Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכפיל חנייה

Yoav_21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתובבתי קצת באתר יד 2 וראיתי מכשיר שמכפיל לך את החניה כלומר:

מה שיש לגררים שסוחבים שתי מכוניות.

חשבתי שאספנים עם בעיית החניה אולי זה יעזור.

תמונה:

קישור למודעה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=11&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=

עריכה: התמונה קטנה..אם אני יגדיל אותה תאבד הרזולוציה.

אם אתם נכנסים לקישור תחפשו שם את המודעה.

מקווה שזה יעזור לכם לפתור את בעיית החנייה שאני קורא עליה פה לא מעט.

נ.ב.

חשוב לי לציין אין לי קשר למוכר!! לא לפנות אליי בה"פ או משהו בסגנון.

o1_6_1_2_20051109101118-s.jpg

to finish first first you have to finish

פורסם

לא נראה לי, שהעריה תאשר את זה ללא ארנונה נוספת, אם בכלל, וגם השכנים בטח לא ממש ישמחו... יישים רק למי שיש לו שטח פרטי מוגבל, שלא ממש רואים מה קורה שם.

אבל יש לזה יתרון - יותר קשה לגנוב מהדבר הזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למיטב ידיעתי - עפ"י החוק המכשיר המדובר הינו מעלית לכל דבר - המשמעות היא - עלויות אחזקה כשל מעלית.

לידיעת כל המשתוקקים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

המתקן הנ"ל, יקר ככל שיהיה נועד להוזיל עלויות בבניית חניונים תת קרקעיים או עיליים, ולנצל את השטח בצורה המקסימלית.

בארץ, יזם שלא מצליח לעמוד בתקן החניה הנדרש ממנו לקבלת היתר, יעדיף לקנות מתקן כזה, מאשר לחפור עוד קומה בחניון תת קרקעי או לבנות עוד קומה בחניון עילי, שעלות הביצוע שלהם יקרה, ומחייבות בניית רמפה, שגוזלת מקום נוסף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז לפי מה שאתה אומר לבעלי חניונים יותר טוב לשים מתקנים כאלה מאשר עוד חניון?

אז תסביר לי(אם אתה מכיר קצת את הדבר) שהרי כל פעם שהמכנית שלמעלה רוצה לצאת אז צריכה לזוז המכונית מלמטה לא? וההפך שהיא רוצה לעלות.

אני לא רואה מה כדאי בזה.

to finish first first you have to finish

פורסם

יש הבדל בין יזם של חניון לבין יזם של בנין מגורים.

ליזם של בנין מגורים עדיף לשלם 10K דולר על כל מתקן, כדי לחסוך חפירה של קומה שלמה בבניה.

ליזם עם שכל עדיף לשלם כ-15K על מתקן טיפה יותר משוכלל, שנבנה מעל "בור", ומאפשר להוציא את הרכב העליון מבלי להזיז את הרכב התחתון. (המתקן כולו יורד ל"בור" באדמה, והרכב העליון חופשי לצאת).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...