Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרופות סבתא!

SuRuK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יובש בשפתיים וחיפשתי מעיין תרופת סבתא, הגעתי לדף הזה:http://www.mistorin.co.il/savta_menu.asp

אז לקראת תקופת המעבר אני חושב שהאתר הזה יעזור להרבה...

בכל מקרה מישהו מכיר תרופת סבתא לשפתיים?

פורסם

סתם הגעתי לזה חשבתי שיהיה נחמד לשתף...

רק עכשיו שמתי לב...

עצירות

1. לרכב מדי יום על אופנים ברציפות של 20 דקות.

WTF?! איזו סבתא חשבה לנסות את זה...

פורסם

ריח של זעה

1. לרסס בדאודורנט או טלק אחרי רחצה מתחת לבית השחי.

2. לטבול צמר גפן יבש באבקת סודה לשתיה יבשה, ולפדר את בית השחי.

איך הסבתא עלתה על זה?

וכשאני מזיע אני יכול לשתות סודה?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

נראה לי שהסבתא הזאת בקרחאנה רצינית או שהיא על איזה ירק מסויים או שאני לא יודע מה יש לה !!!

מה זה הדברים האלה

ים long time no

פורסם

הגברת כוח הגברא

3. לאכול כילת שום באביב לפני הפריחה של השקדייה. בנוסף, סלט עם שום יום יום.

4. לקחת שום טרי כתוש דק, להניחו בצנצנת עם שמן זית מכבישה קרה, להשאיר במקום אפל למספר ימים. לקחת ולשתות כף מידי יום.

אולי זה מגביר את כח הגברא אני לא יודע

אבל זה ירחיק כל נקבה ממך ברדיוס של 30 מטר לפחות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אולי זה מגביר את כח הגברא אני לא יודע

אבל זה ירחיק כל נקבה ממך ברדיוס של 30 מטר לפחות

על דברים כאלה לא צוחקים...

ותאמין לי שאם תהיה לך אישה ותרצו להביא ילדים היא תסבול גם ריח של בואש..

בעצם יהיה לך ריח של בואש כי אתם כל היום תהיו במיטה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

התרופות שהסבתא הזו ממליצה עליהן להשבחת כח הגברא דומות באופן חשוד לתרופות שהיא מציעה לטיפול בטחורים. המסקנה היחידה שלי היא שהסבתא הזאת היא הומו.

פורסם
התרופות שהסבתא הזו ממליצה עליהן להשבחת כח הגברא דומות באופן חשוד לתרופות שהיא מציעה לטיפול בטחורים. המסקנה היחידה שלי היא שהסבתא הזאת היא הומו.

פשוט קרעת אותי מצחוק על הבוקר!

:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בכל מקרה מישהו מכיר תרופת סבתא לשפתיים?

תשחרר איזה בלאוו-ג'וב לחמור ... רצוי עם לובריקנט יעודי מהסוג המשובח על בסיס מים ( KY ) , תאמין לי , הסבתא מהאתר תשאר פעורת פה , כן ... כן ... גם אתה תשאר פעור פה לנוכח התוצאות .

אם בא לך משהו יותר סולידי ברוח הימים האלה , פשוט תגיע לאיזה אפטר של שירזי , או לאיזה מסיבה מהליין הרפואי של FFF ... אני בטוח שאחד מהחבר'ה שם יתפעל יפה את בעיית היובש הקטנה שלך .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
תרופת סבתא ליובש בשפתיים: מרגרינה/חמאה. עובד 100%. אתם שם לפני השינה ממש מעט, בבוקר אתה קם בלי יובש.

תשבע באמא'שך שניסית את זה !

וואי ... מה לא תעשו בשביל פאקין יובש ...

יש לי תרופת סבתא בשביל כולכם ... תעשו פחות סמים קשים , תנסו משהו קל יותר ... זה יוריד את חומרת ההזיות .

Dr. Dre , 2001

פורסם

אמממ... אני מאבחן פה תגובות נוירוטיות קשות עם נברוזות מסוג קטטוני ... אכן זן מיוחד אתה אדון איתמר .

ניסית פעם מכות בחשמל ? זו תרופת סבתא מתקופת הצלבנים ... הוכח בעבר כי מכות חשמל קצובות יכולות לאזן לחבר'ה כמוך את רמת הכימיקלים בגוף , האנדרופינים שלך יתחילו לעוף .

חלילה עצבני ... אני נורא רגוע הבוקר , כל הדיבור הזה על תרופות סבתא נורא מקרב אותי לצד הרוחני שבי , ויש הרבה ממנו היום .

תגיד ... איך כל פעם אתם , החבר'ה הקטטונים , מצליחים לגלות באיזה רגל קמתי הבוקר מהמיטה ?!

זה הורג אותי ... אני נגנב מזה !

זה איזה סוג של חוש שישי ? אתה עושים סיאנס כל בוקר ומעלים באוב איזה אקזמה מהרגל שלי שמדווחת לך על הרגל הראשונה שירדה מהמיטה ?

תשמע , אני נפעם ... על אמת ... לא סתם !

אתם קוצצים אותי דק ... זהו ... נגמרו לי המילים .

Dr. Dre , 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...