוא בא עם פתיחה מתוך הרכב לא משנה מכני או חשמלי אפשר לסדר את עניין פתיחת דלת המטען. בכל מקרה כל חשמלאי מנוסה או מתקין מנגנוני אבטחה (אזעקות וכו') יוכל לסדר לך מנגנון שיפתח את הדלת מבפנים, תלוי כמה זה מעצבן אותך ועד כמה זה באמת מפריע.

פורסם
באמת ניסית לפתוח את הפגוש מבפנים? גם אני כל פעם שצריך לפרק פגוש יוצא מהרכב, ככה זה.

תודה לכל המשיבים ברצינות.

ברור לכולם שהכוונה הייתנ לתא המטען!

פורסם

מתקין מקצועי יוכל לעשות את זה בלי בעיה. מוסיפים סולנואיד חשמלי וכפתור והכל טוב. זה פונקציה של כסף, יש עבודה כאן, אם זה ממש מפריע לך אז תעשה את זה. לדעתי פתיחה של הבאגז מתוך הרכב היא הכרחית למען נוחות, גם פתיחה של מכסה הדלק היא נוחה ללא מפתח.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...