Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף VS ראנקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 5 דלתות.

אוטומט.

שיהיה יציב על הכביש

חסכוני בדלק , הרבה נסיעות ערוניות וגם עליות.- ירושלים

מנוע חזק 1600 - 1800 - 2000

בנוסף למשקל קבוע של כ170 קילו של נהג + מערכת. יהיה וו גרירה, אז להתחשב בזה.

אמין

הרכב יעשה כ 25K בשנה.

תקציב כ 60K-70K לגולף

תקציב כ 90K לראנקס.

אופציות.

גולף- גנרשיין/קומפורט ליין מנועים 1800-2000

טויוטה ראנקס (שנת 2003 מתחיל) צריכת דלק? מישהו יודע? מחיר לדגם בשנתון הזה.?

איזה יהיה יותר אמין.

ואיזה מחלות יש לכל אחד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נראה לי שהקורולה מתאימה לך יותר. אמנם שתיהן לא נופלות תחת ההגדרה "מנוע חזק" (גם לא הגולף בנפח 2.0 ל'), אבל לטויוטה יתרונות של חסכון כספי ואמינות מוכחת, ובתקציב גבוה יותר ניתן למצוא רכב חדש יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התקציב הוא רק עם זה רנקס. כי אז אמא שלי יכולה לנהוג גם, ואז מוכרים את הרכב שלה היום.

אבל מה התמחירון של ראנקס? בשנים האלו. ומה רמת האיבזור? (סאן רוף). מגנזיום. אבל זה מגיע עם רדיו מובנה? או שאפשר להוציא אותו ולהכניס אחר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

עם הרדיו אין בעיה יש בחור במפגשי הסאונד שהוציא את הרדיו בילט אין...

לגבי כל השאר אין לי מושג...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

למשהו יש מושג מה נפח תא המטען. ? בגולף. ובראנקס.

• תוכן חדש...