Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לנד קרוזר הילוכים?!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנד קרוזר לא משהו בשטח? סתם פוזה? מאיפה בדיוק הבאת את המשפט הזה?

אתה ראית פעם לנד קרוזר 90 בשטח?

לכלי הזה, על כל האלקטרוניקה שבו, יש יכולת עבירות מדהימה. חבל רק שמלאכי שרת אלקטרונים מאפשרים את זה יותר מאשר היכולת האמיתית של הנהג.

הוא בין רכבי השטח הטובים היום בשוק. חבל שהוא מסרס חלק נכבד מהאתגר ע"י אלקטרוניקה.

 

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת השימוש בגיר בשטח ובחירת ההילוך הרצוי פעם היתרון היה לגיר הידני,כיום הגיר האוטומטי הוא משוכלל מבוקר אלקטרונית ויודע לבצע את העבודה שלו יותר טוב מ 99.9% מהנהגים (כך אומרים בלנדרובר, למשל )

פורסם
וגם לנד קרוזר לא משהו בכלל בשטח, אולי יותר טוב מהפגרו קינג אבל עדיין אלו רכבי פוזה וסטטוס וכלל לא שווים בשטח
יונתן, הנהג...הנהג.... נהג טוב יכול לעשות נפלאות גם ברכב שטח לא משופר מול נהג טמבל עם רכב ששיפר אותו בעשרות אלפי שקלים.

 

יש פה עוד פקטור חשוב מאוד, כמה אתה מפחד על האוטו.... לדעתי יכול לקבוע 50 אחוז מהעבירות של האוטו, (לדעתי).

לדוגמא, כשהיה לי את הפולאריס, בסך הכל אקספלורר 4X4, שנת 96 אבל מול ספורטסמן 700 סמ"ק שנת 2005 עם שעונים דיגיטליים, דיפרנציאל ומערכת מתלים של מרצדס, אין השוואה, כי הטרקטורון שלי היה לשחיטה, ומן הסתם היה עובר בכל מקום, בדרך הקלה או הקשה.

פורסם
כן

 

תנסה להעביר הילוך כשאתה נמצא בעליה תלולה וארוכה .......:? לא כיף

למה שמישהו ירצה להעביר הילוך בעליה תלולה?

פורסם
איך אתם אומרים שיותר טוב אוטומט בשטח מאשר ידני?!?!? חחחחחח הרגתם אותי ידני הרבה יותר טוב בשטח!

עזבו מכוניות קחו לדוגמא בטרקטורונים בתור אחד שהיה לו טרקטורונים והרבה אני אומר שטרקטורון ידני כמו אי אקס או וארייר וכל הידני הרבה יותר חזקים מהאוטומט.

קח השוואה קטנה:

אי אקס 4 פעימות 300 סמ"ק הילוכים

VS

פולריס 2 פעימות 300 סמ"ק אוטומט

 

למרות שלפולריס אמור להיות יותר חזק בגלל שהוא 2 פעימות האי אקס לא רואה אותו לא בשטח ולא בכביש.

ועוד דוגמא לחבר שלי יש פג'רו שנת 99 ארוך מנוע 2800 טורבו דיזל ידני ולעוד חבר שלי יש איסוזו די מקס 2005 מנוע 3000 טורבו דיזל אוטומט ואנחנו יוצאים הרבה לשטח וכל עלייה שהאיסוזו קצת מתקשה לעלות הפג'רו עולה על הילוך ראשון בלי להתאמץ!

 

לסיכום! בתור אחד שחולה שטח, ומבלה לפחות 4 פעמים בשבוע עם ג'יפים וטרקטורונים אני אומר פה אחד ידני יותר חזק בשטח בהרבה. וזה בדוק.

חביבי, זו כלל לא השוואה נכונה.

גיר אוטומטי בטרקטורון איננו גיר כמו שאנו מכירים בג'יפ אוטומטי.

מדובר הריי בוריאטור כפי שאנו מכירים בקטנועים.

ולכן הביצועים בהתאם.

מעבר לכןך בפולריס שתי פעימות המנוע איננו מכוון לביצועים מסחררים,

הוא מכוון לאריכות ימי עבודה נטו!

מנסיון אישי שלי עם פולריס 350L שהמנוע שלו החזיק מעמד 10 שנים!

10 שנים, אתה מבין כמה? ועוד במנוע שתי פעימות!

350 סמ"ק שמוציאים סה"כ 38 כ"ס, להשוואה DR350 מרובע פעימות

שמוציא הספק של 32 כ"ס.(בלחץ)

אופנוען


×
×
  • תוכן חדש...