Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי את התמונה שבה רואים את לוחית הרישוי עם ה-catch-phrase של Florida -

פלורידה - מדינת השמש

ומעל שמים מעוננים ומדכאים במיטב המסורת הלונדונית.

ולעניין - נראה מפתה מאוד, too bad about the transmission.

פורסם
אחלה של טיול ואחלה רכב... כמה עלה להשכיר אותה? זה נחשב לCLASS גבוה או רגיל? וד"א, איפה לוחית הרישוי הקידמית של הרכב?
זה נחשב כרכב יחסית יקר להשכרה, שילמנו $850 לארבעה ימים כולל כל הביטוחים, מיילים ללא הגבלה ונהג נוסף ($50 ממש גנבים!)

בפלורידה לוחית זיהוי קדמית היא לא חובה (בקליפורניה ונוואדה היא כן חובה)

אני הייתי רוצה לשמוע עוד על הטיול, נשמע אחלה של טיול, אם תוכל לפרט עוד באוף טופיק, אודה לך!
בשמחה, אבל זה ייקח קצת זמן :smile:

אם אני לא טועה, פורשה 911 קבריו' היא בין המכוניות היחידות שאת הגג שלהן אפשר לתפעל בנסיעה.
גם ברכב השני שהשכרנו היה ניתן לתפעל את הגג במהירות קטנה מ10 מיילים לשעה.

בקרוב :wink:

אהבתי את התמונה שבה רואים את לוחית הרישוי עם ה-catch-phrase של Florida -

פלורידה - מדינת השמש

ומעל שמים מעוננים ומדכאים במיטב המסורת הלונדונית.

ולעניין - נראה מפתה מאוד, too bad about the transmission.

חברה שלי לא הפסיקה לצחוק עליהם.

האמת שראינו שמש לאיזה שעתיים ;)

פורסם

חלק שני - ווגאס

ב12 לאוקטובר יצאנו מווגאס.

לקחנו מונית מהמלון לנמל התעופה שם הזמנתי מהארץ שובר להשכרת מוסטנג קבריולט.

אחרי הS4 ידעתי שהמוסטנג לא תהיה אותו הדבר, אבל אמרתי "עולה פי 3 מאקונומי, 4 ליטר, גג נפתח, מה כבר יכול להיות רע?"

טעיתי.

המוסטנג אפילו לא התקרבה לאודי. בכלל, אפילו לא בכאילו.

נכנסנו לאוטו וכמעט הקאתי על הדשבורד.

רמת גימור עזתית משהו וידית הילוכים או-לה סובארו DL שנת 80 (ויסלח לי מקיוסי אבל גם כבודו לא היה משלם $780 בשביל שבועיים עם DL שעושה 22 מיילים לגאלון בכביש מהיר...)

זוגתי הסתכלה עלי במבט זועף "שלא תעז, לא מעניין אותי - אני לא מחכה שוב בתור של הרץ".

"טוב", אמרתי, "כנראה שעם 'זה' ניסע שבועיים".

פתיחת הגג מבוצעת בצורה חצי ידנית - הנעילה ופתיחת הנעילה הן ע"י ידיות מעל הקורות הקדמיות.

"נו, שוויין" אמרתי, "כמה כבר נפתח את הגג" (לא היו לנו הרבה הזדמנויות בפלורידה "מדינת השמש")

נסעתי בדרכי החוצה מהחניון ואחרי כמה עשרות מטרים פלטתי בייאוש "בזה אני לא נוסע שבועיים. נקודה."

חברתי לא הגיבה וקיבלתי את שתיקתה כהסכמה, וכמו שיצאנו (עוד היינו בחניון של הרץ) ככה חזרנו, החניתי ברוורס ויצאתי מהאוטו.

ניגשתי לדוכן של הרץ, הנחתי את המפתחות ואמרתי לפקידה "I am sorry, but I am not going to pay for this car".

היא הביטה בי במבט מזוגג ושאלה אותי "למה" - אמרתי לה שהאוטו ממש מזעזע ולא הגיוני שנשלם עליו כל כך הרבה.

לא נתתי לה אפשרות להוסיף מילה ופלטתי - "מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אפילו בתשלום".

היא מנתה מספר רכבי "נהדרים" לנהיגה (הסברתי לה שאני אוהב לנהוג וזה חלק מהטיול שלי...) כגון קאדילק דה וויל וכולי.

"We also have 3 types of jags outside, all 3 are $30 extra per day".

"אוקי" אמרתי בנונשלנטיות, אפשר לראות אותן?

ניגשתי לחניון, מה היה לנו שם:

אס טייפ - גדול לי מדי

אקס טייפ - נראתה משעממת

ואז ראיתי אותה,

היא ניצנצה לי עם הbadge מקדימה עליו רשום "Jaguar 4.2 Litre".

"כזה" שאגתי, "כזה אני רוצה!" (סדרן הרכבים הסתכל עלי וחשב שאני משוגע...)

הייתה זו XK8 קבריולט יפיפיה, ישבן סקסי ומדהים, פרונט שלא משאיר הרבה מקום לספק אודות כוונת המשורר שעיצב את האוטו.

חזרתי לדוכן ואמרתי לנציגה, "אני רוצה את ה "XK8

"אה, את הקבריולט V6, יפה, טעם טוב"

"V8 ..." אמרתי, "אבל מי סופר"

"יש לכם כזה בידני במקרה?" (החכמתי מהS4).

"ידני? אני לא חושבת, אני אשאל את האחראי כי לי רשום שהכל אוטומאטי".

הגיע האחראי ואמר שאין, לא היה ולא יהיה ולמה אני בכלל רוצה ידני.

"הרבה יותר מהנה" עניתי, "כיף?" שאל הבחור "ממתי ידני יותר כיף מאוטומאטי?"

שתקתי, הבנתי שאין ידני ואין טעם להסביר לבחור מה טוב...

בסוף גם הוצאתי שדרוג במחיר זול יותר (20 דולר במקום 30).

אני לא יכול להסביר כמה שהיגואר מדהימה, לא מעניין אותי שהיא תוכננה במאה הקודמת, לא מעניין אותי שיש לה רק 294 סוסים, לא מעניין אותי שהיא לא Quattro.

בתור חובב גרמניות אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אם חשבתי שנהניתי באודי - היגואר הייתה מדהימה כפליים ויותר, כל כך הרבה fun בנהיגה מעולם לא היה לי.

צמיגי 255 מאחורה שמחבקים את הכביש יופי, ממש הרגשתי את הצוואר שלי מושך הצידה בפניות, Quattro או לא - הbabe הזו פשוט לא רוצה להפרד מהכביש.

מנוע מדהים (אגב, במוסטנג האדומים היו ב5.5K סל"ד, כמעט כמו הדיזל שלי רחמנא ליצלן) שחובב מאוד את איזור ה6000 סל"ד.

העיצוב בפנים גורם לאודי להרגיש כמו יפנית זולה.

גג נפתח שמתפקד בנסיעה איטית.

התחלנו את הנסיעה מווגאס לdeath valley.

בdeath valley יש כביש אשר נקרא "Artists drive".

מדובר בכביש חד סטרי שנוסע בין ההרים ומספק נוף נהדר לצילום.

הכביש מלא בDips, אלו ירידות ועליות מאוד תלולות.

למעשה - לרכב ארוך מ9 מטרים אסור להכנס לשם.

ניתקתי את הבקרות שהתערבו לי בכל פעם שניסיתי קצת לזרוק ישבן ונסעתי!

היה פשוט מדהים! בחיים שלי לא נסעתי כ"כ הרבה הצידה! :)

אמנם הרכב היה אוטומאטי אבל בניגוד לאודי - כאשר מעבירים הילוכים ידנית התיבה לעולם לא מתערבת, הגעת למנתק? תשאר שם.

כ"כ הרבה כוח, כ"כ הרבה דיוק בהגה (אין לי מושג אם ההגה חשמלי או לא, אני יודע דבר אחד - סוף סוף הבנתי מה זה תקשורת הגה...)

כמה ימים אחרי זה, בעליות והירידות של הסוקויה והיוסמיטי נסענו עם גג פתוח והיה פשוט מדהים לשמוע את שאגת הV8 בלי גג עם ריח נהדר של יער , 5 מעלות בחוץ, מזגן על חימום מירבי וכסאות מחוממים :)

עם היגואר נסענו לא פחות מ2600 מיילים מהנים עד דמעות, אפילו זוגתי שתחייה אמרה שהיה שווה את ההפרש (לא האמנתי שהיא תגיד את זה).

מזל שנהנינו מתנאי השובר, היגואר בד"כ מוגבלת ל100 מיילים ליום, אנחנו קיבלנו אותה ללא הגבלת ק"מ :)

אפרופו מיילים -

הכבישים בארה"ב (לפחות ב3300 מיילים שאנחנו נסענו) מ-ח-ו-ר-ב-נ-י-ם.

80000 נתיבים לא הופכים כביש לכביש טוב.

חלק מהכבישים הקטנים בהרים היו לא רעים, הכבישים המהירים היו מחורצים לאורך ולרוחב. רוב הכבישים המהירים בהם נסענו גרמו למפגעי מע"צ להראות כמו כביש 6 לידם! - תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם אומרים "כבישים נהדרים כמו באירופה או ארה"ב"...

תודה על הקריאה, שמחתי לשתף.

img_3236.jpg

img_3238.jpg

img_3237.jpg

img_3239.jpg

img_3240.jpg

img_3255.jpg

פורסם

תודה רבה, נהנתי מאוד לקרוא !

לגביי עיצוב פנים אני קצת חולק עליך-

לא הייתי בתוך שתי המכוניות האלה, האודי ויגואר, אבל לפחות לפי התמונות האודי מעוצבת יפה

יותר מבפנים....אולי עניין של טעם ואולי עניין של הרגשה כשאתה בתוך הרכב.

אגב מה לגביי הנוחות של שני הרכבים ? מה יותר נוח נטו?

פורסם

נהנתי לקרוא כל מילה ,נראה שנהנתה מאוד, ואני לא מאשים אותך גם אני הייתי נהנה.

בכל מקרה, מאוד מאוד גירית אותי לנסוע לארה"ב ולעשות את אותה החוויה שלך, רק שאין מזומנים :(.

תודה רבה על השיתוף, המשך כך!

ד"א: אתה צודק הפנים של היגואר הרבה יותר יפה ומפואר מהאודי, יגואר ידועים בכך!

ממש מבאס שאין ידני בארה"ב, עצלנים שם וחבל!

פורסם

שמע

מקנא בך :-)

אני לא יכול לחכות כבר לטיול אחרי צבא לשם..

רק עוד 3 שנים ו 3 חודשים :roll:

אגב מאיזה גיל אפשר להשכיר שם מכוניות? כגון הג'אג וחברותיה?

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

היי חברים,

אין צורך לקנא - הטיול הזה מורגש יפה מאוד בחשבון הבנק שלי... (עלה לנו קצת יותר מ13K דולר... לא כולל קניות והגיטרה...)

בכל מקרה - מבחינת נוחות האודי דווקא הייתה טובה יותר - הכניסה והיציאה מהיגואר קצת לא נוחה ואף קרעה לי זוג מכנסיים...

למרות שההגה עולה כאשר מוציאים את המפתח ע"מ לאפשר יציאה נוחה יותר.

כמו כן - מאחורה אין מקום, באודי היה צפוף מאוד מאחורה, ביגואר פשוט אי אפשר לשבת כי הכסאות הקדמיים פשוט נוגעים בספסל האחורי...

מבחינת פנים הרכב - על טעם וריח - אין מה להתווכח. בכל מקרה דיברתי על הרגשת האיכות. ולא על היופי.

את רוב הרכבים ניתן להשכיר מגיל 21 עם תוספת תשלום, אני לא בטוח לגבי היגואר, ייתכן ושם אי אפשר לשלם "קנס" על צעירות וחובה להיות בן 25.

פורסם

מדהים! אבל אני לא בטח לגבי המוסטנג:? הוא באמת כל כך גרוע?:roll: אני הייתי מת להשכיר מוסטנג חכמה ימים. היא הייתה ה v8?

בכל מקרה כמה עלה הטיול הזה?הכל כולל הכל?

פורסם

SVT:

המוסטנג הייתה באמת כ"כ נוראה...

היא V6 למיטב ידיעתי.

רשמתי את עלות הטיול הודעה אחת מעליך - קצת יותר מ13K דולר.

אור: תודה.

• תוכן חדש...