Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן זרימת אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן לתקן חיישן זרימת אויר של אלפא 156 2.0

בבוש אומרים שמתקנים רק במידה ויש אחריות

אם משהו מקיר אלפא 147\156 לפרוק גם יעזור

תודה

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אני יודע מה קרה לחיישן של , אם נשבר בתוכו רכיב החום אזי קנה לך חיישן אחר, או חדש או משומש עם אחריות. אסור לגעת ברכיב החום!

בכל מיקרה ודא מחיר אצל היבואן לפני רכישת משומש.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
1800 לפני מע"מ :x
לא מפליא, זה רכיב יקר, בדוק מהצד שלך במשומש, אבדוק מחר משלי , אם מצאת תודיע לי בה"פ ולהפך.

אגב מי או איך נקבעה התקלה?

פורסם
1800 לפני מע"מ :x
לא מפליא, זה רכיב יקר, בדוק מהצד שלך במשומש, אבדוק מחר משלי , אם מצאת תודיע לי בה"פ ולהפך.

אגב מי קבע או איך נקבעה התקלה?

פורסם

תודה

לדעתי לא ניתן לתקן בארץ אלא רק בחו"ל. אני דפקתי את החיישן הזה בדיוק לפני שבוע וכעת האוטו מושבת עד שיגיע חיישן חדש מגרמניה.

עלות החיישן לאוטו (VR6) קרוב ל-3000 שקל....

אני חושב שכדאי שתנסה אתרים לקניית חלקי חילוף ברשת. לא ציינת גם מהי שנת הייצור של הרכב.

ליאור.

פורסם

תודה

סתם לידיעה, האם הרכב משופר ? (פילטר פתוח, צנרת יניקה קצרה)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צור קשר עם הבחור הזה:

אייל חלפים 0574831960

0544831960

הוא כבר סיפק לנו מד זרימה לקיה ב700 ש"ח, תיבת הילוכים אוטומט ועוד כל מיני דברים אותם קשה למצוא.

תגיד לו כי קיבלת את המספר מ-יוחי בבנימינה.

דווח אם זה עזר..

בהצלחה.

פורסם
סתם לידיעה, האם הרכב משופר ? (פילטר פתוח, צנרת יניקה קצרה)

איציק

איציק,

הכוונה היא לחיישן הידוע בכינויו MAF או AFM לא? ואם אכן זה הנדפק אז ככל הנראה זה שמשיפור הנובע מפילטר פתוח משומן (לעניות דעתי.... :wink: )

ליאור.

פורסם

אכן השימון יכול להרוס את החיישן, כמו כן אבק שהצטבר על חוט הלהט וע"י כך מונע את קירורו,

לא מזמן אצלי באימפרזה הופיעו בעיות של חוסר סחיבה, חשדתי בפילטר דלק ולחץ דלק, אחרי שאימתתי שהם בסדר פירקתי את החיישן (בסובארו החיישן של היטאצ'י) ויש בפנים שני חוטי להט, על אחד היה טיפה אבק מה שנתן קריאה שגויה וכך נוצר חוסר סחיבה (החיישן אצלי אורגינלי וכנראה במשך 10 שנים קיבל חתיכות אבק קטנות שעברו את הפילטר). מזל שמצאתי את התקלה בזמן, אם הייתי מושך יתכן וגם אצלי חוט להט היה נשרף. בכל אופן מדובר ברכיב מאד מאד מאד עדין, עובי החוט כמו חוט להט של מנורה ומכה הכי קטנה או ניקוי לא מדוייק ואתה יכול לקבור את החיישן.

זה משהו מדהים איך הדבר הזה מוריד את כח המנוע ב50 אחוז.

אם לא תקין בכלל אז האוטו לא יניע.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הרכב של חבר שלי ואחרי שקרא באחד הפורומים של אלפא על דרך לנקות את החיישן כדי לשפר את צריכת הדלק

הבמהלך הניקוי (אם מקל אוזניים) הוא הרס אותו ...

הרכב אלפא 145 אם מנוע TS 2.0 של 156

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בדיוק מה שאמרתי, אני ניקית עם מקל אוזנים ואלכוהול וכולי רעשתי, זה דבר ממש עדין.

לצערי חברך אכל אותה ובגדול כי מדובר באחד החיישנים היותר יקרים שיש בהזרקה אם לא הכי יקר.

בדוק את ההמלצות שרפי וצבי כתבו לך

רפי, זוכר את המכון שאז נתת לזאהר (המכון הזרקות ביפו) אולי גם כאן הוא ירים את הכפפה ויהיה משהו?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם עדיין לא הסתדרתם, ואם אתה רוצה, תרשום את שם היצרן של ה MAF והמספר הקטלוגי שלו שצריך להיות מוטבע /רשום עליו , אבדוק עבורך כמה עולה מקורי לא אצל אלפא

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...