Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לחדש את ימי הפגושים שלי בפולו כקדם.

ראיתי הרבה מומחים לפגושים באזור בני-ברק.

השאלה האם לפנות ל"מומחה" כזה או לפחח רגיל ?

אולי כדאי בכלל להחליף את הפגושים במקום לתקנם ?

התיקונים :

מגן אבנים אחורי עם שקע עמוק

שריטות בפגוש אחורי

פגוש קדמי סדוק (ליד/מאחורי לוחית רישוי).

תודה לכולם.

ליאור

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

עדיף לגשת אל "מומחה פגושים" כי חלק מפחחי הרכב במילא שולחים אליהם את הפגוש לתקון.

למרות זאת יש פחחי רכב המבצעים היטב בעצמם את תקון הפגושים ובת"א אני מכיר פחח כזה המבצע גם עבודות פיברגלס (בנוסף לתקון פגושים).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
עדיף לגשת אל "מומחה פגושים" כי חלק מפחחי הרכב במילא שולחים אליהם את הפגוש לתקון.

למרות זאת יש פחחי רכב המבצעים היטב בעצמם את תקון הפגושים ובת"א אני מכיר פחח כזה המבצע גם עבודות פיברגלס (בנוסף לתקון פגושים).

בברכה - רפי לין :-)

רפי, יהיה נחמד אם תפרט יותר את מי "אתה מכיר"

אולי נוכל אפילו להעזר בשירותיו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא יודע אם מותר להמליץ על בעל מקצוע בפורום, או שמא הדבר נחשב לפרסומת מכל מקום אני שיפצתי את הפגוש הקדמי אצל פחח רגיל שעשה את העבודה בעצמו, הנזק היה די רציני החלק השמאלי התחתון היה קרוע לחלוטין כמו כן גם החלק הימני העליון, העבודה בוצעה בצורה פשוט מדהימה והמחיר היה מגוכך לגמרי כך שאם תרצה אשלח לך את פרטיו בה"פ.

• תוכן חדש...